GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 19:33 / Actualizat luni, 08 martie 2021 19:38

Superbet a pus mereu pe primul plan jucătorul și a încercat să mixeze cu online-ul toate beneficiile din agenții. Ultima realizare, cu care îi surprindem plăcut pe cei care ne vizitează locațiile, site-ul și aplicația de mobil este legată de SuperBonus. Acesta a primit un facelift de primăvară și nu doar că a fost mărit, ci a și fost extins pe toate platformele Superbet. Află aici totul despre noul SuperBonus!

Acum ai SuperBonus și în online!

Primul lucru care trebuie menționat marii familii de jucători Superbet este acela că SuperBonusul este mai nou disponibil și în online. Astfel, indiferent că pariezi prin intermediul site-ului superbet.ro, fie că folosești aplicația de mobil descărcabilă de pe superbetmobile.ro, de acum primești bani în plus la pariurile tale și dacă joci online. Puține case s-au încumetat să ofere acest beneficiu și online, iar la acest nivel, niciuna!

Bonusul a crescut de la 100% la 150%

Și vorbim cu argumente solide! Câștigurile suplimentare încep să crească la Superbet de la al șaselea eveniment adăugat pe bilet și ating pragul maxim la al 25-lea. Cel mai mic bonus primit poate fi de 5%, dacă plasezi un bilet cu 6 meciuri, iar cel mai mare de 150%, dacă plasezi un bilet cu minimum 25 de meciuri. De asemenea, între pragul minim și cel maxim, bonusul crește cu câte 5% la fiecare meci adăugat pe bilet, conform grilei alăturate. Lucru fantastic, dacă ne gândim că bonusul era până acum de 100% și că nu prea mai vezi așa ceva în altă parte.

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Cota minimă a fiecărui meci a rămas 1,25

Lucru foarte bine de ținut minte, pentru a nu avea surprize, este acela că nu am modificat cota minimă. Astfel, pentru ca biletele tale să fie eligibile pentru încasarea SuperBonusului, fiecare cotă aleasă trebuie să fie de minimum 1,25. Un prag foarte jos și foarte ușor de îndeplinit chiar și de către pariorii care joacă mereu la SuperSiguranță! Desigur, orice cotă de la 1,25 în sus te ajută și mai mult și crește proporțional câștigul final! Vezi aici ce alte promoții ți-a pregătit Superbet!

Câștigul maxim e de 500.000 de lei

La toate aceste surprize plăcute se adaugă cea legată de câștigul maxim, care a crescut de curând de la 150.000 de lei la 500.000 de lei. Îl menționăm aici pentru a ști până unde poți să ajungi cu pariurile tale, mai ales în contextul noului SuperBonus. Asta pentru că a devenit mult mai ușor să atingi cei 500.000 de lei câștig cu 150% bonus, în condițiile în care până acum ai fi câștigat mai puțin de jumătate din acești bani, cu același număr de meciuri și aceeași miză.

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Intră în universul SuperSocial și bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

X Jackpot a erupt pentru a patra oară, acum la 386.365,27 lei! Mâna bună a fost jucată într-o agenție Superbet din București

Superbet, noul partener al clubului Viitorul! Gică Popescu: „Suntem onorați”

UTA și FC Argeș nu tremură pentru retrogradare. Ambele confirmă istoria recentă a nou-promovatelor care rezistă primului asalt

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează