GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

UTA și FC Argeș nu tremură pentru retrogradare. Ambele confirmă istoria recentă a nou-promovatelor care rezistă primului asalt

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 12:39 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 12:40

O nou-promovată este, de obicei, printre principalele favorite la retrogradare în următorul sezon, iar asta cam peste tot în lumea bună. România nu confirmă însă această statistică, ba dimpotrivă. Din 2016 încoace, în sistemul cu play-off și play-out, nou-promovatele pe prima scenă au rezistat cu brio primului sezon, cel considerat cel mai greu. Acest lucru se întâmplă și în actuala stagiune, în care UTA și FC Argeș au făcut senzație și în care sunt mai aproape de cupele europene decât de retrogradarea care părea că le paște. Pariază pe UTA – CFR, meci cu play-off-ul pe masă pentru gazde!

Voluntari n-a picat nici până azi!

Sezonul 2014-2015 al ligii secunde a fost câștigat de FC Voluntari, o echipă căreia nimeni nu-i dădea șanse să rămână pe prima scenă mai mult de un an. Nu doar că a reușit mai mult decât atât, dar a câștigat și o Cupă a României, iar de retrogradat n-a retrogradat nici până azi. Sezonul 2020-2021 pare unul greu pentru ilfoveni, care sunt în zona fierbinte, dar peste Iași și Hermannstadt, principalele favorite la retrogradare. Odată cu Voluntari, pe prima scenă a mai urcat în 2015 ACS Poli Timișoara și nici bănățenii n-au retrogradat imediat, ci abia la doi ani distanță. 

Trei ani la rând cu una caldă și una rece

Sezoanele 2016-2017, 2017-2018 și 2018-2019 au oferit trei excepții și au confirmat doar pe jumătate rezistența nou-promovatelor. În 2017, Gaz Metan Mediaș s-a salvat lejer în primul an de după promovare și ar fi fost dublată sportiv de Rapid, dacă giuleștenii n-ar fi fost retrogradați din cauza problemelor financiare binecunoscute. În 2018, Juventus București, promovată de pe primul loc, s-a întors imediat în liga secundă, dar Sepsi OSK, locul 2, s-a salvat anul următor și e în continuare în prima ligă, cu gânduri de cupe europene. În 2019 s-a întâmplat același scenariu. Campioana ligii secunde, Dunărea Călărași, a retrogradat imediat înapoi la matineu, iar locul său 2, Hermannstadt, a rezistat și abia în acest sezon are ceva probleme.

În 2020 le-a salvat pandemia

Sezonul 2019-2020 a fost unul foarte ciudat, dar nu doar fotbalul a fost așa, ci toată planeta. Covid-19 a lovit cu putere în sport și haosul creat a fost imposibil de manageriat în România fără decizia destul de controversată de a nu retrograda nimeni direct. Astfel, Chindia Târgoviște, ultima clasată, a fost aruncată într-un baraj cu CS Mioveni, pe care l-a câștigat, în timp ce Academica Clinceni, cealaltă nou promovată a sezonului precedent de ligă secundă, se salvase din vreme și nu ar fi avut oricum probleme.

UTA și FC Argeș, două mici minuni ale lui 2021

Adrenalina și entuziasmul care urmează succesul pot fi argumente solide și pentru cele două echipe care au jucat acest sezon cu ștampila de nou-promovate lipită pe frunte. UTA și FC Argeș au început mai greu stagiunea și au dat impresia că prima scenă e puțin prea mult pentru ele, dar și-au revenit incredibil și au devenit două echipe foarte greu de bătut. Ambele sunt acum în buza play-off-ului, dar chiar dacă nu vor prinde top 6, nu par a avea vreo problemă cu retrogradarea. UTA, singura echipă din campionat neînvinsă în ultimele 5 partide, primește în această etapă vizita campioanei CFR, iar FC Argeș va juca luni, la Pitești, cu ultima clasată, Poli Iași. Pariază aici pe FC Argeș – Poli Iași!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Intră în universul SuperSocial și bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

X Jackpot a erupt pentru a patra oară, acum la 386.365,27 lei! Mâna bună a fost jucată într-o agenție Superbet din București

Superbet, noul partener al clubului Viitorul! Gică Popescu: „Suntem onorați”

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează