GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 17:59 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 18:01

Superbet conectează sufletele a milioane de pariori prin cea mai nouă platformă de comunicare. Suntem mai presus de toți, fiindcă noi avem o pasiune comună, sportul și pariurile, iar SuperSocial ne oferă oportunitatea de a împărți ponturi, bilete, câștiguri și bucurii cu voi, pariorii de care ne simțim mereu aproape. Construiește-ți chiar acum propriul profil și vezi cele mai tari ponturi oferite de SuperAmbasadorii noștri. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și fă-ți propriul cont de parior!

Identitatea ta e unică!

Fiecare parior se remarcă prin propriile calități, motiv pentru care Supersocial îți oferă oportunitatea să-ți construiești propria identitate. Poza ta de profil, datele tale și biletele jucate îți vor releva prezenta pe cea mai tare platforma a pariorilor. Câștigurile le poți face publice, iar laudele și părerile celorlalți pariori le vei primi în secțiunea de comentarii a biletelor. Ce zici? Te simți pregătit pentru o nouă experiență? Descarcă aici aplicația Superbet și intră pe profilul tău de Supersocial!

Supersocial, locul în care ponturile sunt binevenite!

Din fericire, trăim în secolul vitezei, iar internetul și informația stau la dispoziția noastră în orice moment. Supersocial suplinește informația de care ai nevoie și-ți oferă cele mai bune ponturi pentru meciurile zilei, direct în SuperAplicația de pariuri numărul 1 în România. Pariori de top își vor expune ideile, iar tu te poți inspira din zeci de locuri pentru a-ți construi biletul ideal. Oportunități există, trebuie doar să fii inspirat, iar câștigurile nu vor întârzia să apară. Trece-i la Follow pe cei mai experimentați pariori și pe ambasadorii Superbet și fă-ți zilnic cele mai bune bilete!

SuperAmbasadorii îți sunt mereu alături!

Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Daniel Pancu și ceilalți ambasadori îți sunt mereu alături cu cele mai bune ponturi. Ilie Dumitrescu se declară un as în știința sportului rege, iar biletele lui sunt inconfundabile. Un izvor de inspirație pentru pariori, dar și o minte ageră care îți poate construi un bilet bun cu cote mari și câștiguri pe măsură. Ne bucurăm să-l avem alături pe omul care a pus Argentina cu botul pe labe și sperăm ca ideile acestuia să-ți aducă profitul așteptat. Ce zici? Îți pui baza în ponturile experților?

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe meciurile favoritelor tale! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat SuperBani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Silviu Elisei

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează