GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIALE

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 15:43 / Actualizat marti, 18 august 2020 18:15

Suntem în plină perioadă în care în Liga Campionilor și Europa League, echipele se bat pentru „jackpoturile” pe care le încasează la fiecare prag nou pe care-l depășesc în cursa către trofeu. Tot acum, echipele românești sunt gata să intre în focurile tururilor preliminare, pentru a încasa și ele bonusuri consistente din partea UEFA, la fiecare calificare prinsă. 

E perioada perfectă pentru ca jucătorii români care intră în agențiile Superbet să simtă că banii pe care-i joacă la aparatele din agenții le pot aduce și partea lor din cele mai multe și mai mari Jackpoturi Naționale! Da, te gândești superbine: le poți câștiga la orice aparat din rețeaua de agenții Superbet, cea mai mare din România. Aproape sigur, găsești în fiecare zi agenții Supebet în drumurile tale importante și norocoase. Mergi în agenția ta preferată sau găsește acum cea mai apropiată agenție Superbet și intră să joci la aparatele care dau peste 2.300.000 Lei doar din Jackpoturi!

Super Hours - cele mai noi Jackpoturi naționale!

Cu o miză minimă de 0,40 de lei, mâinile jucate între 5 după-amiaza și 8 seara, la cele peste 4.000 de aparate din rețeaua de agenții Superbet, toate interconectate, poți „lovi” și Jackpoturi Super Hours de 16.500 Lei. Sunt câte 10 pe oră și sunt deja supervânate de jucători. Ele sunt o răsplată din partea Superbet, care a știut mereu să-și asculte jucătorii și să pluseze oridecâteori a crescut numărul jucătorilor. Lider detașat în domeniul pariurilor sportive și a jocurilor de cazinou, Superbet a atras tot mai mulți jucători și introducerea unui nou Jackpot (pe numărate, ajungem la peste 900 lunar, fiindcă sunt 30 pe zi) a fost o decizie așa cum Superbet a luat mereu: premii mai multe care să poată bucura în toată țara, câți mai mulți jucători! Găsești aici toate detaliile despre cele mai noi și mai multe jackpoturi naționale, pe care evident le poți câștiga doar în agențiile Superbet între orele 17-20: Jackpoturile Super Hours!

X Jackpot a supercrescut!

Festivalul Jackpoturilor continuă! Se intră într-o nouă eră a bogăției! Mizele de minim 5 lei te califică să poți câștiga și X Jackpot, care de acum înainte se acordă la 100.000 lei, 2000.000 lei, 300.000 lei, 400.000 lei și 500.000 lei! Chiar în timp ce tu citești aceste rânduri, foarte probabil se atinge un nou prag la care X Jackpot e câștigat într-o agenție. Poate chiar în agenția în care joci și tu, sau în agenția cea mai apropiată de tine. Toate aparatele din agențiile Superbet sunt conectate și strâng bani. Poți vedea în orice moment online ce prag urmează să fie atins și cât va plăti următorul X Jackpot declanșat.  Vezi noile praguri la care se câștigă X Jackpot, acum sunt mai multe și mai mari!

Ia-ți partea și din cele peste 2.400 de Magic Jackpots! 

Dar Superbet pur și simplu acoperă tot programul de funcționare al agențiilor cu mii de jackpoturi. Da, jackpoturile Super Hours și X Jackpot sunt completate de Magic Jackpots care urcă la 3370 numărul Jackpoturilor disponibile în fiecare lună în cele mai căutate agenții. Superbet știe să întoarcă Superbani fiindcă apreciază valoarea și pasiunea jucătorilor săi. Ai mii de șanse de a câștiga și tu lună de lună Jackpoturile naționale Superbet. Inclusiv când joci din concediu. În orice agenție intri și la orice aparat joci, ai la dispoziție toate Jackpoturile!

Norocul îi favorizează pe cei îndrăzneți. Dar la Superbet e nevoie și de responsabilitate. Trebuie să ții mereu cont de asta. Să joci pentru a te distra, fiindcă posibilitățile de a câștiga Jackpoturi sunt cu miile și dacă e să ții cont că ele sunt completate de liniile plătitoare din fiecare joc de la aparate, putem vorbi de opțiuni inepuizabile de câștig. Trebuie să rămâi mereu în control fiindcă la Superbet poți câștiga în orice moment.

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Alex Molico, Superbet

SuperLive Show revine! Câștigă super premii urmărind emisiunea ta sportivă preferată din online!

Transformă pariurile în cea mai frumoasă experiență cu noile Speciale din ofertă! Vezi ce ți-am pregătit!

Premiul cel mare la X Jackpot a crescut până la 500.000 de lei. Super Hours, cel mai nou jackpot national, îți aduce până la 16.500 de lei pe zi, între orele 17:00-20!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează