GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România
Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 17:18 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 17:22

A pus mâna pe 2,000,000 de lei cu o investiție de doar 390 de lei, într-un final de weekend pe care nu-l va uita vreodată!

Ziua de duminică a fost de pomină pentru un parior Superbet din cartierul Titan al Bucureștiului. Cu fler, inspirație și un gram de noroc, jucătorul a dat o lovitură cu adevărat de titan! Acesta a creat un bilet cu 12 evenimente, toate pronosticate la fel: Penalty sau Cartonaș Roșu în Meci - DA! Cu 13 lei investiți într-o cotă de 4.130, bucureșteanul a ajuns la un câștig eventual de puțin peste 69,000 de lei. A simțit însă că acesta este biletul vieții și l-a repetat de 30 de ori, fapt care a dus la un câștig total de peste două milioane de lei, adică undeva la 423.000 de euro. 

În ceea ce privește biletul, este el însuși o nebunie! 11 dintre cele 12 evenimente jucate Penalty sau Cartonaș Roșu în Meci - DA au ieșit datorită penalty-urilor și doar unul singur datorită eliminării. Aceasta din urmă era să-i fie fatală, experimentatul jucător al lui PAOK Salonic, Vierinha, văzând cartonașul roșu abia în minutul 90+5. Fericitul câștigător a mai avut ceva emoții la Odra Opole – Grudziadz, meci din liga a doua poloneză, la Manchester United – Chelsea și la Roma – Inter, acolo unde penalty-urile izbăvitoare au picat dincolo de minutul 85.

Vino în agențiile Superbet, creează-ți biletul minune și repetă-l de câte ori vrei tu! Biletele cu minimum 11 meciuri și cote de la 1,30 în sus beneficiază și de Pariul Șansă.

Iată cum i-au ieșit cele 12 evenimente pariate Penalty sau Cartonaș Roșu în Meci - DA! 

Zenit - Spartak: Penalty transformat de Zenit în minutul 25. 

Jastrzebie – Termalica: Penalty ratat de Termalica în minutul 44. 

Odra Opole - Grudziadz: Penalty transformat de Odra Opole în minutul 87. 

Botoșani – Craiova: Penalty-uri convertite de Craiova în minutele 73 și 90+5. 

Man. United – Chelsea: Penalty transformat de United în minutul 85. 

PAOK – Aris: Cartonaș roșu încasat de Vieirinha, de la PAOK, în minutul 90+5. 

Genoa – Lecce: Penalty ratat de Lecce în minutul 45+2. 

Rizespor- Malatyaspor: Penalty transformat de Rizespor în minutul 36. 

Basaksehir – Kayserispor: Penalty ratat de Basaksehir în minutul 37. 

FC Copenhaga – Aarhus: Penalty transformat de Copenhaga în minutul 63. 

Trabzon – Konyaspor: Penalty-uri transformate de Trabzon și Konya în minutele 56 și 88. 

AS Roma – Inter: Penalty transformat de Inter în minutul 88. 

Pariază la Superbet pe duelurile din primele ligi ale Poloniei și Turciei, țări care au adus pe biletul marelui câștigător 5 din cele 12 meciuri minune! 

Precedentul câștig record aparține tot Superbet și e de 300.000 de euro! 

Prin plata acestui câștig fabulos, cel mai mare din istoria pariurilor sportive din România, Superbet nu face decât să-și îmbunătățească precedentul record. De asemenea, Superbet confirmă încă o dată că este casa de pariuri din țară care plătește cel mai multe și mai mari câștiguri către clienții săi. Precedentul câștig record, cel de 1.350.000 de lei, aproximativ 300.000 de euro, a fost plătit în 2018 unui jucător din Bacău, iar în 2019, un grup de prieteni din București au pus mâna pe 1,2 milioane de lei, aproximativ 270.000 de euro, tot printr-o strategie care a implicat bilete repetate, dar cu baschetul atunci în prim-plan. 

Deschide cont la Superbet și pariază și online pe campionatele tale favorite! Intră pe site sau descarcă aplicația și țintește și tu câștiguri similare cu ale eroului nostru! 

Pariorul Superbet din Titan, București, a fructificat SuperInteligent oboseala și nervozitatea jucătorilor pe acest final de sezon. Penalty sau Cartonaș Roșu în Meci - DA este pariul care i-a adus câștigul vieții la Superbet! 

Ce e al tău, e pus deoparte, iar meciuri mai sunt câtă frunză și iarbă! Tu ți-ai pregătit biletele? 

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citeste și:

Săptămâna de fotbal

Retrageri nelimitate prin transfer bancar la Superbet

Jackpot record câștigat la Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
3273783975998472
Milu Carmaciu  •  22 Iulie 2020, 22:52

Nu cred în aranjamente, ci totul e adevărat! Un tânăr din Galați nu a fost lăsat sa dea 5000 lei pee un bilet, asa ca l_a jucat de 20 de ori, cu bani mai putini.. Când ai inspirație, da norocul peste tine...

mosierul
mosierul  •  22 Iulie 2020, 21:06

...dacă aveau bunul simț să ne mintă că i-au ieșit toate evenimentele pe un bilet , hai că mai credeam în norocul chior al bucureșteanului dar sa să ne spună că a avut ăla inspirația să multiplice biletul de 30 de ori, l-ar face invidios și pe Pinocchio cu o asemenea minciună....!!!

powerdinamo
powerdinamo  •  22 Iulie 2020, 17:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează