GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Trofee, Superstaruri, streaming, cote mărite, Cash Out și Pariul Șansă la Superbet în această săptămână plină de meciuri tari!

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 10:52 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 11:20

Pornită cu 3+ în Juve-Lazio (2-1), PsFX în Poli Iași-Viitorul, cu un surprinzător 2/2 în Mioveni-UTA, cu assist al lui Mitriță în victoria lui New York City cu 1-0 în fața lui Inter Miami, echipa lui David Beckham în MLS, această săptămână ne oferă supermeciuri pentru care Superbet îți dă posibilitatea să câștigi pariind înainte (ofertele Super Cota și Super Extra) și în timpul partidelor (oferta Super Live) la cote mărite, să decizi dacă îți închizi pariul mai devreme, atunci când ești mulțumit de nivelul la care a ajuns câștigul sau dacă vrei să oprești o serie mai puțin inspirată (Cash Out) și îți dă posibilitatea să vezi în direct cele mai tari meciuri (Streamingul e disponibil pe site-ul și aplicația de pariuri sportive Superbet). Deschide cont online la Superbet.ro, efectuează prima depunere și începe să primești Bonusul de bun Venit online, care poate ajunge până la 1.200 Lei plus 300 rotiri gratuite în 3 superjocuri online ca la aparate!

Românii joacă având SuperTrofee „pe masă”

Miercuri se dispută la Ploiești ultimul act al Cupei. O finală între Sepsi (calificată în premieră) și vicecampioana ultimelor 4 ediții de campionat, FCSB. Două echipe care nu se vor menaja. Sepsi are ceva emoții cu salvarea de la retrogradare, însă realist vorbind... are forța și liniștea pentru a evita picajul în eșalonul secund. Așadar, Cupa e obiectivul numărul unu în acest final de sezon. FCSB e scoasă din lupta pentru titlu și investițiile finanțatorului cer un trofeu în acest sezon. În finalele precedente jucate la Ploiești, de fiecare dată s-a ajuns la reprizele de prelungire. Voluntari în 2017 și Viitorul în 2019 sunt echipele care au câștigat trofeul pe Ilie Oană. De fiecare dată, învinsa fiind Astra! Pe cine pariezi acum: pe echipa din Play Off (FCSB) sau pe echipa din Play Out (Sepsi)? Vezi aici oferta la cote mărite pentru Finală și ține cont că la Superbet poți vedea în direct marele meci atât pe site cât și pe aplicație, miercuri începând cu ora 20:00!

Râpă și Hanca vor juca vineri Finala Cupei Poloniei împotriva deținătoarei trofeului, Lechia Gdansk. Meciul va începe la 21:00 și este de asemenea transmis în direct pe site-ul și aplicația Superbet. Echipa românilor noștri a câștigat toate cele 3 meciuri jucate în acest sezon contra Lechiei Gdansk (1-0 acasă, 3-1 și 3-0 în deplasare!). Mențin Râpă (35 meciuri, 3 goluri în actuala stagiune) și Hanca (34 meciuri, 9 goluri în acest sezon) această serie câștigătoare și reușesc să obțină primul trofeu major din vitrina clubului Cracovia după o pauză de 72 de ani? Instalează cea mai bună aplicație de pariuri sportive din România, urmărește Finala în direct și pariază la cele mai bune cote!

Mbappe, Neymar și Icardi revin pe teren pentru Cupa Franței!

Merg superbine în amicale. Să-i vedem cum se vor prezenta în fața lui Saint Etienne când va fi în joc Coupe de France. Anul trecut, superstarurile lui PSG au fost învinse de Rennes într-o finală pe un Stade de France arhiplin. Acum, stadionul care a găzduit finale de Campionat Mondial, Campionat European și Liga Campionilor va fi gol. Dar ne așteptăm la goluri multe în acest meci în care PSG intră supermotivată. În drumul spre finală a marcat 20 de goluri în cele 5 tururi jucate și a primit numai două goluri! Saint Etienne s-a calificat cu multă muncă, 4 dintre cele 5 victorii fiind succese la limită! 

Cupa Greciei și Tragedia lui AEK

AEK Atena a pierdut ultimele 3 finale în Cupa Greciei, toate în fața lui PAOK! Culmea, ultima echipă învinsă e tocmai adversara de duminică 26 iulie ora 21:00 (în direct la Superbet.ro pe site și aplicație), Olympiakos, de care a trecut în 2016 cu scorul 2-1. Acum... va fi mult mai greu să treacă de formația care a câștigat titlul. Valoarea și experiența sunt de partea alb-roșilor care au câștigat cel de-al 45-lea titlu de campioni și vor vrea să facă eventul.  Ai curaj să pariezi pe un triumf bombă al lui AEK?

Finish la fotografie în Championship

S-a scris mult despre Bielsa și promovarea reușită de El Loco pe banca lui Leeds. Dar ultima etapă din Championship are toate datele să fie una memorabilă. West Brom (82 puncte), Brentford (81 puncte) și Fulham (80 puncte) se bat de la distanță pentru a prinde locul 2, direct promovabil în Premier League. Meciurile West Brom – QPR, Brentford-Barnsley și Wigan-Fulham sunt de adăugat pe biletele tale. La fel și meciurile care decid ocupanta locului 6, un loc pe care și-l dispută echipele galeze Cardiff (acum pe 6 cu 70 de puncte) și Swansea (pe 7 cu 67 de puncte). Poți face bani cu ele în meciurile Cardiff – Hull ș Reading (echipa lui Pușcaș) – Swansea.

E luptă mare și pentru evitarea ultimului loc retrogradabil. Middlesbrough e prinsă în horă alături de Birmingham, Charlton și Luton (acum pe 20, ultimul loc retrogradabil). Meciurile care le implică sunt Luton-Blackburn, Sheffield Wednesday – Middlesbrough, Leeds-Charlton și Birmingham-Derby. Toate întâlnesc echipe care nu au obiectiv în ultima etapă. Să însemne asta că Luton rerogradează? Vezi aici toată oferta la cele mai bune cote pe ultima etapă din Championship și pune SuperBilete!

Care va fi Big Four-ul în Premier League la finalul sezonului?

E săptămâna decisivă și în divizia de elită din Anglia unde Chelsea (locul 3, 63 de puncte), Leicester (locul 4, 62 de puncte) și Manchester United (locul 5, 62 de puncte) își dispută locurile 3 și 4. The Blues au în penultima etapă deplasare pe Anfield, Liverpool-Chelsea fiind programat miercuri seară de la 22:15, United joacă tot miercuri pe Old Trafford contra lui West Ham, de la 20:00. Leicester mai are un meci, dar ce meci: contra lui United, veritabilă finală pentru locul 4, duminică de la 18:00. Atunci, în ultima zi a sezonului, Chelsea are meci acasă cu Wolves, revelația sezonului. 

La retrogradare, Villa (locul 18 cu 31 de puncte) și Watford (prima deasupra liniei echipelor care cad în Championship, cu 3 puncte peste Aton Villa) joacă în deplasare în ultima etapă. Watford la Arsenal, Villa merge la West Ham. Azi, amândouă au meciuri acasă în penultima etapă și ar putea avea de suferit. Golaverajul e primul criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte. Înainte să joace cu City, Watford are -23. Înainte să joace cu Arsenal, Villa are -27! Complicat. Pentru a se salva, Villa are nevoie fie să termine peste Watford ca număr de puncte, fie să încaseze Watford bătăi de la Man City și West Ham în ultimele două meciuri, la diferențe mai mari de două goluri și Villa să câștige cel puțin un meci. 

CR7 campion săptămâna asta?

În Serie A mai sunt de jucat 4 etape. Deci 12 puncte în joc. După victoria cu Lazio, Juve are avans de 8 puncte și ar putea câștiga cel de-al 9-lea titlu consecutiv dacă Inter pierde sâmbătă  de la 20:30 în deplasarea de la Genoa și duminică de la 22:45, Bătrâna Doamnă se impune acasă în fața Sampdoriei. Așadar, echipele din Genova arbitrează un deznodământ așteptat: Juve campioană. Messi n-a luat titlul în La Liga, dar Ronaldo . Poate se vor duela în august în semifinalele din Liga Campionilor, fiindcă formațiile lor au fost repartizate pe același culoar.

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Oricum ți-ai face planul pe săptămâna aceasta, ia în calcul că oferta Superbet e plină de fotbal de cea mai bună calitate.  Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe jocurile care te inspiră, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport în valoare de până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

CITEȘTE ȘI: 

Doar Bielsa a crezut în promovarea lui Leeds. Maradona a făcut-o pe Napoli campioană, iar Abreu a bătut scăriță un penalty la Mondial

Cel mai palpitant ”play-out” de la introducerea actualului sistem în prima ligă

Vezi jucătorii români care au avut SuperPerformanțe în America! Favoritul tău care e?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează