GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Vezi jucătorii români care au avut SuperPerformanțe în America! Favoritul tău care e?

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 16:36 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 16:39

Țara tuturor posibilităților sună din ce în ce mai bine când vine vorba de o carieră de succes în fotbal. Deși e greu să prinzi un contract peste ocean, talentul jucătorilor români n-a putut fi trecut cu vederea de marile echipe ale Statelor Unite ale Americii. În ultimul deceniu, fotbalul european sau renumitul “soccer”, a avut o ascensiune fulminantă în atenția colectivă a suporterilor americani, iar jucătorii români, care au pășit pe marile stadioane din State, s-au bucurat de atenția și aprecierea galeriilor. Află cine au fost aceștia și vezi ce performanțe au reușit! Vrei să-ți începi cariera de parior? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pune bilet pe meciul zilei din State: Inter Miami-New York City!

Alex Mitriță, fulgerul din New York!

Săgeata de la echipa reprezentativă face furori în State! Îți aduci aminte de SuperGolul marcat de acesta împotriva Norvegiei? O fază incredibilă pentru calificările la Euro, iar campionatul din SUA pare să îi prindă bine mijlocașului român. În prezent, “micul” oltean este singurul jucător român care evoluează în Major League of Soccer. Anul trecut, Mitriță a prins transferul carierei către New York City, echipă la care a jucat 32 de meciuri și a bifat 12 reușite. O performanță remarcabilă pentru tănărul jucător care și-a condus echipa către câștigarea divizie în care activează. Coincidență sau nu, cariera lui Mitriță e în plină ascensiune, iar fotbalul din State pare să fie cea mai bună opțiune pentru acesta! Astăzi, New York City se luptă pentru primele puncte cu Inter Miami în turneul MLS is Back, disputant pe formatul Mondialului din 1994 găzduit de America. Vezi aici oferta pentru SuperMeciul de azi și susține-l cu un bilet pe conaționalul nostru!

Răzvan Cociș, fostul mijlocaș al „Pompierilor”!

România, Rusia, Ucraina sau Arabia Saudită sunt doar căteva din țările în care Răzvan Cociș a făcut furori de-a lungul carierei sale. Un astfel de parcurs, cum ar fi putut să se termine mai bine? Răspunsul e simplu, la una din marile echipe din SUA! Ultimii doi ani de carieră (2014-2016), Răzvan Cociș și i-a petrecut în echipamentul celor de la Chicago Fire. Renumita echipă a orașului Chicago l-a primit cu brațele deschise pe mijlocașul român. În 66 de meciuri, clujeanul a înscris de 7 ori, cucerind total publicul din zona puternic industrializată din statul Illinois. 

Mircea „Gil” Mărdărescu, legenda româno-americană!

În perioada în care marii jucători doar visau la un contract în străinătate, Gil Mărdărescu era primul fotbalist român care îmbrăca echipamentul unei echipe din SUA. Tatăl său, marele antrenor român care i-a adus Marocului prima Cupă a Africii, Virgil Mărdărescu, l-a tras pe acesta în lumea fotbalului marocan, dar fără succes. Timp de două sezoane, Gil Mărdărescu a jucat pentru Wydad Casablanca, însă chemarea finală a venit de la marile echipa din SUA. Anul 1975 a fost emblematic pentru cariera fotbalistului român. New York Cosmos a fost prima echipa cu care a semnat renumitul mijlocaș, echipa la care a jucat alături de marele brazilian, Pele. New York Cosmos n-a reușit să profite prea mult de talentul jucătorului român. În același an, Rochester Lancers a venit cu o ofertă de nerefuzat, iar Gil Mărdărescu s-a alăturat echipei antrenate de Ted Dumitru. O carieră tumultoasă pentru controversatul fotbalist româno-american, fiind una dintre legendele despre care nu s-a vorbit.

Primul fundaș român în SUA! 

Sandor Szatmari sau Alexandru Sătmăreanu este primul fundaș român care a pășit pe marile stadioane din North American Soccer League. Bihor Oradea, Dinamo București sau Stuttgart au fost echipele care l-au pregătit pentru SuperCampionatul din SUA. În 1982, Alexandru Sătmăreanu prinde transferul carierei către Fort Launderdale Strikers, echipa la care a jucat peste 30 de meciuri în două sezoane. Înainte de SuperPerformanța americană, Alexandru Sătmăreanu a jucat ca titular pentru România în anii 1974-1978, fiind convocat de către Valentin Stănescu alături de Anghel Iordănescu, Dudu Georgescu sau Ilie Balaci.

MLS e în direct pe site-ul și aplicația Superbet.ro

Evaluează tu nivelul la care a ajuns azi fotbalul din America. Vezi meciurile în direct, bucurăte de reușitele românului nostrum Mitriță, folosește cash out-ul, dacă ești mulțumit de nivelul la care ajunge câștigul tău și bucură-te de o vară americană. Poți deveni unul dintre pariorii din Generația de Aur! America e o țară în care românii au câștigat meciuri importante! La fel fac și jucătorii Superbet!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe meciurile care vor să-i împrietenească pe americani cu soccerul, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Silviu Elisei, Superbet

Peruzzi, Nedved și Vieri sunt doar câțiva dintre greii care au luptat sub ambele steaguri. Stai cu ochii pe unul dintre ultimele derby-uri al sezonului!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează