GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Peruzzi, Nedved și Vieri sunt doar câțiva dintre greii care au luptat sub ambele steaguri. Stai cu ochii pe unul dintre ultimele derby-uri al sezonului!

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 16:12 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 16:58

Serie A a fost în acest sezon o mică telenovelă, iar asta din cauza inconstanței lui Juventus, care a gafat mult mai mult decât ne obișnuise. Ronaldo și compania se îndreaptă totuși spre titlu și au 5 puncte față de locul 2, deși n-au mai câștigat de 3 meciuri. Inter, Atalanta și Lazio, adversara de azi, s-au sufocat de fiecare dată când au reușit să se apropie tangibil de colosul din Torino, dar mai e loc pentru o încercare, cu 5 etape rămase de disputat. Dar să privim acest derby prin ochii celor care au jucat pentru ambele echipe!

Deschide cont online la Superbet și pariază pe Speciale la Juventus – Lazio, un meci tratat regește din acest punct de vedere!

Peruzzi și Nedved au mers în sens invers

Angelo a fost un portar de mare clasă al Italiei, așa cum peninsula a dat mulți. De trei ori campion în Serie A cu Juventus, câștigător al Ligii Campionilor în 1996 și de 31 de ori internațional, Peruzzi a făcut o alegere ciudată în 2000, când a plecat de pe Delle Alpi după 208 meciuri jucate pentru “Bătrâna Doamnă”. Inter n-a fost însă decât un popas, Lazio reprezentând punctul terminus al unei cariere strălucite. Peruzzi a mai jucat încă 192 de partide pentru romani, de unde a ajuns și campion mondial în 2006, ca rezervă a lui Buffon la turneul final din Germania.

Juventus și Lazio au și la meciul din această seară doi portari buni, iar cine nu vede goluri are la Superbet varianta NGG, la o cotă peste 2,00.

Pavel Nedved a făcut însă drumul invers și a mai avut nevoie de încă un stop până la Juventus, pentru că așa trebuie când vii mai dinspre estul continentului. Lazio l-a luat pe genialul mijlocaș ceh de la Sparta Praga și l-a păstrat 5 sezoane, timp în care l-a folosit în 138 de partide. Nedved e totuși un norocos al sorții, el bifând titlul din 2000, sub comanda lui Sven-Göran Eriksson, al doilea și ultimul din istoria lazialilor. Destinul lui Nedved aștepta în altă parte, iar Juventus l-a făcut pe ceh cu adevărat mare. După 247 de partide în tricoul alb-negru și multe trofee în palmares, Nedved a trecut în conducerea lui Juve și ocupă acum postul de vicepreședinte. 

Lichsteiner și Sentimenti au bifat suta pentru ambele

Doi alți mari jucători care au lăsat urme atât la Juventus, cât și la Lazio sunt elvețianul Stephan Lichsteiner și italianul Lucidio Sentimenti. Chiar dacă vin din generații diferite, cei doi s-au îndrăgostit de ambele cluburi și au bifat peste 100 de meciuri atât pe Olimpico din Roma, cât și pe Dell Alpi din Torino. Elvețianul a jucat fix 100 de meciuri pentru Lazio între 2008 și 2011 și 201 partide pentru Juve în următorii 7 ani. Sentimenti, în mare vogă în ani 1940 și 1950, a echilibrat mai bine balanța: 186 pentru Juventus în 7 ani și 170 pentru Lazio în 5 ani. În timpul și după Război s-a jucat mai puțin fotbal în lume, iar cifrele sunt de înțeles. 

Din aceeași generație cu Sentimenti și chiar coleg cu el la Juventus în perioada 1945 – 1947 a fost marele Silvio Piola, 57 de meciuri pentru alb-negri. Piola e în topul nostru pentru că între 1934 și 1943 a jucat și 227 de meciuri pentru Lazio. 

Vino în agențiile Superbet din țară și pariază pe derby-ul care deschide săptămâna fotbalistică! Adaugă pe bilet alte 10 meciuri cu cote de la 1,30 în sus și beneficiază din nou de Pariul Șansă!

Vieri doar le-a bifat. Salas a dus salsa la Torino

Am lăsat pentru la urmă doi jucători boemi și diferiți de ce arată Serie A de obicei. Christian Vieri se confundă cu Inter Milano, singurul loc unde a strălucit cu adevărat, dar el le-a bifat în tumultoasa sa carieră și pe cele două combatante de azi. Sezonul 1996-1997 l-a prins la Juventus, de unde a plecat în Spania, la Atletico Madrid, după doar 23 de meciuri și 8 goluri. Din Iberia a revenit la Lazio, unde a stat tot un sezon, 1998-1999, în care a marcat 12 goluri în 22 de partide. În ciuda acestor apariții meteorice, Vieri a apucat totuși să câștige titlul cu Juventus și Cupa Cupelor cu Lazio, eficiență maximă am putea spune! 

Juve și Lazio propun și în această seară atacanți de clasă mondială! Cristiano Ronaldo și Ciro Immobile, ultimul în goană după Gheata de Aur, au cele mai mari șanse să marcheze!

Marcelo Salas a făcut parte din fabuloasa echipă campioană a lui Lazio din 2000, coleg cu Pavel Nedved și plecat la Juventus cu cehul la pachet, în 2001, după 79 de meciuri pentru romani. N-a fost însă atât de apreciat de către torinezi, care l-au folosit în doar 18 partide de campionat. Chilianul simpatic și cu 70 de meciuri pentru națională a fost mereu împumutat prin America de Sud, acolo unde și-a încheiat cariera, la Universidad de Chile. 

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe Juventus – Lazio, derby-ul care încheie runda 34 în Serie A, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Gigi Stancu, Superbet

Rednic și Hagi, campionii care se confruntă în ”play-out”! Tot ce trebuie să știi să SuperPariezi pe duelul dintre ei!

Vezi jucătorii români care au avut SuperPerformanțe în America! Favoritul tău care e?

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează