GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Rednic și Hagi, campionii care se confruntă în ”play-out”! Tot ce trebuie să știi să SuperPariezi pe duelul dintre ei!

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 16:54 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 16:54

Luni, 20 iulie, de la ora 20:00, etapa cu numărul 10 din play-out se încheie cu meciul Politehnica Iași – Viitorul Constanța, duel care are o însemnătate mai ales pentru gazde, aflate în cursa pentru supraviețuire. Moldovenii sunt acum pe loc de baraj, 12, cu 22 de puncte, la șase lungimi de prima poziție salvatoare, dar formațiile din spatele ei, Dinamo București și Chindia Târgoviște, mai au meciuri restante de disputat. Dincolo, Viitorul lasă regrete că nu s-a calificat în play-off, acolo unde sigur ar fi animat acest final de sezon. Constănțenii vor încheia pe primul loc în ”seria retrogradării”, după toate posibilitățile, având acum nu mai puțin de 38 de puncte, cu nouă mai multe decât Academica Clinceni, situată pe locul 9.  Poți găsi aici oferta completă pentru pariurile speciale de la Poli Iași - Viitorul.

Dincolo de miza punctelor, meciul aduce în prim-plan doi dintre cei mai valoroși antrenori din fotbalul românesc. Mircea Rednic și Gheorghe Hagi au jucat împreună la echipa națională între 1983 și 1991, fiind catalizatorii ”Generației de aur”. Ulterior, ambii au trecut pe banca tehnică, fiind exemple că un fotbalist mare poate deveni și un antrenor pe măsură.

Campion cu două mari rivale

Ambii superjucptori s-au apucat de antrenorat imediat după ce și-au pus ghetele în cui. Mircea Rednic (58 de ani) a cochetat cu banca tehnică deja prin 1998, dar apoi a intrat ”în pâine” în 2000, la Rapid București.

Rednic a cucerit toate competițiile interne posibile. Întâi, a fost campion cu giuleștenii în 2003, cu alb-vișiniii cucerind și Cupa României (2002) și Supercupa României (2002, 2003). Ulterior, a trecut la marea rivală Dinamo București, aducând acesteia ultimul campionat până la ora actuală, cel cucerit în 2007.

Capacitatea de a obține performanțe s-a văzut și în Azerbaidjan, acolo unde, la cârma celor de la Khazar Lankaran, a luat Cupa Națională în 2011. A mai antrenat în Rusia, Belgia și Arabia Saudită, fiind un veritabil ”globe-trotter”.

Rednic a venit în iarnă la Iași. A reușit să scoată 11 puncte în cele nouă jocuri din play-out, asta după ce startul în Copou nu a fost tocmai convingător, cu patru eșecuri la rând.

Actualmente, Mircea Rednic este tehnicianul activ cu cele mai multe jocuri în Liga 1, nu mai puțin de 341.

Un om, un club

Gheorghe Hagi (55 de ani) a reușit, asemeni lui Rednic, să biruiască în țări diferite. În 2005, la patru ani de la începerea carierei de antrenor, ”Regele”  a triumfat în Cupa Turciei cu Galatasaray. Revenirea în țară nu a fost una reușită pe moment, el neizbutind să obțină rezultatele dorite la Politehnica Timișoara și Steaua București, în condițiile în care nu a beneficiat nici de răbdare prea multă din partea cluburilor.

Hagi a înființat apoi Viitorul Constanța, club care astăzi a devenit unul dintre cele mai importante nume din România. Asemeni lui Rednic, Hagi a luat toate trofeele posibile în țară: campion cu dobrogenii în 2017, câștigător al Cupei României și al Supercupei României (2019). 

Notă: în aprecierile legate de palmaresul de antrenori, nu am luat în calcul Cupa Ligii, organizată între 2014 și 2017, competiție care nu avea prevăzută accesarea competițiilor europene.

Deschide cont la Superbet și obține Bonusul De Bun Venit care poate ajunge la 1.200 Lei plus 300 de rotiri gratuite!

Hagi conduce în duelurile directe

Deocamdată, cei doi tehniciani s-au confruntat de zece ori ca ”principali”, Hagi conducând cu 5-2 la capitolul victorii.

Înaintea confruntării de azi, Rednic pare încurajat de faptul că în ultimele confruntări cu Viitorul echipa sa a fost aproape de a scoate puncte: "De când am venit eu la Iaşi am avut două înfrângeri la limită cu Viitorul, deci nu a fost o diferenţă mare. Privim cu încredere şi dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul,  trebuie să luăm cele trei puncte. Noi vom juca la victorie, aşa cum am abordat toate meciurile, dar trebuie să fim realişti pentru că în faţă avem o echipă foarte bună”.

Hagi nu-și subevealuază adversara: ”Este o deplasare grea, vom evolua contra unei antrenor cu mare experiență. Este o echipă în fața căreia dacă nu faci un meci bun defensiv și ofensiv, vei avea probleme. Este o formație capabilă să marcheze goluri, are fotbaliști bun în atac și jucători cu experiență în mijloc și apărare”.

Pentru jocul cu Poli Iași, Hagi nu va conta pe mijlocașul ofensiv Matei și atacantul Chițu, ambii accidentați. Instalează aplicația Superbet, urmărește meciurile preferate și pariază oricând și de oriunde!

Ce mai trebuie să știm despre Politehnica – Viitorul

  • Viitorul conduce cu 11-4 la victorii, în cele 20 de confruntări oficiale ”H2H” în toate competițiile.
  • Ieșenii nu au învins-o niciodată pe Viitorul pe teren propriu, în prima divizie.
  • Chiar și așa, ultimele șapte ”directe” au avut toate rezultate finale la o diferență de cel mult un gol.
  • În ceea ce privește strict traseul ei din această stagiune, Politehnica a primit opt goluri în ultimele patru jocuri oficiale.
  • Viitorul are cel mai bun atac din ”play-out”, cu 19 goluri în nouă runde. Dobrogenii au pierdut un singur meci în partea a doua a actualului campionat, 1-2 la Chindia Târgoviște.
  • Gabi Iancu (Viitorul) este golgeterul la zi din L1, cu 16 reușite. Moldovenii amenință însă buturile adverse cu olandezul Luckassen, marcator a patru goluri în ”play-out”.
  • În runda trecută, Poli Iași a scos un 1-1 la Dinamo, iar Viitorul a câștigat acasă cu un scor categoric, 5-0.

Încasează bonusurile de Bun Venit!

Trăiește și mai intens meciurile de poveste din fotbalul românesc. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperJoacă online! Dar profită și de Pariul Șansă, reintrodus de azi în agențiile Superbet, pentru ca tu să ai o SuperVară!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMBINE

de Levente Balint

Peruzzi, Nedved și Vieri sunt doar câțiva dintre greii care au luptat sub ambele steaguri. Stai cu ochii pe unul dintre ultimele derby-uri al sezonului!

Vezi jucătorii români care au avut SuperPerformanțe în America! Favoritul tău care e?

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează