GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

X Jackpot a erupt pentru a patra oară, acum la 386.365,27 lei! Mâna bună a fost jucată într-o agenție Superbet din București

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 13:54 / Actualizat joi, 04 martie 2021 13:54

X Jackpot s-a reinventat în 2020 și s-a prezentat fanilor săi din agențiile Superbet cu noi SuperCâștiguri, organizate pe 5 niveluri cu creștere progresivă. Acestea au fost concepute să se plătească jucătorilor în jurul sumelor de 100.000, 200.000, 300.000, 4000.000 și 500.000 de lei. Al patrulea premiu a ajuns, zilele trecute, în conturile unui bucureștean norocos și tenace, care și-a jucat șansa până la capăt, care a investit în pasiunea sa și care a câștigat 386.365,27 lei. Află aici totul despre X Jackpot!

European Roulette l-a făcut fericit

P. A este genul de jucător care navighează constant printre jocurile aparatelor din agențiile Superbet, iar în căutarea comorii X Jackpot de Nivel 4 n-a plecat la drum cu unul anume în minte. Soarta a făcut însă ca mâna norocoasă să-l prindă la European Roulette, un joc de tip ruletă foarte apreciat printre pariori. Ecranul aparatului a clipit la 386.365,27 de lei, moment în care o explozie de bucurie a avut loc în agenția din București al cărei prag îl trece frecvent P. A. Data trecută, la X Jackpotul de nivel 3 plătit la Balș, câștigul a răsărit printre coroanele de la Shining King, dovadă că iepurele poate sări de oriunde. Trebuie doar să-l cauți și să-l alergiVezi aici care e cea mai apropiată agenție Superbet!

Urmează acordarea X Jackpotului de 500.000 de lei

Toată lumea speră la potul cel mare, care la X Jackpot înseamnă ultimul prag de sus: 500.000 de lei. Barometrul urcă deja spre această sumă, iar aparatul va face un nou SuperCâștigător când se va apropia de ea. Până atunci, X Jackpot oferă premii zilnice, săptămânale și lunare foarte atractive și în număr foarte mare. Așadar, nu trebuie să te canalizezi doar pe marele câștig visat, ci poți ataca și unul dintre premiile mai mici, dar totuși foarte consistente. Asta pentru că șansele sunt mai mari, direct proporționale cu numărul de X Jackpoturi. 

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Intră în universul SuperSocial și bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Marin Popa din Balș ne spune cum a câștigat 50.000 de euro la X Jackpot: “Am jucat la același aparat câteva zile, iar Shining King a fost cu noroc”

Superbet, noul partener al clubului Viitorul! Gică Popescu: „Suntem onorați”

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close