GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Marin Popa din Balș ne spune cum a câștigat 50.000 de euro la X Jackpot: “Am jucat la același aparat câteva zile, iar Shining King a fost cu noroc”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 15:42 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 15:44

Multe dintre agențiile Superbet au fost deschise în această perioadă, iar pasionații de jocuri care au avut norocul să se afle în zone cu rate mici de infectare au continuat să se distreze în siguranță. Un parior de clasă din Balș, județul Olt, a stors un aparat până la ultima picătură, iar în ultima zi din 2020, chiar pe 31 decembrie, norocul i-a surâs. A câștigat un X Jackpot de nivel 3 în valoare de 287.916,69 lei, adică undeva peste 50.000 de euro. Marin Popa are 40 de ani, este căsătorit și a fost de acord să ne dezvăluie rețeta succesului său, care nu este departe de sintagma conform căreia norocul ți-l mai faci și cu mâna ta!

Descarcă aplicația Superbet și încearcă online aceleași jocuri pe care le găsești și în agenții!

Marin, cât de des treci pragul agențiilor Superbet?

Sunt jucător constant de aparate, atât online, cât și în agenții. Asta deși îmi plac și pariurile sportive. Încerc de mult să câștig un pot mai serios, dar pâna acum am lovit doar sume mai mici, de până în 20.000 – 30.000 de lei. 

Cum s-a întâmplat de data aceasta?

M-am încăpățânat să joc la același aparat mai multe zile la rând și nu mi-a dat nimic. Eram decis să nu mai joc o perioadă, dacă nu-mi înapoia nici acum nimic. Când eram pe cale să epuizez balanța, am decis să cresc miza la 40 de lei mâna. Și surpriză, X Jackpot s-a arătat brusc!

Care a fost reacția ta de moment?

Inițial rezervată și foarte cumpătată, pentru că am crezut că e vorba despre ceva peste 28.000 de lei. Nu citisem bine, dar niște băieți din agenție mi-au spus să mă uit mai atent, că sunt peste 280.000 de lei. Nu mi-a venit să cred. Asta ținteam de ceva timp, dar pur și simplu nu s-au aliniat planetele. Până în ultima zi din 2020. 

Ai vreun joc preferat?

Nu am vreun joc anume preferat. Le-am încercat pe toate, de-a lungul timpului, dar acum s-a întâmplat să câștig la cel cu coroanele pe mijloc: Shining King Megaways. Îmi plac și cele cu fructe, cele clasice, dar caut des și specialele. 

Ce vei face cu banii câștigați?

Am un teren lângă Balș și mă gândesc de mult să construiesc pe el o casă și să mă mut de la bloc. Acesta e planul pentru 2021. Voi face în așa fel încât să-mi aduc aminte peste ani că am câștigat la Superbet și atunci mi-am făcut casa. Vreau să rămân cu ceva din acest câștig, chiar dacă e clar că voi juca în continuare. Data viitoare sper să scrieți despre mine că am câștigat la pariuri sportive, pentru că și acolo joc des. 

Află aici tot ce trebuie să știi despre X Jackpot și pregătește-te pentru câștigurile de nivel 4 și 5, care urmează să fie acordate curând!

Ce au spus prietenii și cunoscuții despre isprava ta?

Balșul e un oraș mic și imediat s-a răspândit vestea câștigului meu. Au și apărut prietenii să-i cinstesc. Oricum, cei care trecem des pragul agențiilor ne știm între noi și mă cunoșteau băieții dinainte că sunt jucător serios. Dacă intru într-o agenție Superbet și n-am loc la aparate, într-un minut se ridică cineva, ca să-mi facă loc. Asta pentru că oamenii știu că sunt redutabil și le face plăcere să mă urmărească jucând. 

Cu ce te ocupi în viața de zi cu zi?

Sunt un om normal, care muncește zilnic. Am o firmă de construcții și gestionez lucrări în mai multe orașe, inclusiv în București și Râmnicu Vâlcea. Nu beau și nu fumez, iar jucatul la aparate și la pariuri sportive reprezintă pasiunea mea. Și soția mă înțelege, am lucrurile sub control, deci nu sunt probleme de niciun fel. Mă distrez și am și șansa să dau lovitura. Oricine poate, trebuie doar să creadă și să persevereze! Mulțumesc, Superbet! De acum suntem și mai prieteni!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidelor!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

SuperSpin, SuperHit! Jucătorii online Superbet învârt gratuit zilnic Roata SuperNorocului!

Primul SuperBonus din an: 200.000 lei garantați la SuperProno!

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Playtech: Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare?! Veste ȘOC, ce se întâmplă chiar acum


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează