GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2020 17:59 / Actualizat miercuri, 30 decembrie 2020 17:59

Superbet a crescut recent câștigul maxim pe bilet atât pentru agenții, cât și pentru online, iar acesta a ajuns la 500.000 de lei. Au trecut doar câteva zile până când unul dintre voi a fost aproape să-l și atingă. Un jucător de pariuri sportive a plasat online un bilet minunat, care i-a adus un câștig pe măsură, puțin sub cel maxim posibil. Deschide cont online la Superbet și hai să facem și din 2021 un an memorabil!

Miercuri, 23 decembrie, acesta a ales 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite și le-a combinat pe toate pe un singur bilet, aplicându-le 8 pariuri diferite. Combo Final 1 și Goluri, Pauză sau Final și Total Goluri Meci au fost opțiunile sale pentru fotbal, în timp ce baschetul și hocheiul le-a jucat Total Puncte, respectiv Total Goluri. A mizat 490 de lei pe biletul al cărui cod de verificare este 892Q-1AD9FO și a ajuns la un câștig maxim eventual de 428.532 de lei. A jucat sistem 15/16, dar acest lucru nu i-a diminuat câștigul, pentru că toate cele 17 pariuri de pe bilet au fost câștigătoare. Pentru a afla cele mai noi informații și oportunități, vino și pe Canalul Superbet Oficial de Telegram!

A stat conectat la bilet 9 ore

Câștigurile mari cu tenacitate se obțin, iar fericitul din această poveste a avut de așteptat 9 ore. Primul meci de pe bilet a început la ora 16:00 (partida de hochei Avangard-Barys), iar ultimul a început la ora 23:00 (Betis-Cadiz, fotbal din Primera Division) și s-a încheiat după miezul nopții. La partidele din Spania, toate cuprinse și în oferta de streaming, a pariat: Getafe-Celta 1X, Real Madrid-Granada 1&2-5 și Betis-Cadiz PsF1. În Serie A, acesta s-a folosit de SuperPopularul 3+ la Verona-Inter, Sampdoria-Sassuolo și Milan-Lazio. Fenerbahce-Olympiakos TPP 148.5 și Milan-Baskonia TPP 152.5 au fost alegerile sale din Euroliga de baschet, iar ligile KHL, Germania, Cehia și Elveția TGP 3,5 și 4,5 i-au încununat biletul.

Doi prieteni i-au replicat biletul în SuperSocial 

Datorită SuperSocial, funcționalitate accesibilă din aplicația de mobil, alți doi prieteni care îl urmăresc online au putut să-i copieze biletul și să câștige și ei sume frumoase. Unul l-a plasat cu 30 de lei și a încasat peste 25.000 de lei, iar celălalt a investit 18 lei și a câștigat peste 15.000 de lei. Indiferent că joci online, beneficiind și de avantajul SuperSocial sau preferi agențiile Superbet, oricând poți crea un bilet similar. Pregătește-ți biletele și fii pregătit pentru ziua cea mare! Descarcă aplicația de mobil și ține aproape toate pariurile tale preferate! Online-ul Superbet a oferit un câștig de senzație!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidelor!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet   

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la Superbet!

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close