GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 11:48 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 11:51

Au încasat 1.230.137 euro, cu aproape 235.000 de euro investiți în 109 bilete!

Superbet a deschis mereu drumuri în industria pariurilor sportive, câștigându-și renumele de casa care plătește cele mai mari câștiguri. Am dat prima sută, apoi prima mie, apoi primul milion de lei, iar acum a venit rândul primului milion de euro! Pariurile câștigătoare au fost fantastice, iar stilul ofensiv al echipei câștigătoare ne-a impresionat pe toți și putem spune că recordul e obținut pe merit! 

Deschide cont online la Superbet și pariază pe meciurile internaționale care se joacă în această perioadă!

Da, a fost vorba despre o echipă formată din mai mulți prieteni din Otopeni, Ilfov, fapt care dovedește o dată în plus că grupurile unite au o forță aparte. Aceștia au plasat biletele într-o zi de vineri, altă lecție pentru toți pariorii, în sensul că nu trebuie slăbit ritmul în zilele când oferta pare mai săracă. Pare, dar nu e!

George Pușcaș le-a băgat banii în buzunar

În ceea ce privește biletele în sine, de privit ca la eclipsă, cu ochelari de protecție! Cinci bilete cu aceleași 3 meciuri învârtite între ele pe diferite pronosticuri Total Goluri și repetate fără număr. Reading – Coventry, Pogon – Jagiellonia și P. Ferreira – FC Porto, luate TG3+ și TG5+. Cel mai repetat a fost cel în care englezii și portughezii trebuiau să marcheze minimum 5 goluri în meci, iar cel care a atras cea mai mare miză (aproape 100.000 de euro), a fost Pogon – Jagiellonia, 3+! George Pușcaș a fost salvatorul biletelor cu 5+ la Reading – Coventry, românul marcând golul izbăvitor în minutul 90+2. 

Descarcă aplicația Superbet de pe superbetmobile.ro și ține mereu în buzunar pariurile tale preferate!

În total au fost 109 de bilete, aproape 235.000 de euro investiți și un profit de 1.230.137 euro. Noi nu am mai văzut așa ceva la pariuri sportive, în România! Tu ce spui? Cu o miză mult mai cuminte, reușești să scoți ceva din fotbalul care urmează să se joace în aceste zile?

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet și pariază pe SuperPartidele din această perioadă! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a încasa câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au plecat fericiți de la casă!

Vizitează secțiunea ȘTIRI de pe site-ul Superbet, accesibilă și de pe aplicație și pariază mereu informat!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile meciurilor!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Timișoara și Ploiești, cele mai titrate orașe din provincie, suspină după prima scenă. Aradul și Piteștiul au modificat harta României fotbalistice!

Marii portari au și ei golgheterii lor! Află poveștile goalkeeper-ilor care au înscris decisiv în competițiile europene!

Jackpoturile Instant!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Playtech: BOMBĂ! Ilie Năstase îl face praf pe Klaus Iohannis! HALUCINANT ce i-a zis


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează