GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperSpin, SuperHit! Jucătorii online Superbet învârt gratuit zilnic Roata SuperNorocului!

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 12:11 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 18:17

Este că vrei să te bucuri în fiecare zi de sentimentul că simți norocul SuperAproape de tine?! Și că... surprinzător de des te poți întâlni cu el? Poți face asta în fiecare zi pe site-ul Superbet unde ai la dispoziție SuperSpin! Dacă ai cont activ și acordurile de marketing bifate, învârți gratuit o dată pe zi, în fiecare zi, roata SuperNorocului! Roata la care 6 dintre cele 7 căsuțe te premiază. Deschide cont la Suprbet.ro și obține Bonusul de Bun Venit în valoare de 500 Lei!

SUPERSPIN E SUPERHIT ONLINE!

Intrată direct în topul preferințelor pariorilor, SuperSpin e exercițiul zilnic care te menține plin de energie pozitivă. Roata SuperNorocului te ajută să te bucuri relaxat de adrenalina rotirilor care-ți pot aduce în fiecare zi unul dintre cele 5 Bonusuri disponibile sau Jackpotul de 50.000 Lei! Condițiile de rulaj sunt SuperAvantajoase și garantează o bucurie dublă: mai întâi, cea a primirii unui premiu când învârți SuperSpin, apoi, experiența de joc atunci când rulezi acest premiu. Joacă la Superbet.ro și învârte Super Spin - roata SuperNorocului!

50.000 LEI JACKPOT PLUS 5 BONUSURI ZILNICE!

Totul e SuperPosibil atunci când ai noroc. Dar deși vei apăsa mereu butonul „ÎNVÂRTE ACUM” cu gândul că se va opri la Jackpot, SuperSpin te poate surprinde cel puțin la fel de tare și cu celelalte premii! Mai exact, poți reuși o serie de 7 zile consecutive în care să primești ceva când rotești SuperSpin. Asta înseamnă că ai în fiecare zi moralul la cote înalte. Perfecte pentru ca tu să-ți faci treaba de acasă dar și să te relaxezi, descoperind oferta Superbet. Fiindcă poți primi la SuperSpin Bonus pentru Pariuri Sportive, Bonus pentru Cazinoul Live, Bonus pentru pariurile pe numere la cele mai populare loterii internaționale, majoritatea cu extrageri din 5 în 5 minute și Bonus pentru Jocurile online ce la aparate. Apropo de ele... chiar în aceste momente așteaptă două Jackpoturi uriașe care pot fi câștigate. Tu decizi. Intri în joc chiar acum?

CE FACI CÂND PICĂ...

Desigur, există și variabila Necâștigător. Azi. Pentru că mâine, poți fi SuperNorocos. Și poimâine și răspoimâine! Unde mai pui că poate ăsta e un semn că norocul tău e în altă parte în universul online Superbet. Poate la eSports, poate la noua ruletă live Auto Lightning Roulette cu până la 5 numere norocoase și multiplicatori care cresc de până la 500 ori câștigul, poate la jocurile virtuale sau în meciurile din campionatele care se joacă? Ai acum mai mult timp pentru tine și aici e vorba și despre momente în care să joci relaxat, fără presiunea secundelor care trec. Iar SuperSpin poate fi antrenamentul tău zilnic care te menține în formă. Bucură-te de el! 

Instalează gratuit cele mai tari aplicații de pariuri sportive, jocuri de cazinou & loto!

BONUSUL DE BUN VENIT, PLUS PARIUL ȘANSĂ ÎN AGENȚII!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

INTRĂ PE SUPERSOCIAL ȘI REPETĂ BILETELE CARE-ȚI SUPERPLAC!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER #SUPERDISTRACȚIEACASĂ

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1355651404799563
Liviu Vasiliu  •  06 Ianuarie 2021, 00:54

Superbet că și toți niste ***,cică învârtiri gratuite pe miza de 20 de bani,și câștigi 80 de bani,niste repari și nesimțiți toate casele de jocuri.sfatul meu nu jucați că nu se câștigă nimic la jocuri tip casino.sau îmbogățit in perioada asta cu minciunile lor.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1507057976284888
Piti Balzabucu  •  05 Ianuarie 2021, 21:07

M-am săturat și de Superbet. Cică îți dă bonus dar te obliga să îl rulezi de trei ori. Și la anumite cote de peste 1,6 minim. Daca am bonus 100 lei trebuie sa joc obligatoriu minim trei sute. Asta nu este bonus este japca

Vezi toate comentariile (2)
Comentează