GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Primul SuperBonus din an: 200.000 lei garantați la SuperProno!

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2020 12:04 / Actualizat joi, 31 decembrie 2020 12:04

SuperProno continuă să provoace și să premieze microbiștii români! În fiecare săptămână, cel mai important meci din weekend vine și cu un SuperConcurs cu premii garantate! Prima ediție din 2021 are în centru meciul etapei din Germania: Borussia Dortmund – Wolfsburg, iar potul acestei ediții este de 200.000 lei! Intră în contul tău Superbet și participă GRATUIT la SuperProno, dă pronosticurile corecte la meciul săptămânii și ia partea ta din bani!

Premii DUBLE la primul SuperProno din 2021

Pentru că meciul Everton – Manchester City a fost amânat, premiile alocate acelei partide în SuperProno au fost reportate pentru ediția actuală. Astfel, clienții Superbet care vor da pronosticurile corecte înaintea meciului Dortmund – Wolfsburg împart un pot de 200.000 lei! Premiile sunt distribuite astfel:

  • 60.000 lei împărțiți de utilizatorii cu 4 răspunsuri corecte
  • 70.000 lei împărțiți de utilizatorii cu 3 răspunsuri corecte
  • 70.000 lei împărțiți de utilizatorii cu 2 răspunsuri corecte

Intră în concurs până duminică la 16:30!

Participarea durează mai puțin de 2 minute. Ai 4 întrebări, iar tu trebuie să dai cel puțin 2 pronosticuri corecte pentru a lua o parte din bani!Cele 4 întrebări pentru meciul de duminică sunt:

  • Câte goluri se vor marca în meci? 
  • Va fi penalty sau cartonaș roșu în meci?
  • Câte cartonașe galbene vor fi în meci?
  • Ce echipă va primi mai multe cornere?

SuperStats te ajută să dai pronosticurile informat! 

Dortmund are o medie de 2.00 goluri pe meci în acest sezon, iar Wolfsburg de 1,54. Așadar, pentru întrebarea „câte goluri se vor marca în meci”, statistica indică 3 sau 4.

Nici Dortmund, nici Wolfsburg nu au primit vreun cartonaș roșu în acest sezon de Bundesliga. Ambele au primit câte două penalty-uri. Așadar, media de până acum a lor este de un penalty sau un roșu la 6,5 meciuri.

Dortmund are cele mai puține cartonașe galbene din tot campionatul Germaniei, cu o medie de 1,38 pe meci. Și Wolfsburg este o echipă fair-play, cu medie de 1,69 galbene pe etapă. Dacă se păstrează statistica, partida de duminică va avea 3 cartonașe galbene și niciun roșu.

În ceea ce privește cornerele, Dortmund are o medie de 5,85 pe meci, față de 5,00 la Wolfsburg.

Nu ai cont? Înregistrează-te acum pe Superbet și ia 500 lei BONUS de Bun Venit!

Dacă nu ai încă un cont Superbet dar vrei să joci SuperProno, creează-ți unul în doar câteva minute. Intră pe site-ul Superbet.ro sau descarcă aplicația Superbet și SuperJoacă! Participarea la SuperProno este gratuită, iar pentru a te SuperDistra și la pariuri sportive ai parte de un Bonus de Bun Venit de 500 lei, acordat la primele 3 depuneri! Bucură-te de SuperOfertele disponibile, pariază pe SuperCote, SuperSpeciale și SuperDistrează-te! 

#ÎmpreunăSuntem Super #PariemPeBine #SuperProno

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează