GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Jackpot istoric plătit de Superbet! Vino să-l cunoști pe cel care a încasat 2.807.123 lei și ne-a răspuns la 10 întrebări!

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 10:50 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 11:06

Cu o miză de 4 lei, un jucător supernorocos a câștigat cel mai mare Jackpot online din istoria României. Evenimentul s-a produs în cazinoul online Superbet, locul în care distracția, norocul și responsabilitatea definesc marii câștigători. Cu siguranță că și tu îți dorești asemenea Jackpoturi și le poți obține la Superbet, atâta vreme cât tratezi cazinoul ca pe un loc în care te relaxezi. Te invităm să-l cunoști pe românul care a câștigat 2.807.123 lei. Fă-ți și tu cont online la Superbet și distrează-te în cazinoul în care se plătesc cele mai dese și cele mai mari Jackpoturi din România!

1. Prima întrebare e una de încălzire: cu ce te ocupi în afara programului de joacă la aparate și sloturi online?

În afară de jocuri și pariuri online, restul timpului îl petrec la serviciu și cu familia.

2. De cât timp joci la aparatele din agenții și când ai început să joci și online?

La jocurile din agenții mă joc de 10 ani, și online de 4 ani.

3. Ai un slot preferat sau ai simboluri favorite care ți-au adus câștiguri în jocuri diferite?

Jocul meu preferat care mi-a adus câștiguri este Extremely Hot 5. Însă câștigul acesta supergigantic l-am reușit în Aloha Party, jucând de pe laptop. Culmea. Că eu de regulă joc de pe telefon.

4. Dintre sloturile lansate recent, este unul care ți-a atras atenția în mod deosebit?

Am unul care m-a surprins cu mici câștiguri, dar neașteptat de dese: Egypt Sky. Îmi place foarte mult.

5. Ai superstiții, dacă da, povestește-ne despre ele: când s-au adeverit cele norocoase, când s-au adeverit cele mai puțin norocoase?

Nu am superstiții. Am doar grijă să joc fără să afectez bugetul familiei. A, copil. De când a venit el, am redus bugetul pentru distracție. Dar așa e normal. Cred că și voi ați face la fel. Dacă nu, vă recomand.

Superoferta de Jocuri care plătesc cele mai mari Jackpoturi din România e aici.

6. Dacă ar fi să joci la Loto, care ar fi cele 6 numere norocoase?

Numerele norocoase ar fi următoarele: 2,5,19,31,42,45.

7. Cum ești vis-a-vis de sport: cu ce echipă ții, ai pus și bilete la pariuri sportive?

Echipa mea favorită este FCSB, și sunt jucător de pariuri sportive.

8. Care a fost cel mai haios pariu pe care l-ai pus cu prietenii și l-ai câștigat, și care a fost pariul cel mai important pe care l-ai pus cu prietenii și l-ai avut de achitat?

Nu îmi aduc aminte exact biletul dar am avut bilet cu meciuri care aveau cote mari, și eu am spus că o să iasă, și ei au spus că dacă iese trebuie sa îi scot la o masă în oraș. L-am prins și mi-am onorat promisiunea.

9. Care a fost primul câștig mare pe care l-ai reușit la aparate (sau sloturi online)?

Primul câștig mare a fost la Extremely Hot, de 4500 lei. Îmi părea o avere. Acum, la aproape 3 milioane câștigate… îmi dau seama că erau “bani pe jos”. Încă nu-mi vine să cred ce-am reușit. Dar am știut că dacă e să fie, doar la Superbet poate fi. Plătiți niște sume astronomice.

10. Ultima întrebare e cea pe care o așteaptă probabil toți cei care ne citesc: ce vei face cu banii câștigați din acest Jackpot?

Banii câștigați din Jackpot sunt bine veniți și îi voi cheltui cu mare grijă. În primul rând vreau să achiziționez un apartament pentru mine și pentru familia mea, după aceea îmi voi ajuta părinții, mă voi gândi foarte bine cum voi investi banii rămași pentru a-mi asigura mie, familiei mele și părinților mei un trai decent.

Te poți juca în cazinou direct din aplicația Superbet. Instalează App Jocuri.

Ne bucurăm să-i cunoaștem pe cei care au fost aleși de SuperNoroc și care iată, rămân lucizi. Liderul național din domeniul pariurilor sportive și jocurile de cazinou, Superbet aplaudă atitudinea lor și le mulțumește pentru că sunt exemple și pentru ceilalți jucători. Fii ca ei, distrează-te pe mizele care îți sunt accesibile și norocul îți poate aduce și ție asemenea Jackpoturi care ar face istorie în orice țară din lume! 

#HaiSăFimSUPER #SuperDistracție #SuperResponsabilitate

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează