GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperNaționalele au cucerit Europeanul și Mondialul la scurtă distanță!

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2021 16:27 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 16:27

Câștigarea trofeului European sau a Campionatului Mondial reprezintă o virtute memorabilă pentru suporterii fotbalului din întreaga lume, însă doar câteva echipe naționale au reușit să impresioneze până la lacrimi publicul, cucerind ambele trofee consecutiv. Ele sunt echipele care au scris istorie în cartea fotbalului internațional, iar cu ocazia acestui Campionat European, vom face o scurtă trecere prin istoria SuperNaționalelor care au cucerit ambele trofee la doar doi ani distanță. Trecutul e doar o poartă către viitor, iar SuperReușitele din urmă cu ceva ani ne fac să credem că aceste selecționate au cele mai mari șanse și în acest sezon să câștige marele trofeu. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază pe meciurile viitoare ale celor mai apreciate selecționate!

Germania a spart gheața!

Ne întoarcem puțin în timp și revenim la vremea în care teritoriul nemților era împărțit în două țări complet distincte în ceea ce privește nivelul de fotbal, dar și ideologia politică. În anii 70, Germania de Vest domina fotbalul internațional, iar acest fapt era relevat prin SuperReușitele de la European și Mondial ale echipei naționale. RFG a marcat prima dublă consecutivă din istoria celor două competiții, în 1972 a cucerit pentru prima dată Campionatul European, urmând ca în 1974 să dea o lume întreagă pe spate după SuperFinala de la mondiale. A fost un meci istoric pentru echipa națională a nemților, după ce Olanda a deschis scorul în primele minute ale partidei, nemții s-au repus repede pe picioare cu golurile lui Gerd Muller și Paul Breitner. Era a doua oară când Germania câștiga trofeul Campionatului Mondial și pentru prima dată în istorie când o echipă bifa Europeanul și CM la doar doi ani distanță. A fost un moment istoric de care ne aducem aminte cu plăcere, însă acum Germania va debuta împotriva Franței la acest SuperEuro, motiv pentru care are nevoie de toată susținerea noastră. Echipa selecționată de Didier Deschamps e greu de învins, însă ambiția germană le poate veni de hac în acest prim meci. Vezi aici oferta de pariuri și mizează pe o primă reușită a Germaniei!

O performanță unică în lume reușită de Spania!

În urmă cu mai bine de un deceniu, Spania se pregătea să scrie istorie în ceea ce privește câștigarea marilor trofee. Selecționata Spaniei a fost prima echipă care a cucerit două trofee la Campionatul European și unul la mondial în doar 4 ani. Generația lui Fernando Torres, Carles Puyol și David Villa rămâne, în continuare, cea mai apreciată generație a ibericilor după ce au cucerit în 2008 și 2012 Campionatul European, iar în 2010 au dat lovitura la Mondiale. Cu toate că jocul lor a fost excepțional, gloria a avut prețul ei, iar munca a fost pe măsură, mai ales în finalele din 2008 și 2010 în care spaniolii au avut mari emoții în fața Germaniei și a Olandei. Ultima reușită din 2012 a părut floare la ureche, spaniolii au dat de pământ cu Italia în marea finală de la Kiev, după un 4-0 ca la carte. Torres, Silva, Jordi Alba și Juan Mata au fost eroii din Ucraina, iar acum Pedri, Rodrigo și Asensio sunt gata să preia ștafeta. Meciul cu Suedia n-a fost o victorie pentru selecționata ibericilor, însă sunt șanse mari să vedem o victorie fabuloasă în meciul cu Polonia. Susține-ți favorita în runda a doua din faza grupelor și pune un SuperBilet pe reușita acesteia!

Vicecampioana se numără printre legende!

Avem toate motivele să credem în selecționata Franței! Deși sezonul trecut n-au reușit s-o înfrângă pe Portugalia lui CR7 în marea finală, francezii se numără printre puținele echipe care au cucerit Campionatul European și Mondialul în doar 2 ani de zile. Cu certitudine, cele două victorii n-au fost la voia întâmplării, naționala Franței din 1998 și 2000 era aproape de neînvins, iar finala Campionatului Mondial din 98 a arătat acest lucru. Francezii i-au spulberat pe brazilieni cu 3-0, urmând ca doi ani mai târziu să câștige neașteptat în fața Italiei după un 2-1 dramatic. Timp de 94 de minute, italienii au avut victoria în mână, însă golul lui Wiltord din prelungiri și golden goal-ul lui Trezeguet din minutul 103 au schimbat destinația finală a trofeului. Au fost meciuri pe cinste, motiv pentru care ne așteptăm la cel puțin la fel de mult spectacol și în acest sezon de SuperEuroDescarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale în Super Social!

Autor: Silviu Elisei

Europeanul 2020 îți aduce șansa unor SuperPremii. 22 de mașini, smartphone-uri și ceasuri te așteaptă în SuperClub!

Țările gazdă vor spectacol la SuperEURO!

Turneul final a început, iar SuperSocial te așteaptă cu grup dedicat pentru pariuri și socializare! Vino pe chaturile meciurilor din aplicația Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează