GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Țările gazdă vor spectacol la SuperEURO!

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 15:41 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 15:42

De departe, Campionatul European e cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, iar țările gazdă ale acestui sezon sunt mai mult decât onorate să găzduiască cele mai frumoase meciuri de fotbal ale echipelor naționale. Adrenalina, golurile și SuperFazele ne-au impresionat până acum, însă mai mult decât găzduirea meciurilor de fotbal, țările gazde vor SuperRezultate și să înainteze către marea finală. Favoritele se știu, însă întotdeauna surprizele pot apărea pe parcursul calificărilor. Aruncă o privire peste lista țărilor care găzduiesc acest Campionat European și vezi ce șanse au să se califice mai departe de grupe. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază pe favoritele tale de pe propriul cont!+

Victorioase din primul meci!

Până în prezent, două dintre țările gazdă ale Campionatului European au simțit deja gustul dulce al victoriei. Italia a spart gheața cu o victorie spectaculoasă în fața naționalei Turciei, iar Anglia s-a impus în fața puternicii naționale a croaților după un gol marcat de Sterling pe finalul partidei. Au fost două meciuri superbe de care fanii s-au bucurat la maxim, însă noi provocări vin pentru cele două selecționate, iar meciurile viitoare cu Elveția și Scoția ne vor oferi și mai multe faze memorabile. Iubim fotbalul la fel de mult ca tine, de aceea suntem mereu alături de tine cu cele mai bune cote pentru favoritele tale. Noi meciuri te așteaptă azi! Intră aici în oferta Superbet și plasează un SuperBilet pe favoritele tale!

Rușii și danezii au viitorul înainte!

N-a fost să fie pentru naționala Rusiei și a Danemarcei, primul meci a fost marcat de o înfrângere, însă competiția continuă iar o victorie în următorul duel le va repune pe picioare pe cele două selecționate. Rușii au suferit o înfrângere dramatică în fața belgienilor după un 3-0 conturat de golurile lui Meunier și Lukaku, iar danezii și-au pierdut avântul în fața Finlandei după drama trăită de Christian Eriksen. Au fost două meciuri dificile pentru țările gazdă. Cu toate acestea, duelurile de săptămâna viitoare ar putea schimba radical clasamentul grupei. Ce spui, au șanse țările gazdă să se califice în grupa B?

Scoțienii își fac astăzi debutul!

Maratonul SuperEuro continuă cu un meci de proporții azi! Scoția, țară gazdă a acestui Campionat European, urmează să debuteze în acest sezon împotriva selecționatei Cehiei. Va fi un meci strâns între cele două formații, însă avantajul terenului poate fi de partea scoțienilor în acest meci. Aventura țărilor gazdă continuă mâine cu meciurile dintre Franța-Germania și Ungaria-Portugalia, meciuri în care francezii și portughezii sunt favoriți să câștige. Nivelul de dificultate a creat întotdeauna surprize, iar așteptările suporterilor sunt mari în ceea ce privește prestația țărilor gazdă. Pregătește-te de SuperMeciurile rămase din prima partidă cu un SuperBilet! Descarcă aici aplicația Superbet și participă la SuperConcursurile prezente online și în agenție! 

Autor: Silviu Elisei

Europeanul 2020 îți aduce șansa unor SuperPremii. 22 de mașini, smartphone-uri și ceasuri te așteaptă în SuperClub!

Turneul final a început, iar SuperSocial te așteaptă cu grup dedicat pentru pariuri și socializare! Vino pe chaturile meciurilor din aplicația Superbet!

Sloturile Campionatului European sunt la Superbet. Partea 1/2 – Grupele A, B, C

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează