GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Franța și Spania câștigătoare la Superbet! Sute de mii de bilete câștigătoare cu SuperAvantaj!

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iunie 2021 19:21 / Actualizat marti, 29 iunie 2021 19:21

SuperAvantaj face istorie la acest European unde deja a plătit mai devreme pariurile pe câștigătoare în 22 de meciuri! Dar aseară, promoția a făcut cu adevărat diferența aducând bucurie pe sute de mii de bilete! Superbet a plătit pariurile pe victoria Spaniei și victoria Franței în fața Elveției, deși meciurile s-au încheiat la egalitate! Ai aici toate detaliile despre SuperAvantaj.

Cel mai generos din piață – Superbet, liderul național din domeniul pariurilor sportive!

Superbet a plătit pariurile pe biletele single, dar și pariurile pe biletele de tip acumulator și  cele de tip sistem, pe 2 în Croația-Spania (3:3 scor final) și 1 în Franța-Elveția (3:3 scor final).

Asta presupune SuperAvantaj. Dacă echipa pe care tu pariezi la cote din oferta Super Cota, Super Extra sau din oferta standard că va câștiga, ba chiar dacă o iei și la șansă dublă (victorie sau egal) și ea ajunge ca pe parcursul meciului să aibă un avantaj de minimum două goluri pe tabelă, atunci pariul tău e validat drept câștigător, indiferent de ce se întâmplă mai apoi în meci. Sună superbine. Plasează acum noile tale superbilete pe meciurile acestui fabulos turneu final!

Cele mai frumoase victorii: cele pe care le dorești și pe care Superbet ți le validează ca victorii!

Iată că aseară, deși Spania și mai apoi Franța au condus cu 3-1, adversarele au egalat și au împins meciurile în reprizele de prelungiri. Dar pariorii care mizaseră pe victoriile superfavoritelor, Spania și Franța erau relaxați! Încasaseră deja sau erau așteptați să-și ridice câștigurile pe victoriile Spania și Franța.

Și după cum foarte bine intuiești, Superbet a plătit cum este și normal și pariurile pe X, rezultatul final oficial!

Cei mai bucuroși și mai recompensați pariori: jucătorii Superbet!

Așa e Superbet! Vrea mereu să-ți dea mai mult. Și să te pună în valoare! De la bonusul de bun venit de până la 500 lei la primele 3 depuneri, la numeroasele alte bonusuri și promoții și până la campaniile de forță din timpul acestui European, din agenții și din online, Superbet dorește mereu să evolueze alături de tine și să simți alături de el progresul pe care tu îl faci parior și Superbet îl face ca partener preferat de joc.

Împreună suntem super! Îți mulțumim și să trăim împreună meciuri de neuitat, așa cum au fost ieri Croația-Spania și Franța-Elveția, partidele prin care Copenhaga și Bucureștiul și-au luat la revedere în mare stil de la acest European. Explică-le și prietenilor din SuperSocial de ce au primit banii pentru Franța și Spania câștigătoare, așa cum au pariat și cum și-au dorit să se întâmple, și cum SuperAvantaj a făcut să se și întâmple!

Superjoacă zi de zi pe sportul tău preferat și înscrie biletele pe club.superbet.ro să intri la extragerea smartwatch-urilor, smartphone-urilor și supermașinilor!

#împreunăsuntemsuper #supereuro #superavantaj #superpremii

Începe Europeanul Jackpoturilor! Fiecare SuperJackpot lovit declanșează instant altele

Superbet a dat și al patrulea BMW în SuperClubul European. Încă 18 te așteaptă!

SuperEuropeanul se trăiește altfel pe SuperSocial! Nu mai rata distracția, socializarea și Big Win-urile celor mai tari jucători!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează