GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

4 ani, 3 divizii, un parteneriat: Rapid și Superbet, din nou împreună în prima ligă!

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iulie 2021 10:00 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 14:42

O istorie comună începută în 2010, cea a parteneriatului dintre Rapid București și Superbet, își va consuma, duminică, de la ora 21:30, unul dintre cele mai frumoase episoade. După cei mai grei ani ai existenței, trecuți de la dezamăgire la extaz și înapoi, vișiniii întâlnesc Chindia Târgoviște, pe Arena Națională, în meciul care marchează debutul celui de-al cincilea an consecutiv al prieteniei cu Superbet. Un moment așteptat de întreaga suflare rapidistă, de la legende ale clubului la actualii jucători, dar mai ales de fani. Căci despre ei e totul, Superbet a pregătit o surpriză la primul meci al noului sezon, iar tu te poți alege cu o amintire de neuitat de la revenirea Rapidului pe prima scenă a fotbalului românesc!

La bine, dar mai ales la greu...

"Și la bine, și la greu Rapid este clubul meu". E unul dintre versurile preferate ale galeriei giuleștene, o frază care marchează relația specială fani-jucători și stilul unic de a iubi fotbalul în nuanțe de vișiniu. Dar și un slogan preluat rapid și pus în practică de Superbet. În 2017, la momentul restartului din Liga 4, când lucrurile erau incerte și Giuleștiul pleca la un drum lung și anevoios, Superbet a revenit pe poziția de sponsor principal, una pe care o mai ocupase din 2010. A fost punctul zero al noului proiect alb-vișiniu, cu legendele întoarse în iarbă pentru a repune Locomotiva pe șine, dar și dovada că parteneriatul dintre Rapid și Superbet transcede problemele de orice ordin și liga în care joacă echipa. Pentru că, nu e așa, scopul era unul comun: revenirea Farmecului Vieții acolo unde-i e locul și unde-i stă cel mai bine!

4 ani, 3 divizii, o prietenie

În octombrie 2017, semnarea noului parteneriat dintre Rapid și Superbet a stabilit un record în materie de sponsorizări pentru o echipă de Liga 4, atât ca durată, cât și punct de vedere financiar. Giuleștenii jucau din nou cu Superbet pe piept, victoriile începeau să curgă una după alta, iar ceea ce a urmat e știut de toată lumea. De la meciurile cu marea rivală Steaua, pe o Arenă Națională împânzită de tricouri și eșarfe vișinii, la promovările succesive în Liga 3 și Liga 2, totul a mers conform planului. Așa cum "Potcoava" a obișnuit de-a lungul istoriei sale, a fost nevoie și de dramatism: trenul Rapid a staționat un an în Liga 2, dar apoi a demarat în viteză maximă spre prima ligă, cu Superbet alături și zeci de mii de fani în spate.

Farmecul Vieții a revenit mai puternic!

Suntem la mijlocul lunii iulie a anului 2021, iar toate dorințele, visele și așteptările fanilor giuleșteni s-au îndeplinit. Duminică, suporterii pot umple din nou Arena Națională pentru a-i vedea la lucru pe Cristi Săpunaru și colegii săi. Adversarul e Chindia Târgoviște, dar, oricare ar fi fost el, atmosfera ar fi fost la fel de caldă și determinarea la aceleași cote maxime. 18 iulie 2021 marchează revenirea Rapidului în prima ligă după șase ani grei. Cu altă conducere, alți jucători, dar cu același entuziasm și aceleași mari obiective.

În Giulești se visează frumos. Nu o știm de la oricine, ci chiar de la Daniel Niculae, actualul președinte, cel care în iunie 2020, la demolarea vechiului stadion din Grant, și-a dezvăluit marele vis prin intermediul unui interviu de colecție acordat Superbet: "Ăsta e visul meu de suporter și visul meu de, poate, viitor conducător al acestei echipe: îmi doresc foarte mult să fac eventul cu Rapid! Din orice funcție posibilă, nu mai contează".

Vino la Rapid - Chindia și Superbet te premiază!

Pentru a marca întoarcerea Rapidului în elită, Superbet ți-a pregătit câteva surprize la partida de pe Arena Națională contra celor de la Chindia Târgoviște. Fanii prezenți la meci vor avea ocazia de a-și face poze gratuit într-un spațiu amenajat special în apropierea stadionului, iar cei mai talentați și norocoși dintre ei vor pleca acasă cu tricouri, șepci și eșarfe!

Punem la bătaie 100 de tricouri, 150 de șepci și 150 de eșarfe. Astfel, participanții la concurs trebuie să înscrie un gol într-unul dintre cele cinci decupaje aflate în modelul de poartă de fotbal, fiecare participant având dreptul la două lovituri la poartă! Participanții care vor înscrie vor câștiga premiul corespunzător menționat pe decupajul din poartă, în limita celor 400 de premii puse la dispoziție de Superbet! 

#ÎmpreunăSuntemSuper #LegendaContinuă

Citește și: 

Oferta e de partea ta! Vezi SuperPonturile pentru prima etapă a campionatului!

22 de supermașini BMW câștigate la Superbet! Joacă în continuare și bucură-te de toate promoțiile!

O nouă generație U21 ia cu asalt prima ligă! Cei mai importanți jucători au deja zeci de meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează