GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

22 de supermașini BMW câștigate la Superbet! Joacă în continuare și bucură-te de toate promoțiile!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 12:07 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 12:09

Liderul național atrage cei mai bucuroși, valoroși dar și norocoși jucători! Superbet trăiește alături de pariori emoția marilor competiții și plusează pe lângă oferta de evenimente, cote, pariuri și cu bonusuri și promoții fără adversar! Vezi în fiecare moment promoțiile active Superbet și pariem că profiți de cât mai multe dintre ele!

SUPERPROMOȚIE: CELE MAI MARI PREMII DIN ROMÂNIA

Campania Europeanului s-a încheiat în forță cu un BMW X5 acordat în Superbet Premium Store (agenția de categorie elite, inaugurată la startul Europeanului în București, în Piața Presei Libere nr. 3-5).

SuperClub de European a fost promoția principală Superbet în timpul Europeanului de fotbal. La ea au participat toți jucătorii online și jucătorii din agenții care aveau cardul de fidelitate SuperClub activat și au înscrie biletele pe club.superbet.ro. Asigură-te că îți activezi și tu cardul SuperClub pentru a beneficia de toate promoțiile viitoare, atât cele din agenție, cât și cele online. Îl obții gratuit, în cea mai apropiată agenție Superbet, dintre cele peste 1.000 din țară!

SUPEREMOȚIE: CEI MAI FERICIȚI CÂȘTIGĂTORI

S-au câștigat 22 de supermașini BMW la Superbet, plus smartphones și smartwatches Samsung și Apple! Premii superdorite și supervaloroase, care dau o stare de bine și clădesc atitudinea de învingători pe care superpariorii o au!

Vezi SuperHarta marilor premii în imaginea care ilustrează acest articol și propune-ți să apari și tu pe viitoarea hartă a următorilor câștigători de mari premii la Superbet!

Fiecare leu pariat reprezenta o șansă în plus la extragerea zilnică. Extragere care era mereu efectuată în transmisiune directă din Superbet Premium Store, în emisiunea SuperLive Show de European.

În promoție au fost înscrise toate biletele la pariuri sportive, pariuri live, loto și virtuale plasate în agenție și online (pe site și aplicație), înregistrate pe club.superbet.ro.

SUPERJACKPOTURI PENTRU JUCĂTORII DE CAZINOU

Dar și jucătorii care preferă aparatele din agenții și sloturile video online au fost răsfățați cu superpromoții, precum SuperEuro Jackpots (premii de peste 1.200.000 lei în agenții) și variate promoții zilnice la sloturile online, unde s-au lansat în timpul SuperEuro și noi jocuri exclusive Superbet!

SUPERAMBASADORII ȘI EXPERȚII PREZENȚI LA ÎMPĂRȚIREA PREMIILOR

Lucian Lipovan a moderat emisiunile la care i-a avut invitați pe ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Gică Craioveanu, Cătălin Moroșanu, Benny Adegbuyi, Daniel Pancu, dar și pe experții Superbet Mihai Mironică, Andrei Niculescu, Dan Filoti și Vali Moraru, alături de Alex Molico, chief content editor la Superbet.

SUPERMULȚUMIRI 

Superbet mulțumește tuturor jucătorilor, felicită câștigătorii și promite noi superpromoții! Jucați în continuarepentru că mereu la Superbet aveți multiple opțiuni suplimentare de a trăi cât mai intens experiența de pariere și din postura celor care se află în competiție pentru cele mai multe și cele mai dorite premii! 

 

#împreunăsuntemsuper #superbilete #superjucători #superpromoții #superpremii

O nouă generație U21 ia cu asalt prima ligă! Cei mai importanți jucători au deja zeci de meciuri

Știi SuperBeneficiile momentului aduse de cardul de fidelitate Superbet?

Sezonul cald începe cu un SuperJoc! Trăiește-ți visul american cu noul Miami Bici!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ibn90
ibn90  •  14 Iulie 2021, 17:30

Minciuni de doi lei, am pierdut in medie 10000 lei/luna in ultima perioada, unde sunt superjackpot-urile. Ma amuza foarte mult raspunsurile voastre standard ca sunt slot-urile setate in avantajul clientului si ca uneori au perioade in care nu platesc. Sunteti penibili.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează