GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Știi SuperBeneficiile momentului aduse de cardul de fidelitate Superbet?

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2021 13:17 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 13:18

Detaliile fac mereu diferența și e superbine dacă ai grijă să ai mereu la dispoziție toate opțiunile pentru câștig și pentru o experiență de joc de cel mai înalt nivel. Un detaliu esențial pentru orice SuperJucător este cardul de fidelitate SuperClub. Cardul care te ajută să te bucuri de toate promoțiile din Universul Superbet, de toate bonusurile, de pariuri gratuite, card care îți oferă oportunitatea să fii SuperPremiat cu fiecare leu jucat. Intră în cea mai apropiată agenție Superbet și cere SuperCardul!

Acum, variantă suplimentară la SuperMilion cu SuperCardul

Obții gratuit acest SuperCard și poți în baza lui să mai plasezi o variantă diferită de pronosticuri pentru SuperMilion. Concursul de predicții cu premii în valoare de 1.000.000 de lei. Dacă ai SuperCardul, poți să intri cu o variantă în plus în cursa pentru acest milion pe care Superbet chiar îl dă (concursul e gândit să existe cu adevărat câștigător)! Plasează aicipronosticurile tale pentru SuperMilion!

Două beneficii uriașe pentru Euro aduse de SuperCard

În fiecare zi în care vei paria, vei putea primi grație SuperCardului ceva extra. Vei descoperi totul vineri pe 11 iunie, când începe turneul final!

Tot peste 3 zile vei afla și cealaltă mare veste: promoția de milioane pentru milioane de SuperFani. Cu premii uriașe, numeroase și bineînțeles, posibile prin SuperCard. Tot ce va trebui să faci este să-ți înregistrezi pe club.superbet.robiletele pariate și fiecare leu jucat de tine se va aduna pe SuperCard și se va transforma în intrări la extragerile zilnice!

Dă pontul prietenilor din SuperSocial

Spune-le și prietenilor din rețeaua de socializare a pariorilor despre SuperCard și-ți vor mulțumi. Poate chiar cu SuperBilete pe care să le repeți, dintre cele plasate de ei. Un jucător superechipat pentru succes are și SuperCardul. Fii un SuperPrieten și ajută-i și pe ceilalți să-l obțină. E gratuit și îi așteaptă în cea mai apropiată agenție.

Intră chiar acum în SuperSocial și dă vestea în grupurile în care ești activ. Vei fi apreciat. Oricine vrea să fie membru în SuperClub și să știe că poate profita de absolut toate beneficiile și bonusurile și promoțiile Superbet!

#împreunăsuntemsuper #supercard #superclub

SuperMilion pentru milioane de SuperFani! Plasează pronosticurile tale!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Sezonul cald începe cu un SuperJoc! Trăiește-ți visul american cu noul Miami Bici!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Playtech: Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează