GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  EDIŢIA 2013

A mai rămas un singur loc! Startul Cupei ”Cornel Dinu” pentru companii se dă la finalul lunii martie!

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 10:59

Cea de-a patra ediţie a Cupei ”Cornel Dinu” pentru companii este foarte aproape de start. A mai rămas doar o lună pînă la debutul competiţiei, iar locurile disponibile sînt aproape în totalitate ocupate (mai este un singur loc liber).

Cea mai prestigioasă competiţie dedicată companiilor din România, inaugurată în septembrie 2011 cu 26 de echipe la start, îşi va stabili cîştigătoarea celei de-a patra stagiuni în luna iunie. La precedenta ediţie, 36 de formaţii s-au luptat pentru locul 1 pe care l-a obţinut compania Roli Bina International.

Toate partidele se vor disputa, ca şi în anii trecuţi, pe terenurile sintetice din parcul Herăstrău. Meciurile vor începe la ora 20:00 şi vor dura pînă spre miezul nopţii. Cornel Dinu va monitoriza, ca şi pînă acum, desfăşurarea competiţiei care îi poartă numele. Una ”de succes, care mă face să retrăiesc momente frumoase din viaţa mea”, după cum spune oficialul dinamovist.

În cursul săptămînii viitoare vor fi anunţate echipele participante, urmînd ca la jumătatea lunii martie să aibă loc festivitatea de tragere la sorţi care va fi efectuată de către Cornel Dinu.

Unul dintre sponsorii competiţiei va asigura gratuit apa pentru toţi participanţii, iar premiile vor fi: Premiul 1 – 2200 €, Premiul 2 – 1500 €, Premiul 3 - Vouchere în valoare de 3.000 lei, Golgheterul - un TV LCD – cu o valoare de peste 400 €.

Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul competiţiei, www.cupacorneldinu.ro.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
durul
durul  •  23 Ianuarie 2013, 15:34

cum se acorda locul intai ?in functie de cate picioare rupte si capete sparte adversarului s-au reusit ?fii atent mister ,la acuratetea executiilor !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează