GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Adversarii lui Messi se bat la titlu în Nicaragua! Pariezi pe ei la superbet.ro?

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 13:25

Sâmbătă noapte de la ora 04:00 vedem în direct pe site-ul Superbet.ro și în aplicația Superbet turul finalei Primerei din Nicaragua. Pentru a patra oara consecutiv, Real Esteli și Mangua FC vor lupta pentru titlu. Managua a dominat sezonul regulat și este echipa mai în formă, dar Esteli e formația mai valoroasă și mai experimentată. Ea s-a impus în ultimele două finale jucate contra Leilor Aurii din Managua și va alinia în primul 11 o formulă ofensivă, din care vor face parte 7 jucători care au înfruntat Argentina lui Messi anul trecut la San Juan! Deschide cont la Superbet.ro și obține Bonusul de Bun Venit de 500 Lei!

Amical de vis pentru Nicaragua contra Argentinei!

Când ești un stat a cărui echipă reprezentativă a fost o singură dată clasată mai sus de locul 150 mondial, cu greu întâlnești un titan. Totuși, în 2019, Argentina a invitat Nicaragua pentru un amical în care Esteli a avut 5 titulari: Josue Quijano, Juan Barrera, Jorge Betancur, Marlon Lopez și Manuel Rosas. Alți doi echipieri ai lui Esteli au intrat din postura de rezerve: Oscar Lopez și portarul Henry Maradiaga. Deși Nicaragua a pierdut cu 5-1 (dublă Messi, dublă Lautaro Martinez și un gol Pereyra pentru Albicelești), jucătorii lui Esteli s-au remarcat. Juan Barrera a marcat golul de onoare din penalty, în minutul 90+1. Meciul a contat enorm pentru moralul jucătorilor. E genul de partidă cum țara ta joacă o dată la 50 de ani și care indiferent de rezultat, devine un meci istoric și o amintire plăcută. Nimeni nu mai reține că a fost sac de box. Și jucătorii și suporterii se mândresc că au jucat cu Argentina lui Messi. Descarcă aplicația de pariuri sportive numărul 1 în România, aplicația Superbet și pune SuperBilete pe campionatele care se joacă!

Vaccinul cu “Messină” a funcționat!

Da, injecția cu “MessOrgoliu” a dat roade. După amicalul din 7 iunie 2019, Real Esteli și-a apărat titlul în Nicaragua, la capătul unui sezon de Apertura extrem de disputat. Triumful în finală a venit după ce Managua câștigase cu 1-0 în tur și Esteli se impusese cu același scor în retur. Meciul decisiv a intrat în reprizele de prelungire unde Rivas a marcat în minutul 98 golul care a păstrat titlul în vitrina lui Real Esteli. Vezi cele mai bune cote și cea mai bogată odertă zilnică pe sport și esports aici!

Doi jucători legendari pentru Nicaragua în lotul lui Esteli

Recordmanul de selecții în națonală, Josue Quijano (61 meciuri) și golgheterul all time, Juan Barrera (18 goluri) joacă pentru Esteli. Amândoi au fost esențiali în meciul contra Argentinei și sunt oamenii care iți pot salva un meci. Acum, sunt așteptați să facă diferența și să aducă în premieră în istoria formatului Apertura-Clausura, cel de-al treilea titlu consecutiv pentru Esteli (al 18-lea în istorie). Iată cum se prezintă raportul de forțe înaintea turului finalei:

REAL ESTELI - MANAGUA FC, SREAMING, COTE MAXIME, CASH OUT LA SUPERBET.RO

E a 4-a finală consecutivă de campionat între cele două echipe. Managua FC a câștigat o dată, un triumf care i-a adus primul și singurul titlu din palmares, în Apertura din 2018. Esteli a câștigat ultimele două finale, în Clausura din 2019 și Apertura din 2019. De fiecare dată, s-a impus echipa care a jucat returul pe teren propriu. În două dintre cele 3 finale jucate între cele două formații, a fost nevoie de reprize de prelungire în meciul retur. Nu s-a înjuns însă și la penalty-urile de departajare. 0-0 e cel mai frecvent scor în Finalele dintre cele două echipe, scor corect înregistrat de trei ori, 1-0 a fost înregistrat de două ori, celălalt meci din finală dintre ele sa încheiat 3-3. Fiecare duel cu titlul pe masă a fost extrem de echilibrat. De 4 ori egal la finalul celor 6 confruntări. Esteli a fost mai mereu echipa indisciplinată. Sângele latin nu se dezminte. Probabil, bazându-se pe experiența pe care o au, cei de la Esteli se enervează repede când nu le merge jocul și când Managua are tupeu. 

În actuala ediție de Clausura, Managua a câștigat pe terenul lui Esteli cu 2-0 în turul sezonului regulat, în retur, Esteli a smuls un 1-1 acasă la Managua FC, dar a încheiat meciul în 10 oameni. Acesta pare a fi punctul slab al lui Esteli atât contra lui Managua FC cât și în această perioadă în care a încasat 3 cartonașe roșii în ultimele 5 meciuri.  În cele mai recente 4 dueluri s-au marcat sub 2.5 goluri pe meci. Ne așteaptă o manșă tur în care ambele echipe se vor preocupa în primul rând să distrugă construcția adversarei. Fazele spectaculoase vor fi puține, dar fantezia latină poate genera ocazii periculoase din care se poate înscrie. Conectează-te la miza și tensiunea acestui meci cu SuperPariurile pe care le pui pe site și din aplicație. Pe lângă Streaming și cote mărite, ai și Cash Out pentru piețele Final, Pauză-Final, rezultat prima repriză, primul gol, repriza cu mai multe goluri, pariuri SuperPopulare pe Nicaragua.

Pariază informat și responsabil la Superbet.ro

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și: NOU Supermilion câștig în Liga Campionilor Jackpoturilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează