GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Argentina are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2022 11:48 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2022 12:32

Astăzi se dispută marea finală de la Campionatul Mondial, iar duelul dintre Argentina și Franța este așteptat de o lume întreagă. Sudamericanii au cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

Argentina - Franța (ora 17:00) cota 2.90

Am ajuns în ziua finalei la Campionatul Mondial din Qatar și astăzi vom afla marea câștigătoare.

Ambele naționale au arătat un fotbal total până în această fază. Argentina a început mai prost Mondialul, eșec cu Arabia Saudită, dar Messi și compania au jucat din ce în ce mai bine apoi, totul culminând cu performanța stelară din semifinala împotriva Croației, scor 3-0.

Messi are cel mai bun turneu final din carieră, cu 5 goluri și 3 pase decisive, pe lângă multe alte ocazii create, dar netransformate de Lautaro Martinez și Alvarez, cel din urmă reușind totuși 4 goluri până acum. Azi, Argentina poate câștiga primul Mondial după o pauză de 36 de ani. Sudamericanii mai au 2 Cupe Mondiale în palmares, în 1978 și 1986.

Christmas Advent Calendar la Mozzart Bet! Fii pe fază și deschide-ți zilnic cadourile!

Performanțe extraordinare au și francezii până acum, cu Mbappe - 5 goluri și Giroud - 4, iar vedetele Franței sunt în fața unei duble fantastice, 2018 și 2022. Doar Italia în 1934 și 1938 și Brazilia în 1958 și 1962 au mai reușit să își apere trofeul în istorie.

Franța a părut sigură până acum și în defensivă, fiind foarte greu de trecut în duelurile din grupă și din fazele finale ale competiției. Totuși, spre deosebire de Argentina care are tot lotul la dispoziție, Deschamps are mai mulți jucători incerți pentru azi: Theo Hernandez și Tchouameni au mici accidentări, în timp ce Varane, Konate și Coman au fost loviți de un virus, însă ei s-au antrenat normal sâmbătă și este posibil să îi vedem pe toți pe teren la startul jocului.

Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă din lume pe victoria Argentinei.

La Mozzart Bet ai bonus de bun venit de până la 2022 RON, dar și 200 de rotiri gratuite!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează