GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Au apărut cotele! Unde pleacă Messi?

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2021 14:03 / Actualizat vineri, 06 august 2021 14:03

Au apărut cotele pentru viitoarea destinație a lui Messi, după ce Barcelona a anunțat că nu-i poate prelungi contractul.

Ajuns la 34 de ani, poate cel mai mare fotbalist din toate timpurile își caută echipă. Jurnaliștii scotocesc după informații, fanii își imaginează cum ar fi să-l aibă pe Messi în echipa favorită, iar Stanleybet îți oferă deja cotele, atât online cât și în agenții.

Poate starul argentinian te-a ajutat să câștigi de multe ori prin golurile sale, acum ai o nouă șansă de a miza inspirat.

Cine-l convinge?

Cum era de așteptat, PSG și Manchester City sunt principalele posibile destinații, așa cum încă e posibil ca Barcelona să reușească să găsească o soluție pentru a-l ține. Însă nu e deloc exclusă și o surpriză.

Se întoarce Messi în Argentina? Merge la Juve să facă pereche cu Cristiano Ronaldo? Va alege varianta inedită de a juca în SUA? Sau poate va fi convins de vreun club din România? 😀

Nu rata ocazia de a paria pe un eveniment unic și de neuitat din istoria fotbalului!

Vezi cum arată cotele și pariază pe viitoarea echipă a lui Messi!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close