GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Azi de la ora 21:00 ne vedem cu Dan Capatos pentru ultimul Live înainte de Crăciun. Nu ratați premiile ediției!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 15:37 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 15:37

Pentru ultima oară înainte de Crăciun, te invităm diseară de la ora 21:00 la emisiunea “Superjocuri cu Capatos”, live pe canalul YouTube Superbet. Pe lângă faptul că vei descoperi alături de Dan jocul zilei și toate secretele lui, ai și posibilitatea de a-l întreba tot ce te interesează despre el și despre pasiunea lui pentru jocuri, iar în plus ai șansa să câștigi unul dintre cele 15 Bonusuri ale ediției. Toți participanții la show vor avea parte de superdistracție și comentarii savuroase din partea lui Dan.

Jocul zilei este Witchin Winnin de la Skywind, un slot abia lansat pe platforma Superbet și care va fi descoperit de Dan odată cu participanții la live. Dintre specialele lui amintim Wilduri Extensibile și Sticky, Rerotiri Gratuite și Runda Bonus de Rotiri Gratuite care se poate și cumpăra fără a mai fi nevoie să o așteptați până vine în jocul normal.

Pasionații de sloturi care au cont pe platforma Superbet vor primi și de această dată premii speciale pentru participarea la live-ul lui Dan. 15 jucători vor fi aleși dintre participanții la live și vor fi premiați cu 50 de Lei la jocul zilei, Wichin Winnin. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus!

Premii speciale există și pentru cei care nu au încă un cont pe platforma Superbet. Ei vor primi de la Dan linkuri de înregistrare cu pachete speciale pe lângă bonusurile normale de bun venit. Și pentru ei bonusul special primit constă în 50 de lei fără depunere, la verificarea contului, pentru a testa Wichin Winnin.

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate sloturile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games. 

#WichinWinnin #SuperjocuriCuCapatos #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil 

SuperMașină de colecție, marele premiu pentru membrii clubului Superbet!

X Jackpot a trecut de 440.000 lei! Poate fi câștigat la oricare dintre cele peste 4000 de aparate

Începe competiția surprizelor frumoase: Superbet lansează ediția 2021 a SuperCalendarului de Crăciun!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează