GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Începe competiția surprizelor frumoase: Superbet lansează ediția 2021 a SuperCalendarului de Crăciun!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021 11:05 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 11:09

În decembrie aflăm toate calificatele în primăvara europeană din Champions League, Europa League și noua competiție UEFA Conference League, trăim legendara lună în campionatul bogaților, Premier League, unde e important să vedem cine va fi lider de Boxing Day, suntem alături de fetele noastre la Mondialul de handbal feminin, ne bucurăm de faptul că Dinamo în Liga Campionilor la handbal masculin se bate cu titanii și avem reprezentante inclusiv în competițiile europene de baschet masculin (CSM Oradea în FIBA Europe Cup și U BT Cluj în Liga Campionilor). Lună superplină așadar pentru fanii sportului.

Intră în Competiția surprizelor!

Între aceste competiții, adăugăm și una mai specială! Competiția de a descoperi și a te bucura de cât mai multe surprize zilnice, în calendarul de Crăciun de la Superbet!

E a treia ediție, una în care surprizele sunt mai consistente! Fie că ești pasionat de pariuri sportive, fie că ești pasionat de jocuri de cazinou, fie că joci doar loto, SuperCalendarul de Crăciun te va purta prin tot universul Superbet, astfel încât să găsești în cât mai multe zile ceva care să te bucure și să-ți ofere posibilitatea de a transforma în câștig, pasiunea ta.

Deschide cont și mai obții și Bonusul de bun Venit, care e de 500 lei dacă alegi Bonusul de Bun Venit Sport, sau crește la 1.200 lei, plus 300 rotiri gratuite, dacă optezi pentru Bonusul de Bun Venit Casino. 

Luna cadourilor devine luna Surprizelor din SuperCalendar

Pentru cei care sunt pasionați de pariuri sportive și jocuri de cazinou, 1 decembrie vine cu o bucurie în plus. Ei deschid Calendarul de crăciun pe site-ul sau aplicațiile Superbet și văd care e prima surpriză, dintre cele 24 pregătite pentru ei.

Numărătoarea inversă până la Crăciun se transformă pe Superbet într-o aventură plină de suspans, adrenalină și de emoții intense, în momentele în care fiecare dintre cei care deschid cutia cu surpriza zilnică, o folosește în beneficiul său.

Deschide în fiecare zi cutia cu data din calendar 

SuperMoșul e generos și bucuros și vrea să știe câți mai mulți jucători fericiți. Urmează o perioadă frumoasă, în care dincolo de toate planurile pe care vi le faceți pentru a-i face bucuroși pe cei dragi, Superbet speră că vă veți simți Super în fiecare zi festivă, marcată în SuperCalendarul de Crăciun.

Totul e pregătit pentru tine. Asigură-te că profiți curajos, optimist și responsabil.

Intră zilnic pe Superbet și află care e surpriza pentru tine!

#împreunăsuntemsuper #supercalendar #supersurprize

Cardul Superbet a devenit și Cardul SuperPremiilor

Jackpot-ul Superbet de inimă neagră a ajuns la o sumă amețitoare de 5,760,658.07 Lei, nou record absolut în România!

Slingo Centurion – bingo, sloturi și distracție din plin, spin după spin

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează