GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cardul Superbet a devenit și Cardul SuperPremiilor

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 12:31 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 12:36

Pentru cei care joacă la Superbet în agenții și online, luna cadourilor a început mai devreme, odată cu beneficiile nou adăugate cardului de fidelitate. Toți cei care își scanează pe club.superbet.ro biletele plasate în agenție la terminal și la casierie au șansa de a câștiga premii la SuperTombolă și în plus, mai primesc și bani înapoi: 5% din ce joacă la terminalul de pariuri SuperTouch și 1% din ce joacă la casierie.

Top 10 premii la SuperTombolă

Fiecare leu jucat pe biletele de pariuri sportive, pariuri live, loto și virtuale plasate la casierie și terminal în agenție, respectiv online, scanate pe club.superbet.ro de către jucătorii care au cardul de fidelitate SuperClub activ reprezintă o șansă în plus la extragerea din 14 ianuarie 2022.

Până atunci, asigură-te că strângi cât mai multe șanse: superjoacă! Ține cont de ceva super în avantajul tău: dacă ai contul activ pe club.superbet.ro atunci tot ce joci online la pariuri sportive, pariuri live, loto și virtuale e înregistrat automat la SuperTombolă. 

La tombolă sunt puse în joc o mașină de superfan (în curând va fi dezvăluită supermașina!), scooter electric E-Twow LX05, trotinetă electrică E-Twow S2 Booster, mountain bike Trek Marlin 6, Laptop gaming Lenovo Legion 5 Pro, Tabletă Samsung Galaxy Tab A7, Smart TV LG OLED Ultra HD 4K 139 cm, smartphone iPhone 12 Pro 5G 128GB, smartwatch Apple Watch Series 6 GPS + Cellular, Consolă Sony PlayStation 5 + joc FIFA 22.

Dă-le un SuperPont prietenilor!

Spune-le să intre în agenția Superbet cea mai apropiată să-și activeze cardul de fidelitate pe club.superbet pentru beneficii suplimentare, cum ar fi bonus de bun venit la activare, bonus aniversar, promoții speciale, exclusive pentru cei care joacă în agenție și acum această SuperTombolă care vine la pachet și cu Cashback pentru sumele pariate la casierie și la terminalul SuperTouch.

SuperCashback cu voucher pentru pariuri gratuite Superbet!

Când vine vorba de Cashback, e de asemenea o veste superbună. Cardul de fidelitate Superbet îți dă posibilitatea să primești înapoi 5% din ce rulezi la terminalul de pariuri SuperTouch și 1% din ce rulezi la casierie! Trebuie să-ți scanezi biletele în club.superbet.ro și să introduci codul de control, în maximum 15 minute după ce le plasezi.

Apoi, îți poți elibera vouchere sub formă de pariu gratuit la Superbet în agenție, dacă ai minimum 2 lei acordați. Doar prezinți codul generat casierei și plasezi superbiletul care îți poate aduce un supercâștig fabulos, dacă pariezi inspirat.

Superjoacă în agenție la terminal și casierie și beneficiezi de acest SuperCashback, un plus pentru fidelitatea ta!

#împreunăsuntemsuper #superagenții #superonline #supercard #superpremii #supertombolă #supercashback

Jackpot-ul Superbet de inimă neagră a ajuns la o sumă amețitoare de 5,760,658.07 Lei, nou record absolut în România!

Cupa Davis 2021 | Djokovic sau "armata rusească"? Totul despre lupta pentru ultimul mare trofeu din acest an

Slingo Centurion – bingo, sloturi și distracție din plin, spin după spin

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează