GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Slingo Centurion – bingo, sloturi și distracție din plin, spin după spin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 18:29 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 18:31

A zis cineva bingo, sloturi și Roma Antică, toate la un loc, plus SuperDistracție? Cam așa ar putea fi descris pe scurt Slingo Centurion, noul slot exclusiv de la Superbet. Cu fun din plin și cu istoria Romei antice „prinsă” printre role, nu ai cum să spui nu acestui joc nou care pur și simplu te captivează de la primul spin. Interfața complexă te duce inițial cu gândul la un joc de bingo, urmând ca show-ul să se dezlănțuie de îndată ce completezi liniile și ești transpus în diferitele variante de bonusuri cu SuperCâștiguri. Dar să le luăm pe rând și să vorbim mai pe îndelete despre ce este un Slingo, cum decurge jocul și la ce trebuie să te aștepți. Alea iacta est!

Joacă aici toate jocurile Slingo!

Jocul care aduce împreună bingo și sloturile

Slingo Centurion nu este slotul tipic la care te-ai fi așteptat. Nu, este cu mult mai mult de atât! Jocul se începe cu 10 rotiri, timp în care poți bifa numerele de pe grilă. În timpul fiecărei rotiri, sunt generate 5 numere aleatorii, care pot corespunde numerelor de pe ecran. În afară de numere, mai pot fi generați jokeri, superjokeri, diavoli sau învârtiri gratuite.

Diavolii blochează linia, în vreme ce jokerul îți permite să bifezi orice număr de pe linie, iar Superjokerul permite bifarea oricărui număr de pe planșă. Pentru a completa tabela de joc, poți opta pentru rotiri extra, pe mize generate de către joc. Slingo Centurion este un joc care necesită să ai o strategie, astfel încât să completezi cât mai multe linii, într-un timp cât mai scurt.

Ești curios să joci cele mai noi sloturi Superbet? Clic aici!

Ce mai trebuie să mai știi despre Slingo Centurion

În funcție de numărul de Slingo-uri (linii completate), poți declanșa un anumit tip de joc bonus. Jocurile bonus sunt Reelus Maximus, Prizes on Parade, Caesar’s Free Spins (albastru și roșu), Road to Rome (albastru și roșu) și Wild Power Spins. Slingo Centurion a intrat cu ușurință în topul preferințelor jucătorilor datorită SuperDistracției garantate. Îl vei încerca?

Descarcă aplicația Superbet cu jocuri de casino și fii pregătit pentru SuperDistracție!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperDistracție #SuperSloturi

Sloturi + Bingo = Love = Slingo

Supercâștig la SuperProno: 15.000 de lei pentru 4 pariori inspirați! Câștigă și tu la Lyon - Sparta Praga!

SuperJackpotul istoric Superbet de peste 1 milion de euro s-a câștigat!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close