GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sloturi + Bingo = Love = Slingo

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 15:38 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 15:40

Jocul de astăzi este o noutate absolută între jocurile din România și combină pasiunea pentru sloturi cu pasiunea pentru bingo. Este foarte interactiv, te bucuri de el exclusiv la Superbet și ai posibilitatea să descoperi mai multe versiuni ale lui cu diferite particularități și speciale fiecare.

Pentru azi îți prezentăm Slingo Extreme, un clasic al celor de la Gaming Realms, producătorii acestui concept unic între jocurile de cazinou. Iată tot ce trebuie să știi despre el înainte de a-l descoperi chiar tu!

Se joacă pe o tablă de 5 pe 5 cu 25 de numere de marcat ca în jocul de bingo. Jocul începe cu 11 Rotiri pentru miza jucată dar se poate continua cu alte 8 rotiri pe care le poți cumpăra cu o sumă pe care ți-o propune jocul. Nu este obligatoriu să cumperi rotiri suplimentare, dar ele îți vor da șansa să îți completezi tabla și să obții câștiguri mari.

Fiecare spin aduce 5 numere și orice număr care se regăsește pe tablă este marcat. Un Slingo înseamnă că o linie, o coloană sau o diagonală este marcată complet cu cele 5 numere care o compun.

Între cele 5 numere ale fiecărei rotiri pot să apară Jokeri care îți dau posibilitatea să marchezi un număr la alegere din coloana de deasupra, SuperJokeri care îți dau posibilitatea să marchezi un număr oriunde pe tablă, sau Free Spin care îți aduce o rotire gratuită în plus.

Scopul este să faci Full House, adică să completezi toate cele 25 de numere ale tablei de joc ceea ce îți aduce o sumă de 500 x Miza Jucată. Asta înseamnă 12 Slingo, 5 linii, 5 coloane și 2 diagonale. 

Deschide chiar acum un cont la Superbet să te distrezi cu noul Slingo și, în plus, beneficiezi de pachetul de Bun Venit de până la 1200 de Lei și 300 de rotiri gratuite. Accesează linkul acesta, dureaza doar 2 minute!

Nu-i așa că deja sună distractiv? Descoperă și tu acum Slingo și spune-ne părerea ta!

Joacă responsabil toate sloturile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games. 

#HaiSăFimSUPER #JocResponsabil

Supercâștig la SuperProno: 15.000 de lei pentru 4 pariori inspirați! Câștigă și tu la Lyon - Sparta Praga!

SuperJackpotul istoric Superbet de peste 1 milion de euro s-a câștigat!

Aproape 1 milion de Euro câștigați la sloturile Superbet și nou record național stabilit la începutul acestei săptămâni! Citește interviul cu foarte tânăra SuperCâștigătoare care a dat lovitura!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează