GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Supercâștig la SuperProno: 15.000 de lei pentru 4 pariori inspirați! Câștigă și tu la Lyon - Sparta Praga!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 16:16 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 16:16

AS Roma - AC Milan 1-2, derby-ul etapei a 11-a din campionatul Italiei, a adus un câștig frumos pentru patru pariori SuperInspirați la SuperProno, concursul marca Superbet cu pronosticuri gratuite care pune la bătaie premii în valoare de 200.000 de lei la fiecare rundă! Cei patru norocoși au ghicit rezultatul final, numărul de goluri, numărul de cornere și cel de cartonașe galbene și s-au ales cu câte 15.000 de lei fiecare. Totul cu rulaj X1, deci foarte ușor de transformat în bani reali. Urmează o nouă rundă de SuperProno, iar dacă ești inspirat cu predicțiile pentru Lyon - Sparta Praga ai și tu șansa unui SuperCâștig!

15.000 de lei veniți în...minutul 90+3!

Dacă pronosticul pe victoria celor de la AC Milan a devenit foarte probabil în minutul 57, când Kessie a marcat pentru 2-0, pentru celelalte trei întrebări a fost nevoie de un dramatism total pentru a afla răspunsurile corecte și numele celor patru câștigători. Al zecelea cartonaș galben a venit în minutul 81 și a fost încasat de același Kessie, iar ultimul corner, al șaptelea, a venit în minutul 90. În acel moment, câștigători ar fi fost cei care anticipau un meci cu fix două goluri, dar reușita lui El Shaarawy, venită în minutul 90+3, a schimbat complet ecuația: trei goluri marcate în meci, victorie AC Milan, șapte cornere și cel puțin zece cartonașe galbene. Transformat în cifre înseamnă câte 15.000 de lei pentru patru pariori SuperInspirați!

Lyon - Sparta Praga, o nouă șansă la SuperProno!

Nu ai intuit deznodământul dramatic din AS Roma - AC Milan? Nicio problemă, pentru că SuperProno îți oferă imediat o altă șansă de a te înscrie pe lista câștigătorilor. Iar la mijlocul săptămânii ne aplecăm spre Lyon - Sparta Praga, meci în care Florin Niță și colegii lui vor încerca să facă față ofensivei echipei franceze, după un spectaculos 3-4 în tur. Rețeta e aceeași: patru întrebări, patru răspunsuri corecte și premii pe măsură! Intră acum în joc, plasează gratuit pronosticurile pentru Lyon - Sparta Praga și fii inspirat! Nu uita: rulajul X1 simplifică și mai mult ecuația!

SuperProno oferă premii totale în valoare de 200.000 de lei pe rundă, sub forma unor bonusuri, cu rulaj 1x. Suma se împarte în felul următor:

• 70.000 de lei – două răspunsuri corecte;

• 70.000 de lei – trei răspunsuri corecte;

• 60.000 de lei – patru răspunsuri corecte.

În funcție de numărul participanților care se încadrează la un anumit prag, suma alocată fiecărui număr de răspunsuri corecte se împarte între câștigători.

SuperJackpotul istoric Superbet de peste 1 milion de euro s-a câștigat!

SuperCâștig la SuperProno: câte 30.000 de lei pentru doi jucători SuperNorocoși.

Aproape 1 milion de Euro câștigați la sloturile Superbet și nou record național stabilit la începutul acestei săptămâni! Citește interviul cu foarte tânăra SuperCâștigătoare care a dat lovitura!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close