GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bărbate, iată ce trebuie să conțină trusa ta de scule!

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 13:22 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 13:22

Oricât de puțin te-ai pricepe la meșterit, tot ai nevoie de un minimum de unelte pentru remediat micile defecțiuni de prin gospodărie. Iar ca să nu te prindă defecțiunea (sau consoarta)       descoperit, specialistul MAM Bricolaj te învață cum să-ți construiești o trusă de scule de bază cu un buget rezonabil.

Să fim sinceri: a fi bărbat nu este echivalent cu a fi priceput la reparații prin casă, deși proiectele DIY („do it yourself”) sunt la modă de câțiva ani încoace, mai ales de când cu săptămânile de carantină la domiciliu din pandemie. Totuși, chiar dacă politica ta este „S-a stricat? Să chemăm un meșter!”, există situații în care defecțiunea din gospodărie nu merită așteptarea și nici costurile unei reparații executate de un profesionist. De exemplu, să izolezi un cablu electric sau să schimbi cuiele slăbite dintr-o piesă de mobilier.

„Noi chiar încurajăm clienții, bărbați sau femei, nu contează, să își achiziționeze uneltele pentru o trusă de bază, pentru micile reparații din gospodărie. O casă are viață mult mai lungă dacă instalațiile, mobila, accesoriile sunt bine întreținute”, spune Mihai Șeitan, specialist MAM Bricolaj.

Reprezentantul lanțului de magazine de amenajări interioare ne-a făcut și câteva recomandări de produse din gama MAM Bricolaj extrem de utile pentru remedierea micilor defecțiuni din gospodărie. Așadar, trusa ta de scule trebuie neapărat să includă:

Ciocan. Vrei să bați un cui sau să îndrepți o piesă din metal? Ai nevoie de ciocan! Iar cu unul cu design ergonomic și compact, cum este ciocanul Heinner de la MAM Bricolaj, îți faci treaba cu atât mai rapid și eficient.

Șurubelniță electrică. Mai ales dacă nu ai nicio aplecare către meșterit, o astfel de unealtă este extrem de utilă, pentru că preia mare parte din efort. Șurubelnița cu acumulator Heinner de la MAM Bricolaj are un timp mic de încărcare și o turație suficient de mare astfel încât să rezolvi repede defecțiunea sau stricăciunea de prin casă. Bonus: are și lanternă LED, ca să vezi bine ce faci, să nu muncești de două ori.

Clește. De câte ori n-ai vrut să scoți un cui strâmb sau să retezi un cablu și te-ai chinuit numai cu scule nepotrivite, precum cuțite sau foarfeci? Cleștele de tip sfic cu fălci ascuțite este unealta potrivită pentru astfel de reparații. Taie sârmă, fire, platband (profile laminate din oțel), este rezistent la deformare și are mânerele acoperite cu cauciuc, ca să-l ții bine în mână când îl folosești și ca să fii protejat împotriva electrocutării, dacă faci reparații în proximitatea instalației electrice.

Cutter. Este unealta care ar trebui să ajungă în casa ta înaintea oricărei truse de scule, pentru că de un cutter ai nevoie nu numai pentru reparații. Cutterul cu mâner cauciucat Hogert de la MAM Bricolaj vine cu două lame din oțel inoxidabil, rezistente la rupere și ciobire, și cu un compartiment de depozitare pentru acestea. Bazează-te pe el pentru secționarea a diverse materiale, de la hârtie la sfoară și cauciuc.

Cheie reglabilă. Câte piulițe să te chinui să desfaci cu degetele goale?! Mai ales când peste ele s-au așezat timpul și rugina? Unealta perfectă pentru a deșuruba piulițe de diverse dimensiuni – din mobilier, instalații sanitare, calorifere etc. – este cheia reglabilă sau universală pe care o găsești tot în sortimentul MAM Bricolaj. Fălcile finisate și lustruite, din oțel crom-vanadiu de înaltă calitate, pot fi reglate de la 0 la 25 mm, iar mânerul conturat permite o prindere confortabilă pentru folosirea uneltei în siguranță și cu maximă eficiență.

Bormașină. Folosirea bormașinii a devenit sport național în România, fără considerație pentru liniștea vecinilor, dar noi te încurajăm să-ți achiziționezi una și s-o folosești doar la ore decente. Și crede-i pe specialiștii MAM Bricolaj care îți spun că o vei folosi din plin! Fie că vrei să găurești lemn, ceramică, metal, plastic, în curând o să te întrebi cum de-ai putut trăi fără bormașină în casă! Chiar este foarte posibil să vrei să treci la nivelul următor: bormașina cu percuție, destinată găurilor în pereți și beton dur, mai ales. Grație motorului de 600 W, ciocanul rotopercutor execută orice tip de gaură, dar nu în neștire, ci sub controlul limitatorului de reglare a adâncimii.

Dacă, pe măsură ce ți-ai construit trusa de scule, te-ai transformat, fără să-ți dai seama, într-un adevărat meșter al casei, nu e vina noastră, ci a MAM Bricolaj, care are mereu în ofertă produsul potrivit nevoilor tale! Te poți convinge plimbându-te prin magazinul online de la adresa https://webshop.mam-bricolaj.ro sau în magazinele fizice din zonele Morarilor, Ghencea, Luică.

Vezi toate articolele din secțiunea MAM Bricolaj

Casă după gustul tău: cum împaci și pasiunea pentru sport, și nevasta

Transformă-ți garajul într-unul de sportiv adevărat!

Ai un copil sportiv? Fă-i camera pe gustul pasiunii lui!

Construiește-ți cea mai tare terasă pentru serile cu băieții!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează