GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  SPECIAL

Construiește-ți cea mai tare terasă pentru serile cu băieții!

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2022 12:18 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 13:19

Te-ai mutat la casă, în sfârșit? Adu-ți aminte la ce visai cel mai tare când o construiai: să inviți cât mai mulți prieteni în vizită, să vedeți meciurile împreună în liniște și confort. Rezolvi repede cu materialele pentru terasă de la MAM Bricolaj.

Unul fumează, unul vorbește tare, altul înșiră vorbe murdare, unul trântește ce prinde la îndemână când echipa favorită pierde teren. Dar sunt prietenii tăi, iar serile de văzut meciuri în gașcă sunt una dintre cele mai mari bucurii ale tale. Iar acum, că te-ai mutat la casă, poți organiza un colț al vostru, confortabil indiferent de anotimp: terasa. În magazinele MAM Bricolaj găsești materialele potrivite s-o construiești de la zero și s-o dotezi cu tot ce ai nevoie pentru seri de succes cu băieții.

„Ușor nu este să construiești o terasă cap-coadă de unul singur, însă nici nu trebuie să se întâmple așa: orice client poate beneficia de ajutorul colegilor noștri specializați în cele mai complexe proiecte. Doar trebuie să-și facă o programare pentru acest serviciu în magazinul dorit și să se prezinte cu schița sau ideea proiectului, iar un consilier MAM Bricolaj îl va ghida în materializarea proiectului”, explică Mihai Șeitan, specialist MAM Bricolaj.

Așadar, trebuie doar să visezi, să-ți propui și să alegi materialele potrivite pentru construit terasa: cheresteaua, tipul de podea, elementele de prindere (șuruburi, clipsuri etc.), accesorii (precum încălzitoarele, pentru serile de meci din sezonul rece).

Terase ușor de construit și ușor de întreținut cu materialele din gama MAM Bricolaj

Dacă vrei să folosești cherestea din brad sau din lemn de rășinoase pentru exterior, pentru o mai bună rezistență în timp trebuie să îi aplici un tratament de protecție: vopsire, lăcuire sau ceruire. Ulterior, tot din gama MAM Bricolaj vei putea alege tipul de pavaj pe care îl montezi peste structura de bază din cherestea.

Pentru terasa ta de suflet, de petrecut seri cu băieții, posibil gălăgioase și... energice – din prea multă pasiune pentru sport, desigur – ideale sunt dalele din PVC antiderapant, cu design în relief „boabe de orez”. Sunt durabile, ușor de curățat, creează o bună izolație termică și acustică, sunt rezistente la majoritatea solvenților și substanțelor chimice. Iar dacă au loc accidente din prea mult entuziasm, acest pavaj amortizează impactul foarte bine, reducând daunele. Unde mai pui că este extrem de ușor de instalat, o poți face și singur. 

Iar ca să-ți împaci și consoarta, care tânjește la un colțișor de relaxare în aer liber, poți amenaja o parte a terasei cu lamele de podea care creează un aspect modern, asemănător pietrei (fiind un material cu pori închiși), care se poate curăța foarte ușor cu un furtun sau o perie. Mai mult, acestea nu au nevoie de șlefuire sau vopsire, fiind mai practice decât pardoseala din lemn, iar sistemul de instalare este unul facil.

Însă, orice ai alege, gândește-te că vin meciurile din etapele de sezon rece, iar serile cu prietenii merită tot confortul. Pasiunea pentru sport și cele câteva beri or să vă încălzească un pic sângele, dar nu suficient pentru o vizionare plăcută. Alege să compensezi prin montarea pe tavan sau pe perete de încălzitoare cu infraroșu pe care le găsești tot în magazinele MAM Bricolaj; aceste dispozitive au o putere de 1800 W și acoperă o suprafață de aproximativ 11 metri pătrați la exterior.

Haide, e momentul să-ți sufleci mânecile pentru cele mai tari seri cu băieții, pe care le-ai plănuit de când te-ai așezat la casa ta!

Vezi toate articolele din secțiunea MAM Bricolaj

Ai un copil sportiv? Fă-i camera pe gustul pasiunii lui!

Transformă-ți garajul într-unul de sportiv adevărat!

Casă după gustul tău: cum împaci și pasiunea pentru sport, și nevasta

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează