GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

BETANO și FRAS anunță startul oficial al Campionatului Național de Raliuri Betano

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 14:50 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 14:51

BETANO.com, unul dintre cei mai dinamici operatori europeni de pariuri sportive și cazinou online, și Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) anunță datele oficiale ale celei mai importante competiții de sporturi de motor din România, Campionatul Național de Raliuri BETANO.

Ediția 2020 a Campionatului Național de Raliuri BETANO a fost replanificată și va avea un total de șase etape. Campionatul va demara cu Raliul Argeșului, pe 26-27 iunie, unde sunt așteptate aproape 60 de echipaje. Celelalte etape se vor desfășura astfel: Raliul Brașovului și Harghitei (17-18 iulie), Raliul Sibiului (14-15 august), Raliul Iașului (4-5 septembrie), Raliul Transilvaniei (25-26 septembrie) și Raliul Aradului (23-24 octombrie).  De asemenea, Raliul Moldovei este una dintre etapele de rezervă și ar putea fi introdus în calendar.

Cele trei zile consecutive ale primei etape, Raliul Argeșului, se vor desfășura pe o distanță între 105 și 150 de kilometri, pe macadam sau pe asfalt, în localități din jurul orașelor selectate. Începând cu acest an, BETANO.com va oferi câte un cec în valoare de 1.000 de euro pentru fiecare echipaj câștigător per etapă, pentru piloții de raliu.

„Lumea sportului a avut o resetare la nivel mondial, iar acum începe, ușor-ușor, să reintre pe un făgaș normal și să se reechilibreze. Privim cu încredere către noul sezon al Campionatului și sperăm că acesta se va desfășura în condiții optime. În același timp, ne bucurăm că ne-am adaptat contextului social și că am fost partenerii Campionatului Național Digital pe Circuit, o premieră în România. Am fost încântați să remarcăm o deschidere și către industria sportivă digitală, prin intermediul acestui eveniment major, care a oferit noi oportunități de afirmare pasionaților de e-sport”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager BETANO România.

„Betano va ridica ștacheta în CNR Betano, cea mai mare competiție automobilistică din România. Vom pune miza pe fanii motorsport, pe promovarea și creșterea acestei competiții la nivel național - o construcție pe care o considerăm unică în România”, a declarat Vadim Cușnarencu, Affiliate Marketing Manager BETANO România.

„Sportul automobilistic este al doilea sport românesc, după fotbal, care reia campionatele naționale. Sunt foarte mulțumit de modul în care echipa noastră a gestionat perioada stării de urgență, perioadă în care nu am reușit doar să "supraviețuim", dar am și lansat un nou campionat, cel digital. Nu este întâmplătoare asocierea cu Betano, am observat în ultimele trei luni că este un partener de încredere, care nu te lasă la greu, care sesizează oportunitățile și care vede, la fel ca noi, culori frumoase într-o lume de alb și negru. De aceea, sunt convins că asocierea cu Campionatul Național de Raliuri va fi una extrem de benefică pentru toată lumea, pentru Betano și FRAS, dar și pentru toți cei implicați în fenomen", a declarat Norris Măgeanu, președintele FRAS.

În urmă cu doar două săptămâni, Oscar Williams a devenit, în mod oficial, primul campion de e-sport din cadrul Federației Române de Automobilism Sportiv. Peste 160 de piloți licențiați au participat la cele opt etape ale Campionatului Național Digital pe Circuit BETANO, printre care și nume importante, precum: Florin Mergea (vicecampion olimpic la tenis), Raul Badiu (multiplu campion național la raliuri și singurul român din Campionatul Mondial de Raliuri 2020), Dani Oțil (pilot în campionatele de viteză în coastă și super rally), Emil Nestor (vicecampion național absolut la viteză în coastă în 2019), Andrei Morțilă (multiplu campion național la snowboard), Sergiu Itu (campion național absolut de raliuri în 2018 și 2019, din postura de copilot al lui Simone Tempestini), Norbert Maior (campion național de juniori la raliuri), Emanuel Gazcella (campion mondial Formula Challenge Esports) sau Sergiu Nicolae (campion național de anduranță). 

Campionatul Național de Raliuri Betano va putea fi urmărit online, pe canalele FRAS de Facebook și YouTube, precum și pe canalele social media ale Betano de Facebook și YouTube.

Marea Păcăneală revine! Premii și oferte zilnice pe Betano

Mai simplu, mai rapid, mai sigur: Betano ține deschise porțile online-ului. Intrarea e liberă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează