GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  BETANO

Marea Păcăneală revine! Premii și oferte zilnice pe Betano

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2020 18:01

E oficial! S-a dat Restartul și la Marea Păcăneală! Pe lângă oferta completă de fotbal, pe Betano vei găsi și cea mai mare petrecere a verii în Cazinou. Rotiri Gratuite, Jetoane de Aur, Free Bet-uri sau bonusuri te așteaptă la Marea Păcăneală, cu oferte noi în fiecare zi!

Nu profita doar tu de oferte. Cheamă-ți prietenii și hai la Marea Păcăneală!

Limitele distracției cresc și în această vară în Cazinoul Betano cu Marea Păcăneală, petrecerea unde premiile și ofertele se țin lanț. Timp de 4 săptămâni, opțiunile sunt multe și pe alese!

Ești fan al sloturilor video? Marea Păcăneală a fost gândită special pentru tine, și vei putea câștiga Rotiri Gratuite la cele mai populare jocuri din Vegas sau Cazinou. Îți dăm și un mic spoiler: le vei găsi, în funcție de oferta zilei, la sloturi precum Shining Crown, 40 Hot & Cash, Narcos, Gladiator Jackpot, Wolf Gold sau multe altele!

Îți place adrenalina din cazinoul live? Ofertele sunt prezente și aici, cu Jetoane de Aur sau bonusuri la mesele Evolution sau la mesele Exclusive Betano de Blackjack și Ruletă!

Joci atât la sloturi cât și la pariuri? Atunci zilele de joi vor fi preferatele tale, pentru că doar jucând cele mai populare jocuri EGT vei putea primi Free Bet-uri, cu care să te poți bucura de weekendul fotbalistic!

Iar asta nu e tot. 28 de zile, 28 de oferte în exclusivitate pe Betano, unde Marea Păcăneală ridică temperaturile. Distrează-te oriunde, oricând, de pe orice device în Cazinoul Betano și profită de ofertele zilnice.

Citește și:

Mai simplu, mai rapid, mai sigur: Betano ține deschise porțile online-ului. Intrarea e liberă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close