GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Mai simplu, mai rapid, mai sigur: Betano ține deschise porțile online-ului. Intrarea e liberă!

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 18:32

În 2020, eră în care informația zboară și propagarea ei e măsurată în secunde și totul se întâmplă în timp real, Betano, operator desemnat cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019, echivalentul Oscarurilor în lumea jocurilor de noroc online, deschide larg porțile pentru o experiență completă.

De la cea mai variată ofertă pentru pariuri sportive online, peste 500 de sloturi, mese de Blackjack și Ruletă cu dealeri români, la noul trend numit Sporturi Virtuale, toate se regăsesc pe platforma noastră. Exclusiv online, sigur, rapid și ușpr. Oricând, oriunde, de pe orice device, cu un cont deschis în doar 60 de secunde și retrageri rapide, banii urmând să ajungă la tine în câteva ore!

Experiență 360 cu cote de top, streaming și premii

La fel cum lumea fotbalului a trecut de la Ronaldinho la Messi, cum Federer i-a lăsat locul lui Djokovic, și pariurile online au înlocuit, încet dar sigur, mersul la agenție și plasarea biletelor clasice. După transformarea spectaculoasă a ultimilor ani, sutele de meciuri și evenimente live ajung instant la tine. Pe Betano poți paria mult mai simplu și mai ușor, cu doar o atingere pe ecranul smartphone-ului, iar streaming-ul live te ajută să-ți urmărești favoriții oriunde te-ai afla.

Mai simplu, mai rapid, mai sigur: Betano ține deschise porțile online-ului. Intrarea e liberă!

Fie că ai experiență, fie că ești începător în lumea pariurilor sportive online, ai de ales dintre cote de top, multe evenimente cu marjă zero (niciun câștig pentru casa de pariuri), pariuri speciale, streaming live pentru marile competiții din sport, BetCombo, BetMentor și Misiunile exclusive care-ți pot aduce, săptămânal, diferite premii.

#MUST READ CITEȘTE AICI: COTE LA PARIURI SPORTIVE ONLINE, ABC-UL PARIORILOR ÎNCEPĂTORI

Sloturi video online: atmosfera dintr-un cazinou real la un click distanță

Fructele din anii 1990 s-au transformat, în anii 2000, în săli de jocuri în care amatorii așa-numitelor "păcănele" și-au putut hrăni nevoia de adrenalină și câștig pe termen scurt. Dar, cum planeta evoluează galopant, și cazinourile terestre s-au mutat pe - ați ghicit! - internet. Cum fiecare slot video clasic a fost reprodus în online, confortul propriei locuințe înlocuiește cu succes mersul în sălile de jocuri.

#MUST READ CITEȘTE AICI: REGULI PĂCĂNELE - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE SLOTURILE ONLINE

Venite de la provideri de top, precum EGT, Novomatic, NetEnt, Pragmatic, Playtech sau iSoftBet, cele peste 500 de sloturi din Vegas și Cazinoul Betano ți garantează că ai parte de o experiență mult îmbunătățită. Adăugăm promoțiile zilnice, cu premii fără condițiile de rulaj, iar concluzia că online > offline e mai mult decât evidentă.

#MUST READ CITEȘTE AICI: EȘTI "DEBUTANT" AL CAZINOULUI ONLINE? 7 REGULI DE CARE SĂ ȚII CONT PENTRU A TE DISTRA ORIUNDE, ORICÂND, DE PE ORICE DEVICE!

Sporturile Virtuale. Cum ar fi să afli rezultatul în 3 minute? :)

O echipă marchează pentru 1-0, imediat se pune mingea la mijlocul terenului. Urmează o bară, un gol egalizator și un penalty ratat. Nu, nu e un meci pe repede-înainte, ci experiența scurtă a sporturilor din Lumea Virtuală Betano. Aici sportivii nu au nevoie de refacere, intră în arene din trei în trei minute și, pe lângă meciuri de fotbal în comentariul vocilor cunoscute de la TV, poți paria pe tenis, ciclism, speedway, curse de câini și curse de cai. Partidele sunt transmise pe platforma noastră, iar în fiecare săptămână ai parte de Misiuni intersante, la care poți câștiga bani direct în soldul tău cahs, dar și Rotiri Gratuite. Virtualul e prezentul și viitorul!

#MUST READ CITEȘTE AICI: V, DE LA VIRTUALE! CE SUNT SPORTURILE VIRTUALE DE PE BETANO, CUM LE JOCI ȘI TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE ELE

"Roata" se învârte la foc automat la mesele de Ruletă

Dacă nu te conving pariurile sportive, sloturile video sau Sporturile Virtuale, ai oricând varianta clasicului joc de Ruletă. Doar că pe Betano nu mai ai nevoie de un angajat al cazinoului care să-ți actualizeze soldul din aparat și eviți aglomerația de la mesele de joc. Tu ai controlul, tu decizi ce și câte pariuri pui într-o rundă, iar noi ne asigurăm, prin mese exclusive cu dealeri români și oferte care presupun Jetoane de Aur, că ai toate ingredientele pentru o rețetă reușită. Cu mesele Evolution, unele dintre cele mai apreciate de pe piață, poți simți, la nevoie, și atmosfera dintr-un cazinou real.

#MUST  READ CITEȘTE AICI: REGULI RULETĂ - TOTUL DESPRE UNUL DINTRE CELE MAI POPULARE JOCURI DE CAZINOU

Blackjack: în goana după numărul 21 din sufrageria casei tale

Făcut celebru de David Silva sau Philipp Lahm în fotbalul mondial sau de Daniel Niculae în fotbalul românesc, numărul 21 este, în limbajul Sportului Rege, un fel de Maradona sau Lionel Messi pentru pasionații de Blackjack. Toți îl caută, pentru că știu că, odată găsit, dealer-ul nu mai are nicio șansă! La fel ca în cazul Ruletei, nici pentru Blackjack nu mai ai nevoie să străbați orașul pentru a găsi masa potrivită: de la mesele Evolution, la cele exclusive Betano cu dealeri români, toate sunt la un click distanță și mult mai ușor de accesat. Cu perspectivele Jetoanelor de Aur și oferte precum Numărul Norocos, orizontul se deschide larg. Desenat în 2 și 1, el înseamnă bani!

#MUST READ CITEȘTE AICI: REGULI BLACKJACK - SFATURI ȘI INFORMAȚII UTILE PENTRU ÎNCEPĂTORI

Așadar, orice tip de jucător ești, tu îți faci jocul pe Betano! Bucură-te de experiență și nu uita: regula numărul 1 a jocurilor de noroc e să pariezi responsabil și să știi când să te oprești.

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  08 Noiembrie 2020, 08:51

Pe www︎.︎mdwright︆.︆net - Fete1e fac cunoștință cu băieții , petrrec o noapte stră1ucitoare în oraș , după care se întoorc acasă împreună unde ... Assta depinde de tine!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează