GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Reguli păcănele - tot ce trebuie să știi despre sloturile online

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 14:57

Sloturile online reprezintă atracția din secțiunile Cazinou și Vegas ale site-ului Betano. Această alternativă digitală îi aduce pe pasionații jocurilor de noroc în fața sloturilor preferate din cazinouri, având parte de aceeași interfață, aceeași experiență de joc, aceeași distracție. Toate acestea, din locul ales de jucător, indiferent de oră, indiferent de zi. 

Cu un cont făcut rapid pe Betano, poți juca Book of Ra, Sizzling Hot Deluxe, Twin Spin, dar și multe alte jocuri de acest gen, fără a fi nevoit să mai mergi într-o sală de jocuri sau într-un cazinou. Pentru cei care încă nu au jucat niciodată un slot machine, legătura dintre premii și rotirile interminabile ale simbolurilor poate fi greu de înțeles. De aceea, vrem să îți explicăm care sunt principalele reguli din spatele acestor jocuri de noroc: 

Reguli păcănele: ABC-ul pentru jucătorii începători 

Încă din start trebuie să precizăm faptul că există trei tipuri principale de sloturi: sloturile pe linii, sloturile progresive și sloturile video. Indiferent de grafica acestora, sau de povestea și simbolurile din spatele jocului, regulile de bază sunt aproximativ aceleași. 

  • Jocurile de tip slot pe linii sunt printre cele mai întâlnite, atât în cazinouri, cât și în oferta noastră din categoria Vegas. Acestea sunt descrise de 3-5 linii cu simboluri și un număr relativ restrâns de combinații câștigătoare. Dacă ești un jucător începător, poți testa varianta demo a unui astfel de joc, pentru a te familiariza cu simplitatea sloturilor clasice pe linii. Unul dintre cele mai populare jocuri pe linii este cel cu șeptari.
  • Jocurile de tip slot progresive multiplică de fiecare dată potențialul câștig, prin combinarea simbolurilor cu jokerii, jackpoturile și rotirile gratuite, de care poate beneficia jucătorul.
  • Jocurile de tip slot video pot avea o grafică mult mai complexă, dar principiul de funcționare este la fel. De cele mai multe ori, un slot din această categorie propune cinci linii și un număr impresionant de combinații, ce poate ajunge chiar și până la câteva sute.

MECANISMUL DE JOC: 

Sloturile pe linii, cele progresive și cele video se joacă la fel (făcând abstracție de poveste, nume, formă sau numărul simbolurilor câștigătoare): 

  • După ce jucătorul a stabilit dinainte numărul de linii și combinații, valoarea sumei pariate și numărul de runde, va apăsa butonul de rotire al slotului respectiv;
  • Algoritmul programului va genera automat dispuneri aleatorii ale simbolurilor pe linii, generând sau nu combinații câștigătoare.

Testează gratuit chiar acum unul dintre cele mai populare sloturiSizzling Hot Deluxe

Ce termeni-cheie trebuie să cunoască un jucător la sloturi?

Iată cele mai importante elemente ale sloturilor online: 

Termeni-cheie la păcănele: Jackpot 

Vei auzi acest termen de cele mai multe ori, în rândul pasionaților de sloturi online, fiind suma de bani obținută ca urmare a multiplicării premiilor câștigate. Jackpotul poate fi și progresiv, valoarea acestuia crescând pe durata unei perioade de timp. Majoritatea celor care preferaă sloturile online sunt adesea interesați de găsirea un joc ce oferă și un jackpot. 

Termeni-cheie la păcănele: Simbolurile 

Acestea stau la baza câștigurilor pe care un jucător le poate obține la sloturile online. Alinierea lor într-o anumită combinație, pe cele 3-5 linii ale jocului respectiv, poate genera un premiu foarte bun. În cazul sloturilor, cele mai cunoscute astfel de simboluri sunt: șeptarii, cărțile, fructele, oamenii, dar și alte forme grafice. Cele mai așteptate de jucători la fiecare rotire sunt simboluri de tip Wild și Scatter. Acestea pot lua forma altui simbol, pentru a genera o combinație favorita (Wild), sau pot genera rotiri gratuite (Scatter). 

Termeni-cheie la păcănele: Rundele-bonus

Acestea sunt mult mai cunoscute sub denumirea de “Speciale”. Acestea propun un joc de mic de scurtă durată, cu o interfață grafică față de cea a jocului, în care o eventuală alegere norocoasă a jucătorului poate genera un câștig substanțial. Rundele-bonus apar atunci cand se realizează o anumită combinație de simboluri pe liniile de joc. 

Termeni-cheie la păcănele: Grila de câștiguri

Este un index al tuturor câștigurilor posibile, generate de anumite combinații de simboluri, index pe care fiecare slot online îl oferă. Înainte de a încerca un astfel de joc, verifică întâi cu multă atenție grila de câștiguri, pentru a vedea ce combinații de simboluri trebuie să vină pe linii și care va fi valoarea premiilor. De exemplu, te poți familiariza cu o astfel de grilă pentru câștiguri, cu un simplu click pe versiunea demo a jocului Twin Spin.

Termeni-cheie la păcănele: Pariul maxim 

“Miza maximă”, așa cum mai poate fi denumit acest buton al jocului, îți setează automat suma maximă de bani, pe care o poți juca la slotul respectiv. Cum era și de așteptat, miza maximă jucată poate genera și cea mai mare multiplicare a unui potențial câștig.

Iată tot ce trebuie să știe un jucător care nu a mai încercat niciodată sloturile online. Îți recomandăm să joci responsabil, de fiecare dată când deschizi un joc din secțiunea “Vegas” a site-ului Betano.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează