GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

BetCombo, opțiunea care face diferența în Bundesliga în weekend

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 13:47

Prima etapă de la revenirea Bundesligii a fost una cum nu se poate mai bună, iar golurile multe marcate și victoriile clare obținute de Bayern Munchen (2-0 cu Union Berlin) și Borussia Dortmund (4-0 cu Schalke 04) i-au ajutat din plin pe pariorii Betano. Vedeta s-a numit opțiunea BetCombo, cea care a adus câștiguri impresionante în etapa a 26-a și care se anunță un punct de atracție și pentru etapa a 27-a.

În condițiile în care RB Leipzig - Freiburg 1-1 a fost singurul rezultat surprinzător al etapei, ploaia de goluri (Dortmund - Schalke 4-0, Hoffenheim - Hertha 0-3, Eintracht - Gladbach 1-3 sau Koln - Mainz 2-2) a generat sute de bilete câștigătoare pe platforma noastră, majoritatea venind prin combinarea opțiunilor "peste 0,5 goluri în prima repriză, ambele echipe marchează, peste 2,5 goluri, ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri" pentru același meci. Au ajutat din plin succesul clar al lui Dortmund (cotă 1.61), golurile marcate de Haaland (cotă 1.55) și Lewandowski (1.30), care i-au ajutat pe utilizatorii Betano să-și completeze biletele cu ajutorul BetCombo.

Și etapa a 27-a promite spectacol

Runda cu numărul 27 începe vineri, pe 22 mai, cu derby-ul orașului Berlin, Hertha - Union, și se termină duminică, 24 mai, cu FC Koln - Dusseldorf. Capul de afiș este Moenchengladbach - Leverkusen, un adevărat derby de clasament, dar Bayern - Frankfurt și Wolfsburg - Dortmund vor atrage și ele atenția. Pe Betano, pe lângă streaming video pentru fiecare meci, cote cu marjă zero și mii de pariuri pentru fiecare partidă în parte, te poți bucura și de pariuri speciale exclusiv pentru etapa a 27-a și poți alege cote de până la 150. Nu uita nici de BetCombo, pentru că mai multe pariuri câștigătoare pe același meci îți pot aduce câștiguri fromoase!

Ce este BetCombo

Disponibilă pentru piețele de pariere de dinainte de meci, doar pentru fotbal, BetCombo îți permite să combini mai multe tipuri de pariuri din același meci pe același bilet de pariere. De exemplu, poți adăuga pe același bilet pariuri precum "ambele echipe marchează", "gazdele câștigă", "over 2,5 goluri" și "peste 8,5 cornere" pentru meciul Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt.

Pentru a-ți face un pariu cu BetCombo, va trebui să alegi întâi evenimentul pe care vrei să pariezi. Apoi selectezi opțiunea BetCombo, aflată în partea superioară a meciului, pentru a filtra pariurile ce pot fi combinate.

Poți alege de la 2 până la 7 piețe de pariere pentru a le adăuga pe același bilet și a crea un pariu multiplu.

 

Citește și:

Mai simplu, mai rapid, mai sigur: Betano ține deschise porțile online-ului. Intrarea e liberă!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează