GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bologna n-a mai învins-o acasă pe Juventus de peste 20 de ani

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 14:09 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 14:27

Învinsă de Napoli în finala Cupei Italiei, competiție în care nu a marcat în două meciuri, Juventus încearcă să-și apere primul loc în Serie A. Luni seară, de la ora 22:45, torinezii joacă la Bologna, acolo unde nu au mai pierdut de peste două decenii. 

FĂ-ȚI CONT LA SUPERBET ȘI ÎNCEPE SĂ PARIEZI PE ECHIPELE TALE PREFERATE

Ultimul eșec suferit de bianconeri pe Stadio Dall’Ara s-a înregistrat în noiembrie 1998, scor 0-3, în Serie A. De atunci, Juve a mai pierdut doar două meciuri cu Bologna, ambele acasă: unul în Cupa Italiei și unul în campionat. 

Campioana ultimelor 8 sezoane are 8 victorii consecutive în duelurile directe în toate competițiile, iar în campionat a pierdut o singură dată în 34 de întâlniri (24 de succese, 9 egaluri). 

BOLOGNA IA GOL DE 21 DE ETAPE 

Pe locul 10, la doar două puncte de Europa, Bologna trebuie să-și rezolve problemele defensive. Doar 6 echipe au primit mai multe goluri decât echipa pregătită de Sinisa Mihajlovic. În plus, gazdele de luni au 21 de meciuri la rând cu gol primit. În istoria clubului, niciodată nu s-a întâmplat să primească gol în 22 de etape consecutive. 

Dificultățile pe care Juve le-a arătat în ofensivă în cele două meciuri din Cupa Italiei, cu Milan și Napoli, oferă motive de optimism pentru Bologna, care, înainte de reluarea sezonului, i-a oferit un nou contract lui Mihajlovic, valabil până în 2023. Ultimul clean sheet al grupării rossoblu a fost cel din etapa a cincea, 0-0 cu Genoa, în deplasare. 

Totuși, Bologna a primit cel puțin două goluri în 7 din ultimele 8 dueluri directe cu Juventus. De asemenea, torinezii au punctat de cel puțin două ori în 9 din cele mai recente 11 partide de campionat. 

VEZI OFERTA ÎNTREAGĂ A SUPERBET PE SERIE A Ș ALEGE PARIURILE CÂȘTIGĂTOARE ()

MAURIZIO SARRI, SUB PRESIUNE 

Deși în ultimul meci înaintea pauzei a câștigat cu 2-0 în fața marii rivale Inter Milano, care mai are șanse mici la titlu, prestațiile și rezultatele din Coppa Italia i-au șubrezit poziția lui Maurizio Sarri. Tehnicianul bianconerilor e sub presiune, iar viitorul său la Torino e în dubiu. Câștigarea celui de-al nouălea Scudetto consecutiv e obiectivul minim pentru Juve, care trebuie să întoarcă și rezultatul din turul cu Olympique Lyon (0-1), în optimile Ligii Campionilor. 

Paulo Dybala poate fi omul decisiv pentru liderul campionatului pe Dall’Ara. Argentinianul marchează o dată la 107 minute contra Bolognei în Serie A, cea mai bună medie personală împotriva unei adversare din Italia. Și Cristiano Ronaldo e dator, după evoluțiile neconvingătoare din Cupă, portughezul ajungând la 4 meciuri consecutive fără gol, în toate competițiile. Gonzalo Higuain, care pare să fi depășit problemele fizice, are la rândul său 7 partide fără gol în Serie A. Doar o dată i s-a întâmplat să nu înscrie în 8 jocuri la rând, în 2014, când evolua pentru Napoli. 

DESCARCĂ APLICAȚIA SUPERBET PENTRU ANDROID ȘI IPHONE ȘI SUSȚINE-ȚI FAVORIȚII

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM 

  • Sinisa Mihajlovic are o singură victorie împotriva lui Juventus, în cariera de antrenor. A obținut-o în perioada în care o pregătea pe Catania
  • Juventus are 9 victorii în ultimele 11 etape
  • Juventus nu a primit gol în 6 din ultimele 7 dueluri cu Bologna, în deplasare
  • Juventus a primit doar 8 goluri în prima repriză, în actuala ediție de campionat, cele mai puține din Serie A
  • În ultimele 7 meciuri pe care Juventus le-a disputat în deplasare, în Serie A, s-au marcat over 2,5 goluri

de Ionuț Tătaru 

Superstreaming pentru superbilete într-o săptămână de vis pentru pariori!

Villarreal - Sevilla: două echipe neînvinse de la reluarea sezonului luptă pentru un loc de UCL

O gălăgie de jackpoturi la superbet.ro! Peste 10 milioane de lei plătite!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează