GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Villarreal - Sevilla: două echipe neînvinse de la reluarea sezonului luptă pentru un loc de UCL

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 14:17 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 14:26

Două dintre echipele care au revenit după reluarea competiției neînvinse, Villarreal și Sevilla, se întâlnesc luni, 22 iunie, în etapa cu numărul 31 din La Liga, pe Estadio de la Ceramica. Villarreal a câștigat toate cele trei partide de la revenirea competiției, la același scor: 1-0. Sevilla, pe de altă parte, a reușit o victorie și două remize, suficient pentru a-și consolida un loc în primele patru, pentru a prinde Liga Campionilor în sezonul următor. 

FĂ-ȚI CONT LA SUPERBET ȘI PLASEAZĂ PARIURI PE ECHIPELE TALE PREFERATE

VILLARREAL POATE INTRA ÎN LUPTA PENTRU UCL 

Cele nouă puncte cucerite de Villarreal după reluarea sezonului în La Liga au făcut-o pe echipa antrenată de Javi Calleja să urce până pe poziția a șaptea, cu 47 de puncte. „Submarinul galben” a ajuns la doar cinci puncte de locurile de Champions League și, dacă-și propune, poate oricând intra în luptă. 

Sevilla vine după remiza, 0-0, cu FC Barcelona, și are, după 30 de runde, 52 de puncte, suficient cât să încheie etapa precedentă în primele patru clasate. 

VILLARREAL A CÂȘTIGAT ULTIMELE DOUĂ MECIURI DIRECTE 

În tur, pe Ramon Sanchez Pizjuan, acolo unde acum nu a reușit să învingă Barcelona, a câștigat Villarreal, scor 2-1. Ultimul duel direct de pe Estadio de la Ceramica a fost câștigat tot de „Submarinul galben”, 3-0 în sezonul precedent. 

De altfel, în ultimele șapte dueluri directe, Sevilla a câștigat o singură dată. Patru din aceste șapte confruntări s-au încheiat la egalitate, iar trei dintre ele au avut același scor: 0-0. În ciuda rezultatelor bune din ultimele trei partide jucate, Villarreal nu excelează pe teren propriu. 

„Submarinul galben” este doar pe locul 11 într-un clasament al punctelor obținute pe teren propriu: 25. În schimb, Sevilla este a doua cea mai eficientă echipă în deplasare, după Real Madrid, cu 25 de puncte aduse de „afară”. În plus, andaluzii n-au pierdut în ultimele trei etape disputate departe de casă: 3-0 cu Getafe, 1-1 cu Atletico și 1-1 cu Levante. 

DOUĂ ECHIPE SUPER OFENSIVE 

Villarreal este echipa cu cele mai multe șuturi expediate, după Real Madrid, în această ediție de campionat, în timp ce Sevilla este pe podium la capitolul posesie, după „granzii” Barcelona și Real Madrid. Totodată, „Submarinul galben” are al treilea cel mai eficient atac din ligă, cu 47 de goluri reușită, de asemenea fiind depășită doar de Barcelona și Real. 

Andaluzii sunt și echipa cu cele mai multe centrări în acest sezon, 185, și cu cele mai multe cornere, 182. Villarreal a înscris al doilea cel mai mare număr de goluri din penalty, 7, în timp ce Sevilla a reușit doar 5 de la punctul cu var. 

VEZI TOATĂ OFERTA SUPERBET PENTRU FOTBALUL DIN SPANIA ȘI SUSȚINE-ȚI FAVORIȚII

SEVILLA, FĂRĂ EȘEC DE NOUĂ MECIURI 

Trupa lui Lopetegui e neînvinsă de nouă meciuri, în toate competițiile, dar la fel de adevărat este că cinci dintre acestea s-au încheiat remiză. 

Echipa lui Javi Calleja are o singură absență pentru acest meci: fundașul Funes Mori. Sevilla, pe de altă parte, nu are niciun jucător indisponibil. 

ECHIPELE DE START: 

Villarreal: Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, Moreno - Cazorla, Trigueros, Iborra - Moreno, Alcacer, Chukwueze 

Sevilla: Vaclik - Jesue Navas, Kounde, Carlos, Reguilon - Banega, Fernando, Jordan - Munir, De Jong, Ocampos

DESCARCĂ APLICAȚIA SUPERBET PENTRU IPHONE ȘI ANDROID ȘI PARIAZĂ PE MECIURILE TALE PREFERATE

Superstreaming pentru superbilete într-o săptămână de vis pentru pariori!

Bologna n-a mai învins-o acasă pe Juventus de peste 20 de ani

O gălăgie de jackpoturi la superbet.ro! Peste 10 milioane de lei plătite!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează