GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bucură-te de meciurile zilei de la SuperMondial cu SuperAvantaj, SuperProno și SuperPariuri

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2022 16:56 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2022 16:56

A 9-a zi a SuperMondialului vine cu 9 motive pentru care să te bucuri de competiție alături de Superbet. De la cele 4 meciuri ale zilei până la SuperOferta de Bun-Venit, SuperAvantaj, SuperProno, SuperPariuri și SuperExperiență, toate te ajută să începi săptămâna cu dreptul. Ești pregătit?

Află cele 9 SuperMotive ale zilei #9 de la SuperMondial!

1. SuperOferta de Bun-Venit

Pentru a te bucura de toate avantajele Superbet pentru SuperMondial, trebuie să ai un cont activ. Dacă nu ai bifat acest lucru până acum, aceasta este ocazia perfectă. Ai 40 de lei FreeBet și 200 de rotiri gratuite la Shining Crown, toate acestea fără depunere.

Deschide un cont la Superbet acum!

2. Camerun – Serbia

După eșecul în fața Seleção, naționala Serbiei are nevoie ca de aer de o victorie împotriva Camerunului – asta dacă mai vrea să spere la calificare în fazele următoare ale SuperMondialului. Înaintea partidei, Brazilia este pe primul loc în grupa G cu 3 puncte și 2 goluri date, urmată de Elveția cu tot atâtea puncte, dar un singur gol înscris. Naționala sârbă este cotată cu prima șansă la victorie în partida de astăzi.

3. Coreea de Sud - Ghana

De la 15:00, în grupa H se dă o SuperLuptă pentru locul 2. Poate că naționala uruguayană a început SuperMondialul ca favorită să se califice în fazele eliminatorii, însă Coreea de Sud poate produce surpriza. Uruguay are meci greu cu Portugalia supereroului Ronaldo, în vreme ce sud-coreenii au de făcut față unei partide aparent ușoare cu Ghana. La Superbet, ai cota 2.65 pe victoria asiaticilor.

4. Brazilia – Elveția 

De la 18:00, ambele echipe pornesc spre un vis. Brazilia este favorită la câștigarea SuperMondialului, iar pentru asta ar trebui să bifeze victorie după victorie. Pe de altă parte, Elveția poate să stârnească un cutremur în fotbalul internațional, dacă s-ar impune cu Seleção. Naționala Țării Cantoanelor a demonstrat că poate face față echipelor mari, după rezultatele din Liga Națiunilor, iar miza mare a meciului poate să le dea forțe supraomenești. La Superbet, ai cota 2.75 pe X2.

5. Portugalia – Uruguay

Acesta e SuperMeciul zilei. Portughezii îl au pe fenomenul Cristiano Ronaldo, cel care a devenit, odată cu penaltiul transformat în gol din partida de debut cu Ghana, primul jucător din lume care a marcat la 5 ediții diferite ale SuperMondialului. Atacantul este “flancat” de generația tânără, la fel de valoroasă. Golurile 2 și 3 din primul meci al grupei au fost marcate de João Félix și Rafael Leão, ambii în vârstă de 23 de ani. De altfel, João Félix a devenit cel mai tânăr jucător care a marcat la debutul în competiție pentru naționala lusitană. Pe de altă parte, Uruguayul are o listă lungă de jucători care îi pot aduce goluri și victorie: Fede Valverde, Edinson Cavani, Darwin Nunez și Luis Suarez așteaptă ocaziile. 

6. SuperAvantaj

Cum ar fi să fii pus la adăpost, iar pariul tău să fie verde chiar și când are loc o remontadă? Nu e doar un vis, e o realitate cu SuperAvantaj de la Superbet! Dacă echipa pe care mizezi are un avantaj de două goluri, indiferent de rezultatul final, pariul tău este câștigător.

Află mai multe despre SuperAvantaj!

7. SuperProno

Cu ocazia SuperMondialului, ai runde zilnice la SuperProno și premii totale în valoare de 3 milioane de lei. Ziua 9 vine cu o rundă nouă la cel mai tare concurs gratuit de pronosticuri din România. Plasează-ți gratuit predicțiile și ia o parte din cei 100.000 de lei puși la bătaie. 

Joacă aici la SuperProno!

8. Topul SuperProno

În timpul SuperMondialului, orice întrebare corectă îți aduce un punct în Topul SuperProno. Răspunde corect la cât mai multe întrebări în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie și poți câștiga una din mingile oficiale ale SuperMondialului, semnate de Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu și Bogdan Stelea. Poți vedea clasamentul actualizat în orice moment, în secțiunea dedicată a paginii SuperProno.

9. SuperPariuri

Meciurile competiției vin cu o SuperOfertă de SuperPariuri cu cote până la 1000, care te pot ajuta să îți sporești un potențial câștig. Optează pentru o combinație de evenimente la cote SuperTentante și bucură-te la maxim de SuperMondial!

Iată cele 9 SuperMotive pentru care să te bucuri de a noua zi a SuperMondialui alături de Superbet. Trăiește la SuperIntensitate fiecare meci și fiecare ocazie și inspiră-te pentru SuperBilete!

Pregătește-te pentru SuperMondialul SuperProno! Runde zilnice și premii totale în valoare de 3.000.000 de lei

“Încă nu m-am gândit, sunt în șoc” – tu ce-ai face cu cei 50.000 de lei câștigați la SuperSpin?

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează