GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2022 12:07 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 12:07

Cine ar fi zis că o seară obișnuită de joi, în care cei mai mulți au în minte doar venirea weekendului, avea să însemne și sosirea a 8.792.662,86 lei în contul unui fericit jucător Superbet? O rotire la 20 Burning Hot a fost mai norocoasă decât toate și i-a adus câștigătorului nostru un jackpot istoric în România. Cum te simți când câștigi aproape 9 milioane de lei și ce sfaturi are norocosul pentru alți jucători? 

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de Bonusul de Bun-Venit!

O miză de 1,60 lei i-a adus cel mai mare jackpot din istoria României

Am vorbit cu fericitul nostru câștigător, care a fost de acord să răspundă, la cald, câtorva întrebări. Este antreprenor în domeniul construcțiilor, fan FCSB, Dice & Roll, Shining Crown și 20 Burning Hot. Pune bilete la pariuri sportive de aproape 20 de ani, iar de câteva luni și-a încercat norocul și la sloturi. Și bine a făcut pentru că 20 Burning Hot i-a adus 8.792.662,86 lei – adică cel mai mare jackpot acordat vreodată în România. Nu are superstiții, dar acest lucru nu l-a ținut departe de a câștiga primul premiu SuperMare din viața sa.

Încearcă-ți și tu norocul în cazinoul online Superbet!

Se destinde seara jucând la Superbet de pe telefon și nu rare au fost momentele din ultima perioadă care l-au îndemnat să creadă că va lovi jackpotul istoric. “Acum vreo două săptămâni, am avut tot așa un jackpot… mi-a apărut pe telefon și credeam că îl voi câștiga pe cel mare. Era la vreo 6 milioane atunci. Și nu l-am câștigat. Acum mi-a apărut din nou și mă gândeam să îl câștig pe cel de 8.000 de lei... și l-am câștigat pe cel de 8 milioane. Chiar nu mă gândeam, mai ales că am jucat la 1,6 lei pe mână. Nu credeam că se poate așa ceva, sincer. Mă gândeam că poți câștiga jucând pe 5 lei, 10 lei, 20 lei, 50 de lei… Chiar întrebam un prieten acum o săptămână dacă poți să iei jackpotul acesta pe 1 leu, 2 lei. Și îmi spunea <<Nu, este imposibil>>. Și uitați că s-a întâmplat. Nimic nu este imposibil. Chiar vă admir.” 

Un sfat din partea sa? „Jucătorii să creadă! Și cu puțini bani se pot face mulți bani!”

Verifică aici întreaga selecție de sloturi Superbet cu Jackpot!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperJackpot

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Cele mai multe și mai atractive sloturi exclusive sunt la Superbet. Încearcă-le acum!

Superbet Lightning Roulette: dragoste fulgerătoare pentru cel mai nou joc de Live Casino

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează