GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bucură-te de Weekendul SuperSporturilor trăite live la Superbet

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 13:10 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 13:13

Începe un weekend prelungit, unul în care ziua liberă de luni 24 ianuarie ne dă posibilitatea să avem o zi în plus de odihnă, relaxare, îndeplinit planuri personale și, bineînțeles... sărbătorit biletele verzi, prinse pe site, în aplicație și în agențiile Superbet!

Poate că deja experiența jocului în agenții îți este cunoscută. Încearcă și experiența jocului online pe Superbet.ro fiindcă e platforma online care îți pune în valoare pasiunea, informația și inspirația cel mai bine, cel mai des și cel mai generos. Deschide cont și începe să joci cu 500 lei bonus sport la primele 3 depuneri

Fiind un weekend prelungit, avem mai mult timp pentru pasiunile noastre. Asta înseamnă că putem găsi timp să ne bucurăm de evenimente de top din cât mai multe sporturi. Da, toate nopțile aparțin Australian Open, primul Grand Slam al anului, unde trăim cea mai toridă competiție alături de sportivele care reprezintă România. Simona Halep (15 WTA) joacă la noapte de la 03:30 contra muntenegrencei Kovinic (98 WTA), în fața căreia a câștigat cu 2-0 singurul meci direct, jucat însă acum aproape 6 ani! Sorana Cîrstea (38 WTA) o întâlnește sâmbătă de la 12:30 pe rusoaica Pavlyuchenkova (11 WTA). Va fi al 7-lea meci direct, dintr-un H2H superechilibrat: 3-3 la victorii!

Hai fetelor! Hai România! Treceți mai departe, să vă vedem și luni jucând. Că tot e weekend! 

Vezi emisiunea originală Supertenis pe canalul oficial de Youtube Superbet și inspiră-te pentru pariuri pe Australian Open.

De la 4 dimineața avem Denver-Memphis iar de la 5 dimineața Vancouver-Florida, campionatele nord-americane de baschet masculine și hochei pe gheață fac tot mai mulți pariori fericiți. Ele sunt în direct pe site-ul și aplicația Superbet iar evenimentele menționate acum, precum și cele din  următoarea parte a articolului, beneficiază de ofertă SuperLive!

SuperOferta sport e mereu aici

De la 15:45 se joacă Skra Belchatow - Jastrzebski Wegiel, iar de la 17:00 CSM București - Borussia Dortmund, volei și handbal, pentru că weekendul prelungit e perfect să-ți fie unul multisport. Evenimentele acestea au și SuperAvantaj și dincolo de streamingul live, te bucuri și de oferta Super Live, vedeta weekendului acesta. De ce? Pentru că vezi meciurile și poți prinde rapid pariuri câștigătoare, fiindcă ai cele mai mari cote live pentru aceste evenimente.

Vezi meciurile pe site-ul și aplicația Superbet și pariază live la cele mai mari cote

De la 20:00 Universitatea Craiova – Rapid, meciul-meciurilor în prima etapă din 2022 în campionatul României, unul care se întoarce cu o premieră de superajutor pentru pariori: ratingul de jucător. Statisticile detaliate pe jucători au ajuns să fie cele mai complexe din întreaga industrie de pariuri sportive. Poți profita și poți plasa inspirat specialele pe jucătorul tău preferat, cum ar fi cele că marchează, că înscrie și echipa lui câștigă, sau că dă pasă de gol. 

Sâmbătă noaptea de la 02:00 New York – Toronto, superhochei urmat de superbaschet de la 04:00 Phoenix – Indiana.

De la 15:30 vedem episodul 176 din De Topper. Sueprderby-ul PSV - Ajax Amsterdam poate aduce Lăncierilor victoria cu numărul 80 din duelurile directe cu PSV. Echipele au o rivalitate intensă, atât în teren cât și în tribune. Un meci incendiar, neapărat de văzut și căștigat la Superbet!

Inspiră-te pentru Superbilete direct din chaturile din SuperSocial

Tura prin SuperSocial se poate prelungi și la FCSB - CFR Cluj, meciul care începe la 20:00 și opune principalele favorite la câștigarea titlului de campioană.

După superduelul din prima ligă a României, trecem oceanul că la 22:00 începe Tampa Bay - LA Rams. E un weekend pe care ți-l poți face istoric, adăugând și fotbalul american pe bilete! Meciul va beneficia de ofertă superlive, deci oportunități suplimentare pentru tine să prinzi rapid bilete cu câștig potențial cât mai mare!

#împreunăsuntemsuper #supersocial #pariempebine 

Superbet Lightning Roulette: dragoste fulgerătoare pentru cel mai nou joc de Live Casino

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Top 5 Jackpoturi în 2021 sunt 100% Superbet! Acum, Jackpot de +6 milioane lei de câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează