GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Campioana României nu se mai teme de nimeni în Europa. Va fi Young Boys Berna următoarea victimă a lui Dan Petrescu? Istoria e de partea noastră!

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 14:44 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 14:46

Într-un fotbal cu atât de puține performanțe notabile nu avem voie să ne gândim la estetică, atunci când evaluăm magnitudinea unui succes european al CFR-ului. Avem nevoie ca de aer de validare internațională și trebuie să fim bucuroși inclusiv când batem o echipă din Bulgaria. Berna e mai de la vest, iar trei puncte în această seară ar fi de aur în perspectiva calificării în primăvară. CFR și-a făcut deja un istoric propriu al întâlnirilor cu trupele din campionatele tari, iar cu elvețienii chiar stăm bine, în primul rând datorită lui Basel. Prilej să pariem cu încredere pe ai noștri și azi!

Deschide cont online la Superbet și ia startul odată cu CFR-ul în cursa pentru un nou succes european!

Peste 10 ani de la primul duel cu o echipă elvețiană

Începuturile sunt grele pentru toți, iar ciocnirea cu fotbalul mare a lăsat cioburi inclusiv la CFR Cluj. Primele sale două participări în grupele Ligii Campionilor au însemnat locul 4 cu felicitări, dar orice palmă poate fi o lecție. În a doua aventură, cea din sezonul 2010-2011, ardelenii lui Sorin Cîrțu au debutat în fața lui FC Basel, pe teren propriu și au făcut-o perfect. 

A fost o victorie cu 2-1 a românilor, cu goluri marcate de Ionuț Rada și Lacina Traore în minutele 9 și 13. Două “boabe” în poarta lui Young Boys, în primele 45 de minute ale jocului de azi, e un pariu răsplătit de Superbet cu o cotă de peste 8. Ca fapt divers, CFR a pierdut în acel sezon returul cu Basel, scor 1-0, obținând apoi un singur punct, cu Roma și încheind grupa cu 4 în zestre.

Dublă victorie pentru CFR în play-off-ul din 2012

Se spune că românii nu prea știu să joace meciuri pe muchie de cuțit, cu sabia deasupra capului sau cu o calificare pe masă. CFR Cluj a spart și acest blocaj mental în 2012, când a trecut tot de FC Basel, în play-off și s-a calificat pentru a treia oară în grupele Ligii Campionilor. Ioan Andone este artizanul acelei calificări glorioase a ardelenilor la masa bogaților, iar dubla cu Basel, din play-off, a fost memorabilă. 

Amadou Sougou a marcat atunci dubla unei victorii cu 2-1 în deplasare, iar grecul Pantelis Kapetanos a înscris golul victoriei din Gruia, care a consfințit minunea. Este clar că toate marile succese ale CFR-ului au purtat un nume și cel puțin un prenume! Deac, Debeljuh sau Rondon pot ștampila, azi, 3 puncte de senzație cu Young Boys, rivala din Elveția a victimei preferate a CFR-ului, FC Basel. Cine crezi că iese la rampă în această seară?

Descarcă aplicația Superbet și pregătește-te pentru pariurile live sau premeci la CFR Cluj – Young Boys Berna!

Caută în galeria selectă a Pariurilor Speciale!

Un meci de gală pentru fotbalul românesc e tratat regește de cea mai tare casă de pariuri sportive din Românie. Caută steluța galbenă de la CFR Cluj – Young Boys Berna și intră într-un univers nelimitat al Pariurilor Speciale. Ajustează cartonașele galbene sau cornerele până la limita la care te simți tu în siguranță, încearcă să intuiești marcatorul sau marcatorii din acest meci și combină mai multe piețe între ele, pentru că la Superbet e voie! Meciul începe oficial la ora 22:00, dar tu poți fura startul pentru a-ți pregăti în liniște și din vreme pariurile câștigătoare!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe SuperPartidele din această seară de Liga Europa, dar mai ales pe meciul nostru, CFR – Young Boys! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și arată-le prietenilor biletele tale!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Marile echipe continuă spectacolul Ligii Campionilor! Urmărește evoluția favoritelor tale în SuperDerby-urile săptămânii!

Chivu e cel mai tare român din istoria Ligii Campionilor! Raț și Ghioane au bifat zeci de meciuri pentru ucraineni! Ce pariezi că fac Băluță și Ștefan?

SuperCâștigătorii și-au ridicat premiile în direct! Cu un leu pariat, Cardul Superbet i-a SuperPremiat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close