GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Marile echipe continuă spectacolul Ligii Campionilor! Urmărește evoluția favoritelor tale în SuperDerby-urile săptămânii!

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2020 11:09 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 11:10

Apetitul pentru fotbal și pariuri e întodeauna greu de satisfăcut. Prima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor a fost doar antreul pentru noi, acum e timpul să trecem la meniul principal cu SuperDerby-urile din această săptămână. Din fericire, grupele promit spectacol, iar vechile rivalități continuă în acest sezon cu și mai multe faze, pase și goluri. Peste meciurile interne poți trece cu ușurință, însă Liga Campionilor merită întodeauna un bilet special, motiv pentru care oferta noastră găzduiește cele mai tari pariuri speciale și cele mai bune cote. Ce zici? Ești gata de o nouă provocare? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Juventus-Barcelona, un show fără final!

Doar când fotbalul va dispărea, atunci putem vorbi de un final al rivalității dintre extratereștrii de la Barcelona și Bătrâna Doamnă a Italiei. În astfel de meciuri, tensiunea e maximă, atât a jucătorilor, cât și a suporterilor, mai ales când miza este reprezentată de calificările din Liga Campionilor. Cele două formații s-au întâlnit ultima data în sezonul 2017-2018, sezon în care Barca a spulberat-o cu 3-0 pe Bătrâna Doamnă și a lăsat-o pe locul secund în clasamentul grupelor. Victoria a fost meritată, iar răzbunarea a fost dulce pentru formația catalană. Cu un sezon înainte, Juventus a eliminat-o pe Barca din sferturile de finală, a fost un meci grandios pentru italieni, o victorie triumfătoare (3-0) pe Allianz Stadium și, totodată, un avânt pentru a-și croi drumul către finală. Ironia a făcut ca finala să fi fost pierdută de aceștia chiar în fața marilor rivali ai Barcelonei, galacticii de la Real Madrid. Rămâne de văzut cine va câștiga meciul din această seară, cert e că favorita ta merită susținută cu un SuperBilet. Aruncă o privire peste oferta meciului și construiește-ți cel mai bun bilet pentru meciurile serii!

Va fi dificil fără marele zid galben!

Suporterii au întodeauna un mare aport în victoria echipei favorite. Borussia Dortmund știe cel mai bine acest lucru, susținerea renumitei galerii “Zidul Galben” le-a adus acestora sprijinul necesar în multe situații limită. Este cazul și ultimei întâlniri cu rușii de la Zenit. În sezonul 2013-2014, galbenii de la Dortmund și campioana Rusiei s-au întâlnit în optimile Ligii Campionilor, duel terminat cu victoria finală a nemților, deși, pe teren propriu, au pierdut în fața oaspeților cu 2-1. Rezultatul din deplasare (2-4) i-a propulsat pe aceștia mai departe, însă acum, galeriile își susțin favoritele de acasă, iar echipele se pot baza doar pe propriile forțe pentru a obține victoria. Dortmund pleacă cu prima șansă, însă rezultatul final depinde doar de prestația acestora din SuperMeciul grupei.

O revedere după 25 de ani!

Am putea spune că bavarezii de la Bayern și feroviarii de la Moscova își duceau dorul. Săptămâna aceasta se vor reîntâlni după 25 de ani. Cu siguranță, melancolia va fi ultimul sentiment care îi va pătrunde pe aceștia, fiindcă dorința victoriei predomină în aceste momente, iar un loc bun în clasamentul grupei le poate asigura calificarea celor două echipe. În prezent, Bayern e campioana, iar Lokomotiv pleacă cu ultima șansă în acest meci, însă ce ar fi fotbalul daca n-ar exista surprize? Surprinzător, unul din cele două meciuri disputate acum 25 de ani, s-a terminat în favoarea rușilor (1-0). Deși rezultatul a fost fără folos, ținând cont de victoria (5-0) din deplasare a bavarezilor, putem spune ca a fost o mare performanță pentru echipa Moscovei să învingă una dintre cele mai titrate echipe ale Europei. Eliminarea a fost inerentă, însă nu putem spune acest lucru și acum. Dacă simți o surpriză în acest meci, poți merge pe victoria celor de la Lokomotiv, la fel de bine, poți miza pe rezultatul la care se așteaptă toată lumea, o victorie la scor a campioanei. Descarcă aici aplicația Superbet și mizează pe favorita ta direct de pe telefonul tău!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Silviu Elisei

Start într-un nou sezon de Liga Europa! Avem mulți români în grupe, dar poate vreunul să se apropie de trofeu? Pariază pe favorite la Superbet!

Chivu e cel mai tare român din istoria Ligii Campionilor! Raț și Ghioane au bifat zeci de meciuri pentru ucraineni! Ce pariezi că fac Băluță și Ștefan?

Experiența marilor campionate se trăiește LIVE! Vezi SuperMeciurile din cele mai populare ligi ale Europei!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  29 Octombrie 2020, 11:49

www︎.︎mapima︆.︆net - Aici fete1e fac cunnoștință cu băiettii și nu invers

 •  29 Octombrie 2020, 09:48

www︎.︎mapima︆.︆net - Rețea soccia1ă pentru *** care reunește oamenii care doresc să facă ssexx sexuă1

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

 •  29 Octombrie 2020, 07:48

Rețea soccia1ă pentru *** care reunește oammenii care doresc să facă *** sexuă1 - www︎.︎mapima︆.︆net

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează