GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Start într-un nou sezon de Liga Europa! Avem mulți români în grupe, dar poate vreunul să se apropie de trofeu? Pariază pe favorite la Superbet!

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 12:30 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 12:31

Liga Europa e competiția continentală care oferă fotbalului românesc cele mai multe speranțe, dar lucrurile se complică și aici. Tot mai mulți grei care n-au loc în Liga Campionilor au căzut pe ruta a doua, iar drumul spre primăvara europeană e tot mai anevoios. CFR Cluj o are în grupă pe AS Roma, ceea ce reduce lupta pentru calificare la un singur loc, al doilea, cu Young Boys Berna și CSKA Sofia. Italienii, englezii, spaniolii și nemții sunt din nou favoriți la câștigarea trofeului, dar nu doar cei care sunt acum la start, ci și cei care pot pica din Liga Campionilor! Totuși, poți paria antepost fără probleme, doar 3 din ultimele 10 câștigătoare ale Ligii Europa venind de pe culoarul superior.

Deschide cont online la Superbet și pariază pe meciurile din Liga Europa, o competiție care încă mai permite unor buturugi mici să răstoarne niște care mai mari!

Arsenal, Tottenham și AC Milan sunt primele trei favorite

Granzii din Liga Europa nu-și mai bat joc de această competiție de când câștigătoarea își asigură un loc în grupele Ligii Campionilor. Asta pentru că drumul spre trofeu e de multe ori mai scurt decât cel pentru top 4 în competiția internă. Arsenal e chiar din acest film, principala favorită să câștige Liga Europa, dar cu șanse mici să se claseze în primele 4 din Premier League. 

Debutează la Rapid Viena, iar Aubameyang și compania nu au de gând s-o lase mai moale. Vecina din nordul Londrei, Tottenham, e favorita a doua să câștige Liga Europa, dar aici nu ne făceam probleme datorită lui Jose Mourinho, un antrenor mereu obsedat de cupele europene. Milanezii lui Ibrahimovic închid podiumul favoritelor, dar grupa lor e ceva mai complicată, cu Celtic, Lille și Sparta Praga. 

Nemții n-au mai câștigat Liga Europa / Cupa UEFA de 23 de ani

Un pariu mare este acest sezon de Liga Europa pentru echipele germane, venite dintr-un campionat fabulos, mereu performant în Liga Campionilor, dar inexplicabil de irelevant în a doua competiție intercluburi. Au trecut 23 de ani de la succesul lui Schalke 04 în fața lui Inter Milano, iar în acest an nu pare diferit. Asta pentru că Bayern Munchen și Borussia Dortmund nu prea se văd picate pe locul 3 în grupele lor din Ligă și implicit în șaisprezecimile Ligii Europa, iar Leverkusen și Hoffenheim nu au forța să ducă lupta până la capăt. Mai mult, Bundesliga a pierdut deja o echipă pe drum, lucru rar întâlnit în Top 5. Wolfsburg a fost eliminată de AEK Atena, în play-off, iar nemții încep grupele Ligii Europa cu mai puține echipe decât austriecii și cehii. 

Descarcă aplicația Superbet de pe superbetmobile.ro și ține aproape pariurile pentru meciurile din Liga Europa!

Românii au grupe grele, dar vor da totul pentru a se afirma individual!

Dacă e greu să faci ceva cu echipa, măcar personal să folosești Liga Europa, pe post de trambulină. Asta gândesc mulți jucători care vor lua startul în noul sezon de Liga Europa, iar românii nu fac excepție. CFR Cluj poate impresiona ca echipă, dar scouterii privesc și individual, astfel încât meciurile cu CSKA Sofia, AS Roma și Young Boys Berna sunt numai bune de scos valorile pe taraba europeană a fotbalului. 

Nicușor Stanciu și Slavia Praga au lupte grele cu Beer Sheva, Nice și Leverkusen. Ianis Hagi va încerca s-o ducă pe Glasgow Rangers în primăvara europeană, dar Benfica, Standard Liege și Lech Poznan vor fi adversari redutabili. Florin Niță va încerca să închidă poarta lui Sparta Praga în meciurile infernale cu Celtic, AC Milan și Lille, într-una dintre cele mai grele grupe ale Ligii Europa. Nu în ultimul rând, Cosmin Moți, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru se înfruntă cu Son și Kane, dar mai ales cu Antwerp și LASK Linz, adversarele pentru locul 2. 

Intră pe secțiunea ȘTIRI de pe site-ul Superbet, accesibilă și din aplicația de mobil și pariază mereu informat!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe SuperPartidele din această săptămână! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol în prima etapă a grupelor Ligii Europa!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îl poți întâlni pe însuși Ilie Dumitrescu, legendarul Tricolor, ambasador de brand Superbet, care e o prezență activă pe SuperSocial. Oare Mister va plasa bilete și în aceste zile pline? Am paria că da!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Chivu e cel mai tare român din istoria Ligii Campionilor! Raț și Ghioane au bifat zeci de meciuri pentru ucraineni! Ce pariezi că fac Băluță și Ștefan?

SuperSăptămâna de fotbal, dominată de Cupele Europene și de El Clasico

SuperCâștigătorii și-au ridicat premiile în direct! Cu un leu pariat, Cardul Superbet i-a SuperPremiat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează