GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Experiența marilor campionate se trăiește LIVE! Vezi SuperMeciurile din cele mai populare ligi ale Europei!

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 16:23 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 16:27

Autor: Silviu Elisei

Ai o tensiune de aviator? Atunci pariurile și emoția meciurilor transmise Live sunt remediul perfect pentru a-ți potoli setea de adrenalină. Superbet are LiveStreaming pe cele mai mari campionate ale lumii. La Liga, Ligue 1, Serie A sau Bundesliga sunt competițiile pe care poți paria oricând și urmări, în timp real, soarta fiecărui meci. Pentru un ochi format, câștigătoarea poate fi numită încă din primele 10 minute, iar tu poți paria pe aceasta la opțiunea de LIVE, pe o SuperCotă! Ce zici? Ești gata să afli mai multe despre ligile superioare? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!  

Derby della Madonnina, o experiență demnă de pariat!

Ce nimereală! Fix în săptămâna de foc a naționalelor s-a nimerit și unul dintre derby-urile de tradiție ale Italiei. Ei bine, asta poate fi doar un avantaj. Cine a zis că strică să ai un meci bun, în plus, pe bilet? Derby della Madonnina datează de peste 100 de ani, iar formațiile milaneze luptă, la fiecare duel, pentru orgoliu, miză și mulțumirea fanilor din toată lumea. Ultimele 4 derby-uri s-au finalizat în favoarea albaștrilor de la Inter, însă Diavolii Italiei sunt gata să iasă din abisul înfrângerilor în care au fost azvârliți. Stefano Pioli trebuie să găsească puterea de a-și motiva echipa înainte de acest meci și să-i conducă către o victorie la scor. Suporter sau parior, pe platforma Superbet vei găsi meciul transmis live și pariurile la dispoziția ta. Plasează un bilet înainte sau în timpul meciului și susține-ți favorita până la final! Vezi aici oferta de pariuri pentru SuperDerby-ul etapei!

Următoarea etapă din Bundesliga decide prima clasată!

Dacă ești sigur de inexistența coincidențelor, eu zic să te mai gândești! După trei etape de foc în Bundesliga, etapa a 4-a aduce primele două clasate față-n față și ție îți aduce încă o SuperOportunitate de pariu. Tocmai când le mergea atât de bine celor de la Leipzig și bavarezilor de la Augsburg, una dintre ele trebuie să-și piardă avantajul. Bineînțeles, există și posibilitatea unui egal, rezultat aflat în defavoarea ambelor formații, însă șansele sunt minime să nu avem o câștigătoare, mai ales într-un meci cu o asemenea miză, la un asemenea calibru. Sezonul trecut, echipa nobilă din Augsburg n-a reușit să se remarce, plasându-se în fundul clasamentului, însă anul acesta fotbalistic l-au început cu perfect, iar după fabulosul rezultat (2-0) din meciul cu vicecampioana Dortmund, putem spune că Augsburg e pe val. Leipzig nu ne surprinde, întodeauna s-a aflat printre primele clasate, însă o înfrângere i-ar putea lovi drastic pe aceștia în meciul din weekend. E un meci greu, dar cu inuiția ta de suporter, câștigul îl poți avea la degetul mic. Câștigă nemțește în acest weekend și pariază pe favorita ta din meciul etapei! Aruncă aici o privire peste oferta de pariuri și selectează-ți preferințele!

Galacticii înfruntă surpriza sezonului!

Los Blancos sunt pe val! După un sezon câștigat cu multe emoții, echipa antrenată de Zinedine Zidane se află pe prima poziție, gata să înfrunte surpriza acestui sezon. Cadiz, nou promovata de anul acesta, a făcut furori! Pentru o formație mică căreia nu-i acorda nimeni nicio șansă, Cadiz a reușit SuperPerformanțe în primele 5 etape. A reușit s-o învingă pe istorica formație a Țării Bascilor, Atletico Bilbao (1-0) și pe Huesca, vechea rivală din liga secundă. Dacă ești fanul galacticilor, probabil simți încă o victorie câștigată cu ușurință. Șansele înclină balanța în favoarea campionilor, însă cine știe ce surpriză ne rezervă viitorul. Indiferent de speculații, mergi pe intuiție și pune pe bilet și meciul Realului. Cu siguranță nu vei regreta, mai mult vei trăi o SuperExperiență, urmârind live evoluția nou-promovatei în fața vechii campioane. Intră aici și plasează un bilet pe SuperEtapa din La Liga!

Rennes poate număra încă o reușită!

Crezi că vremea titanilor de la PSG a apus? Rămâne de văzut! Cert e că Rennes deține primul loc acum, iar următoarea etapă pare să fie floare la ureche. Rennes o va înfrunta pe ultima clasată, Dijon. Muștarul de Dijon a făcut întodeauna furori în lumea gastronomiei, însă echipa de fotbal n-a reușit o performanță similară, motiv pentru care aceștia sunt ultimii clasați în Ligue 1. Cu toate acestea, o surpriză n-ar strica din partea acestora, deci ne putem aștepta la orice. Doar să nu se culce pe ureche Les Rennais și să scape victoria printre degete. Pregătește-ți din timp biletul pentru următoarea etapă din Franța! Verifică aici oferta și construiește-ți cel mai bun bilet!

Vezi în rețeaua SuperSocial cele mai tari bilete pe meciurile din marile campionate!

Superbet a lansat rețeaua de socializare a pariorilor. Locul în care te împrietenești cu iubitorii sportului, care sunt pasionați și de pariuri sportive. Poți să te inspiri din biletele plasate de pariorii experimentați, poți comenta aceste bilete, poți lega noi prietenii, poți distribui biletele tale și poți vedea ce pariază ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, legende ale fotbalului românesc. Hai în SuperSocial și afirmă-te ca SuperParior!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează