GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Campionatele de fotbal revin în weekend, cu meciuri de top

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 11:41 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 11:41

Final Four-ul Ligii Națiunilor, încheiat cu triumful Franței, ne-a adus fotbal de cea mai bună calitate, completat din plin de meciurile echipelor naționale în preliminariile Campionatului Mondial din Quatar 2022.

Am avut parte de meciuri extraordinare, iar în weekend se reia acțiunea în campionatele interne, cu partide care mai de care mai atractive. În topul duelurilor de la care așteptăm spectacol se numără cele 4 de mai jos. 

Pentru fiecare dintre partide am ales și câte un pont, cotele fiind preluate din oferta agenției de pariuri online 888sport.  

Sâmbătă, 16 octombrie, ora 22:00 - Olympique Lyon vs. Monaco, duel între două echipe cu apetit ofensiv din Ligue 1

Duelul dintre aceste două echipe de tradiție din fotbalul francez le găsește pe cele două protagoniste pe locurile 10 (gazdele) și 6 (oaspeții), deși au pierdut doar câte un meci în ultimele 5 etape.

Lyon se descurcă foarte bine în Europa League, fiind pe locul 1 în Grupa A după primele două runde, iar în campionat vine după 2 remize și 2 victorii. Pe propriul teren este neînvinsă în acest sezon, în cele 5 etape obținând 2 victorii plus 3 rezultate de egalitate și înscriind 2.2 goluri pe meci. Pe lângă faptul că au marcat de fiecare dată, cei din Lyon au și primit gol în toate cele 5 dueluri de pe Parc Olympique. 

Monaco a marcat în fiecare din ultimele 5 deplasări și în 4 din ultimele 5 meciuri jucate la Lyon, deci sunt șanse mari să vedem goluri de ambele părți.

Un pariu greu de ratat la un astfel de duel este disponibil la 888sport în secțiunea Match Combos: „Ambele echipe vor înscrie și Peste 2.5 goluri în meci”, la o cotă excelentă, 1.90.

Campionatele de fotbal revin în weekend, cu meciuri de top

Duminică, 17 octombrie, ora 16:30 - Bayer Leverkusen vs. Bayern Munchen. Duel la vârf în Bundesliga - se înfruntă primele 2 clasate, echipe cu o medie de aproximativ 3 goluri/meci

Fără doar și poate, când una dintre echipele de pe teren se numește Bayern Munchen, e clar că te aștepți să vezi multe goluri și, în majoritatea covârșitoare a cazurilor, acest lucru se și întâmplă.

Cele două conduc ostilitățile în Bundesliga, fiind pe primele două poziții, la egalitate de puncte, după primele 7 etape.

Cu excepția ultimului meci direct (2-0 pentru Bayern), am avut goluri de ambele părți în cele mai recente 9 înfruntări și o medie de goluri incredibilă, de 4.4 goluri/meci. Pariul „peste 3.5 goluri în meci” este cotat cu 1.90 la 888sport iar un alt pont popular pentru această partidă este „Ambele marchează și peste 2.5 goluri” - cotă ceva mai mică, 1.54. 

Campionatele de fotbal revin în weekend, cu meciuri de top

Pe piața Rezultat Final, Bayern este mare favorită, cu cota de 1.65 la victorie, deși vine după eșecul din etapa trecută, 1-2, pe propriul teren, cu Frankfurt. O victorie a lui Leverkusen are cota 4.60, iar egalul 4.25.

Duminică, 17 octombrie, ora 21:45 - Juventus Torino vs. AS Roma, o șansă pentru Juve de a se apropia de primele poziții în Serie A

Serie A este campionatul în care se marchează la foc automat, iar meciul de duminică seara le găsește pe cele două formații italiene în a doua parte a clasamentului. Juventus este pe 7 după tot atâtea etape, însă a reușit să depășească perioada slabă, câștigând ultimele 3 partide, e drept, la un singur gol diferență.

De cealaltă parte, Roma este pe poziția a 4-a, la doar 2 puncte de Inter (locul 3) și a pierdut în ultimele două deplasări - la Lazio și Verona - cu același scor, 3-2. 

În ceea ce privește meciurile directe disputate la Torino, Juventus are un avantaj zdrobitor, 9-1.

O victorie a torinezilor cu goluri de ambele părți este cotată cu 3.20 la 888sport - selecție ce poate fi construită cu funcția Creare Pariu (mai multe selecții din același meci pe un singur bilet).

Campionatele de fotbal revin în weekend, cu meciuri de top

Duminică, 17 octombrie, ora 22:00 - Barcelona vs. Valencia, derby între două formații care suferă în actuala ediție din La Liga 

Ultimul derby al finalului de săptămână are loc la Barcelona, echipă presată de probleme financiare și care a pierdut mult din calitate după plecarea lui Leo Messi. Astfel, meciul dintre Barcelona și Valencia le găsește pe cele două formații pe locurile 9 și 8, la egalitate de puncte, 12, după 8 etape.

Catalanii au pierdut doar la Atletico Madrid în ultimele 5 etape, iar Valencia a suferit 2 înfrângeri, una acasă contra Realului și una pe terenul Sevillei. Cum ambele formații suferă în defensivă, iar în ultimele meciuri directe s-au marcat, în medie, 4.2 goluri, un pont bun pentru duelul din La Liga este „Ambele marchează și peste 2.5 goluri”, cotat cu 2.15 în secțiunea Match Combos la 888sport.

*Cotele prezentate pot suferi modificări în orice moment.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează