GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Care este cel mai potrivit material pentru pijamale în funcție de sezon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 14:22 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 14:22

În afară de articolele vestimentare precum jeanșii sau tricourile, din garderoba ta nu trebuie să lipsească pijamalele. Există atâtea modele și culori, încât nu ai cum să nu găsești perechea care îți place și care îți oferă confort.

Dacă ești în căutarea unor pijamale damă, trebuie să ții cont atât de preferințele tale, cât și de material. Cel mai potrivit material este acela care se pretează anotimpului în care te afli. Fiindcă nu vrei să tremuri de frig iarna și să transpiri vara, ai nevoie de pijamalele corespunzătoare, care să-ți ofere confort pe timpul nopții. Iată cum le alegi pe cele mai potrivite, în funcție de sezon!

Bumbac

Cauți o pereche de pijamale potrivite pentru orice sezon? Merită să alegi pijamalele din bumbac. Acest material este lejer, însă oferă confort termic în timpul nopții, fiind potrivit atât pentru vară, cât și pentru nopțile răcoroase de toamnă sau iarnă.

Pentru sezonul cald, alege pijamale din două piese: pantaloni scurți și tricou sau cămăși de noapte până la genunchi. Toamna și iarna, mizează pe modelele formate din pantaloni lungi și cămașă cu nasturi sau bluză cu mânecă lungă. Bumbacul este un material rezistent, ușor de întreținut și reprezintă o alegere optimă în cazul în care suferi de alergii. Investește în cel puțin două perechi de pijamale din bumbac și vei avea la dispoziție seturi potrivite pentru orice anotimp.

Cașmir sau lână

Deși nu sunt materiale la fel de populare precum bumbacul, lâna și cașmirul reprezintă soluții potrivite pentru sezonul rece. Aceste materiale oferă confort termic ridicat și sunt potrivite pentru o persoană friguroasă. La fel de potrivit este și flanelul, un material moale, care menține căldura corpului.

Găsești modele unice de pijamale de cașmir sau lână merinos, în care te vei simți excelent! Totuși, nu uita ca spre deosebire de cele din bumbac, pijamalele din lână sau cașmir au un cost ridicat.

Mătase sau satin

Mătasea și satinul sunt două materiale potrivite pentru sezonul cald, fiindcă sunt lejere și răcoroase. Nu confunda mătasea și satinul! Deși au un aspect asemănător, mătasea este un material natural, de aceea pijamalele de acest tip au un preț relativ crescut.

În schimb, satinul este un material artificial. Astfel, poți achiziționa pijamale pentru sezonul cald la prețuri accesibile, ținând cont de modelul preferat. Ambele materiale sunt lucioase și netede, de aceea pijamalele din mătase sau satin au un aspect luxos și elegant. Poți opta pentru pijamale din mătase sau satin compuse din:

  • Seturi de pantaloni scurți și maiou cu bretele
  • Seturi de pantaloni scurți și cămașă cu mânecă scurtă
  • Seturi de pantaloni lungi și cămașă cu mânecă lungă
  • Rochițe lungi sau scurte

Pânză

Din gama pijamalelor potrivite pentru serile călduroase de vară fac parte și modelele confecționate din pânză. Poți alege acest material durabil dar ușor, perfect pentru serile cu temperaturi ridicate.

Ai la dispoziție pijamele din pânză în modele diferite, de la celebrele pijamale în carouri până la modele simple, monocrome. Pânza oferă respirabilitate corpului în timpul nopții și este un material mult mai accesibil decât mătasea. Poartă pijamale din pânză compuse din pantaloni scurți și cămașă, pentru un somn odihnitor.

În timpul nopții, ai nevoie de articole vestimentare potrivite, care să nu te strângă sau să-ți provoace disconfort. Optează pentru pijamalele preferate ținând cont de sezonul în care te afli și nu vei da greș.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează